Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm dscopur kimsecikler yok heralde senden benden başka cnm...

aşk olsun ya bende burdayım tatlım yaaaaaaaa

handan allahtan çalışıyorum tatlım yoksa bu yeme ve uyumayla yarım dünya olurum hamilelik boyunca

ayy sorma canım ya bende 2 yada 3 gündür deli gibi yiyorum anlamadım ama az az sık sık yemeğe dikkat gösteriyorum bütün gün yatıyorum çünkü ALLAHTAN KİLO ALMADIM hatta vermişim 2 kilo

evhancım alt trafda konuyu okuyan bölümünde gözükmüosun cnm benim ondan öle dedim...nasılsın güzelim...

tatlım ana öğünler harici fazla yememeye çalışıyorum meyve yiyiyorum bol bol 56 kg başladı hailelik bakalım ne kadar alıcam dr 15 kilo iznin var dedi dalgamı geçiyosun 9 kiloyla bitiricem dedim inşallah öyle olur

evhancım alt trafda konuyu okuyan bölümünde gözükmüosun cnm benim ondan öle dedim...nasılsın güzelim...
ayyyyy kıyamam tamam canım iyiyiz biz tatlım sen nasılsın

iyidir tatlım barbunya ayıklıyorum gece gece bitmiyo sinir bastı valla

ayyyy tatlım bitmedimi daha kaç kilo aldın kız sen

ay canım bende şuan 81 kiloyum ALLAHTAN boyum uzun evlendiğimde geçensene 70 kilo idim düşün bakalım bende en fazla 1 kilo almak istiyorum yoksa başa çıkamam

ben kaçar kızlar hayırlı geceler...

tamam canım iyi geceler

5 kg almıştım buzluğa atıcam ay bitti sonunda

ohhh şükür tatlım bende koydum dolaba bişeyler iyi oluyo hele şimdi bizim için daha iyi olacak

ayyyyy canım ben sana fena alıştım akşam gelmeyecekmi acaba dedim bizim kız

bende tatlım bende valla sen olmayınca olmuyo topic te ay benimde canım sıkıldı elektrik gidince ama allahtan çabuk geldi yoksa çoook sıkılıyorum akşamları iyiki varsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yarında biraz börek sarıp atıcam aldım malzemeleride bugün halim kalmadı yapacak

oh iyi yapıyosun vallahi bende yapayım olmadı

ayyyyy dediğin gibi insanın gözü arıyo akşamları senle sohbet edince zaman su gibi akıp geçiyo bide rahatlıyorum kafam dağiılıyoooo iyi geliyosun kız ilaç gibisin maşallahhh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri sırtım önüm çok kaşınıyo isilik gibi oldum yani uyuz oldum sanırım kocam uyuz diye diye uyuz oldum sanırım kaydirigubbakcemile3 ay kaşınmaktan deliricem ben yaaaaaaaaaaa

buzluktan çıkmış börek daha lezzetli oluyo hemde pişirir pişirir iş yerine götürürüm. tatlım iyiki varsın sende benimde kafam seninle dağılıyo valla bide aynı dönem hamilesiyiz onunda etkisi oldu sanırım şimdi allah kısmet ederse herşeyi birlikte yaşıycaz birbirimizden akıl alıcaz hamilelik boyunca inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…