Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın kepeklimm.. iyiyiz işte.yoncaya çok üzüldüm.. allah sabır versin... sen nasılsınnnn

kıslar iki gündür eşime şaşırıyorum valla sabah erken uyanıp sarılıyor hiç yapmazdı ne oldu ki adama

günaydın kepeklim hoşgeldin canım
biz iyiyiz sen nasılsın peki hamiş insan:CüvCüv:
ufaklık nasılmış bakalım annesi ona iyi bakıyormu

cnm soğanın kabuğunu kaynatcan dur sana özeline msj atim .
günaydın ceylin berbat bir gece geçirdim dün sancılandım doktora gittik akşam ve gece düşük yaptım belliydi gidişat çok iyi değildi zaten ama bende yinede travma yarattı kendime gelemiyorum

cnmm .çok geçmiş olsun ama biliyordum ben düşeceğini sana ima etmeye çalıştım. lekelerin devamı düşükle sonuçlancaktı belliydi. neyse cnmm allah bidaha verir üzülme nasip değilmiş. bak sonuçda hamile kalabiliyosun. tekrar denersiniz kısa zamanda hamile kalırsın merak etme.

saol gülüm iyiyim bende evet aynen dediğin gibi yine iş başı yaptık rabbim hepimize kolaylıklar versin

aman kepeklim her zaman iyi olun inş.

saol gülüm iyiyim bende evet aynen dediğin gibi yine iş başı yaptık rabbim hepimize kolaylıklar versin

aman kepeklim her zaman iyi olun inş.

cnm bişi sorcam sana ya benim kasık ağrılarım var sanki içimde şişkinlik oluyo özellikle sağ kasığımda. klomen içiyomya ondan olabilirmi seninde oluyomuydu adetiminbugün 5 ci günü daha ağrılarım dinmedi.

kıslar iki gündür eşime şaşırıyorum valla sabah erken uyanıp sarılıyor hiç yapmazdı ne oldu ki adama

kilo verdikce adamın gönlünü çalmaya başladın herhalde sana yenidenmi aşık oluyo neebayanssulusmile bide askerlik stresi sarmıştır onu seni içine sokası gelir artık.allah bozmasın mutluluğunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…