Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bende kaşıntı yok ama tatlım sivilceler bastı benide kocaman kocaman sinir oluyorum offf ya cildim zaten çok düzgün değil ama yıllardır sadece regl dönemlerimde oluyodu sivilce şimdi hergün yeni bitane çıkıyo mafoldumben

ayyyyy evet ya herşeyi beraber aşıcaz inşallah canım bilmediklerimizi birbirimzden öğrenicez kısmetse canım aklında olsun mide bulantısına kreker ve lipton ıcetea nin limonlusu çok iyi geliyo benim akşam bulandı şükür geçti az kaldı ben sevmezdim ama şimdi alıştım içmeye limon ferahlatıyo yada gazozun içine yarım limon sıkıyon oda öyle iyi geliyomuş senlede paylaşayım dedim tatlım

ayyyyyy evet bende de sivilce yok ayyyy uyuz oldum deliricem kaç gündür

msn den devam edelim kimsecikler kalmadı nasılsa kaydirigubbakcemile

kimsecikler yok..dscopur um sivilce dedin de bir haftadır her gün yüzümde bi tane çıkıyor benimde nerdeyse,Allah Allah ümitlenmeyim ama hayır olsun bakalım,
bu gün ağrım azaldı kızlar,yarında adet olmazsam artık bilemiyorum...
kendimi de kaptırmamam lazım ya

günaydın kıslarrrrr sabah sabah yine benn bu gün fatura falan yazacağım kıslar ara ara yazarım öpüyorum sizleri

günaydın ceylin berbat bir gece geçirdim dün sancılandım doktora gittik akşam ve gece düşük yaptım belliydi gidişat çok iyi değildi zaten ama bende yinede travma yarattı kendime gelemiyorum

günaydın canımm çok üzüldüm canım değerlerin nasıl pekiii canımm üzme kendini ilerde bişey olsaydı canım daha zor olurdu canımcımmm

günaydın ceylin berbat bir gece geçirdim dün sancılandım doktora gittik akşam ve gece düşük yaptım belliydi gidişat çok iyi değildi zaten ama bende yinede travma yarattı kendime gelemiyorum

canım günaydın.. geçmiş olsun... çok üzüldüm.. aynısı yengeme olmuştu.. 6 ay sonra tekrar hamile kaldı.. 15 gün sonra doğum yapacak.. hiç moralini bozma.. allah sana sağlık versinn. sen üzüldükçe daha zorlanacaksın... kolay değil biliyorum ama sen yine de kendine dikkat et.. allah hayırlı zamanda terkar bebiş verecek emin ol....

günaydın ceylinim nasılsın bitanem
üff yaa yoncama çok üzüldüm yaa ama ben tahmin ediyordum böyle olacağını
çünkü bende de hep lekelenme devam etmişti en son düşükle sonuçlandı
dün o yüzden sordum sancın varmı diye yaa

iyide sen doktora herşeyi anlatırsın gülüm
her sabah böyle oluyor falan dersin illa doktorun ateşini ölçmesine gerek yok ki

günaydın hanımlarr..kolay gelsin hepinizee..
yoncam ya Allahım sabrını versin inşallah.gönlüne ferahlık versin.tez zamnda tekrar hamile kalırsın inşallah.bir daha yaşatmasın Rabbim.
ebrar ceylin rodinia siz nasılsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…