ya bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri sırtım önüm çok kaşınıyo isilik gibi oldum yani uyuz oldum sanırım kocam uyuz diye diye uyuz oldum sanırım kaydirigubbakcemile3 ay kaşınmaktan deliricem ben yaaaaaaaaaaa
buzluktan çıkmış börek daha lezzetli oluyo hemde pişirir pişirir iş yerine götürürüm. tatlım iyiki varsın sende benimde kafam seninle dağılıyo valla bide aynı dönem hamilesiyiz onunda etkisi oldu sanırım şimdi allah kısmet ederse herşeyi birlikte yaşıycaz birbirimizden akıl alıcaz hamilelik boyunca inşallah
bende kaşıntı yok ama tatlım sivilceler bastı benide kocaman kocaman sinir oluyorum offf ya cildim zaten çok düzgün değil ama yıllardır sadece regl dönemlerimde oluyodu sivilce şimdi hergün yeni bitane çıkıyo mafoldumben
ayyyyy evet ya herşeyi beraber aşıcaz inşallah canım bilmediklerimizi birbirimzden öğrenicez kısmetse canım aklında olsun mide bulantısına kreker ve lipton ıcetea nin limonlusu çok iyi geliyo benim akşam bulandı şükür geçti az kaldı ben sevmezdim ama şimdi alıştım içmeye limon ferahlatıyo yada gazozun içine yarım limon sıkıyon oda öyle iyi geliyomuş senlede paylaşayım dedim tatlım
ayyyyyy evet bende de sivilce yok ayyyy uyuz oldum deliricem kaç gündür
günaydın ceylin berbat bir gece geçirdim dün sancılandım doktora gittik akşam ve gece düşük yaptım belliydi gidişat çok iyi değildi zaten ama bende yinede travma yarattı kendime gelemiyorum
günaydın rodiniacımm nasılsın canım
allah allah neden acaba rodinia
günaydın ebrarcım iyiyim canım ne olsun fatura yazıyorum valla iş güç uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?