gülüm yumurtaların sağ tarafında oluşmaya başlamış onun sancısıdır muhtemelen hele bide çatlarken daha beter sancı oluyor gülüm ama bunlar iyi şeyler gülüm yumoşlar olgunlaşsın çatlasın ki bebişin gelsin inş......:Saruboceq:
haydi inşallahhhhh..gülüme ebraraaaa güzel yumuşlaar sonrada tosun bebişleeer zemuszemus
tabiii ceylinee rodinia yaa ve tüm isteyene rabbim nasip etsin..
haydi inşallah rodiniaa.senin beklenen adet tarihin ne zaman..
ayy alemsin güllkaydirigubbakcemile3
allahta seni güldürsün canım benimde öyle tek taraf hareketli öteki çok tembelmiş dr dediğine göre
evlenmeden önce hep ayın 1inde olurdum.. 25 haziranda evlendim.. 2 temmuzda adet oldum.. sonra 30 temmuzda bir daha oldum.. bu ay hangi tarih olacak bilmiyorumm..
günaydın kızlaaar. haberi sizlerle paylaşmak istedim. doktora gittik ikili test için veeeee cinsiyeti öğrendik. oğlumuz oluyomuş.
günaydın kızlaaar. haberi sizlerle paylaşmak istedim. doktora gittik ikili test için veeeee cinsiyeti öğrendik. oğlumuz oluyomuş.
oyyyyy işde geldi bi tosuncukkkkk ne güsell allah kucağına almayı nasip etsin cnm. adı ne olcak bellimi.gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?