Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Evet canım özlede aslinda benim üzüldüğüm bir konuda aslinda şimdi bu ay olmaz beklemem gerekecek diye de üzülüyorum aslinda

handancığım sen cuma gidicen dimi doktora nasıl heyecan çokmu

evet cuma günü gidicem tatlım ozamana değerde 1200 falan olur belki keseyi görebilirim eşim yanımda olmayacak ama bi keseyi göreyim bi daha ki kontrole eşimle giderim inşallah kalp atışlarını duymaya çok heyecanlıyım canım ya geceleri uyku tutmuyo zaman geçmek bilmiyoooo özellikle sen nezaman gideceksin canım

haftaya çarşamba gidicz tatlım ama günler geçmiyo benim değer 3000 geçmiş olacak o zamana kadar inşallah görürüz

inşallah canım inşallah görücez keseyi sonrada kalp atışlarını duyacağız rabbimin izniylee

Kızlar morelim biraz düzeldi sınav sonuclarim açıklanmış baktım ve 13 dersin 10 tanesini geçmişin hemde ben bu sefer hiç bir dersten geçemem diyordum çünki hiç çalışamadım

Kızlar morelim biraz düzeldi sınav sonuclarim açıklanmış baktım ve 13 dersin 10 tanesini geçmişin hemde ben bu sefer hiç bir dersten geçemem diyordum çünki hiç çalışamadım

canım çok güzel bi haber bak yüzün güldü çok sevindim tatlım hemde çok hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…