çok sevindim tatlım adi gözün aydınnn opuyorumnanaktan
kızlar ya ben 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum saat 12 de yatıyorum 6:30 gibi gözlerimi açıyorum sonra uyku yık zaten dün gecedee rüyamda korkuttular hamileleri böyle korkuturlarmış zaten aman yine gece oldu
Ayyy sağol be canım çok sevindim valla yaa güzel haber oldu bu bana çünki bu kadar dersten asla geçemem diyordum ben 3 4 dersten bile geçsem kar olur diyordum ama ışte sınava girdiğimde bebeğim benimleydi onun şansına geçmişimdir sınavdan bir gün sonra düşük yaptım
bende gece evde korkuyorum tatlım ama uyku olayım fena bıraksalar 24 saat uyuycam :1closedeyes:
ayyy ne güzel ya bende eskiden çok uyurdum bu hamilelikten dolayı sanırım uykumu alıyorum herhaldeeeeee o saatte uyanıncada yatakta debeleniyorum busefer bide herhalde heyecan var bende günler çabuk geçsin istiyorum ondan yaniiiiiiii
Yok canım morelimi düzelticem inşallah yarına yeni gün olarak uyanıcam ve tekrar meleğim bana gelmesi için pozitif düşüncem belkide bu ay tekrar gelir
erken uyanınca gün çabuk geçmiyo bol bol uyu uykunu al canım
Ayrıca kızlar geçen ay bende regl 18.günü ve 19.günü kasığında batmalar vardı ama ben yumurtlama olduğu için sandım demekki o zaman meleğim tutunmaya çalışıyormuş bugün 17.gün bakalım ne olucak
Ben de varim canım yoksa beni adam yerine koymuyormusunslm dscopur kimsecikler yok heralde senden benden başka cnm...
Inşallah canım neyse benim koçiş koltukta uyuya kaldı biraz süslenip onu uyandiriyim da çalışmalara devam hadi görüşürüz
slm dscopur kimsecikler yok heralde senden benden başka cnm...
Ben de varim canım yoksa beni adam yerine koymuyormusunlmaz::asigim: klava:
slm hayatım evhanda burda esracığın önemli işleri var gidiyo :)) nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?