üzülmedin dimi canım? allahım hayırlısını versin takma sakın kafana
Canım çok üzüldüm ama yapacakta birşey yok yani
handancığım sen cuma gidicen dimi doktora nasıl heyecan çokmu
evet cuma günü gidicem tatlım ozamana değerde 1200 falan olur belki keseyi görebilirim eşim yanımda olmayacak ama bi keseyi göreyim bi daha ki kontrole eşimle giderim inşallah kalp atışlarını duymaya çok heyecanlıyım canım ya geceleri uyku tutmuyo zaman geçmek bilmiyoooo özellikle sen nezaman gideceksin canım
Dr bi ara kontrole gel dedi ama ben biraz daha bekliyim de bayramdan sonra gidiyim dedim
Kızlar sizce dr hemen gitmelimiyim yoksa bekliyim mi
inşallah canım inşallah görücez keseyi sonrada kalp atışlarını duyacağız rabbimin izniylee
ya canım seninde belin çok ağrıyormu sol bacağım çekiyor resmen benim belimin ağrısından
ay evet benimde sol bacağıma vuruyo ayakta kalınca daha çok ağrıyo belim bide ayağa kalkınca rahim bölgem ağrıyo sormaaaaa
inşallah handanım esraaaa sesin çıkmıyo
Kızlar morelim biraz düzeldi sınav sonuclarim açıklanmış baktım ve 13 dersin 10 tanesini geçmişin hemde ben bu sefer hiç bir dersten geçemem diyordum çünki hiç çalışamadım
Kızlar morelim biraz düzeldi sınav sonuclarim açıklanmış baktım ve 13 dersin 10 tanesini geçmişin hemde ben bu sefer hiç bir dersten geçemem diyordum çünki hiç çalışamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?