Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm yumurtaların sağ tarafında oluşmaya başlamış onun sancısıdır muhtemelen hele bide çatlarken daha beter sancı oluyor gülüm ama bunlar iyi şeyler gülüm yumoşlar olgunlaşsın çatlasın ki bebişin gelsin inş......:Saruboceq:

hıı zaten genelde benim sağ yumoş daha çok çalışır demek klomen büyütmeye başladı zemuszemuszemuszemus sevinebilirim ozaman. daha haftaya çarşamba gidicem baya büyücekler ozaman kısss. haydeeee tavada yumurtaa tazeeee die bağırim :roflol:
saol cnmm iyi oldu söylediğin.

Kızlar bakın ne öğrendim :))

Hergün aynı saatte yataktan kalkmadan dijital termometre ile dil altından ölçülür. Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.

Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir. O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır.ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalıki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin böbüşte olduğunu işaret eder ALLAHIN İZNİYLE.

haydi inşallahhhhh..gülüme ebraraaaa güzel yumuşlaar sonrada tosun bebişleeer zemuszemus

tabiii ceylinee rodinia yaa ve tüm isteyene rabbim nasip etsin..

ayy alemsin güllkaydirigubbakcemile3
allahta seni güldürsün canım benimde öyle tek taraf hareketli öteki çok tembelmiş dr dediğine göre

haydi inşallahhhhh..gülüme ebraraaaa güzel yumuşlaar sonrada tosun bebişleeer zemuszemus

tabiii ceylinee rodinia yaa ve tüm isteyene rabbim nasip etsin..

bendende ne tosun çıkar ama yaaa ben 4,5 kg eşim 4,5 kg doğmuş bizim bebek ne olur bilmem:roflol: akşam eşim sen hamile kaldınmı benim verem olduğum anlamına gelir dioo çook stresli oluyom ilk 3 ay. adam kendini kayırmaya başladıı.:jeyyar:

günaydın kızlaaar. haberi sizlerle paylaşmak istedim. doktora gittik ikili test için veeeee cinsiyeti öğrendik. oğlumuz oluyomuş.

oyyyyy işde geldi bi tosuncukkkkk ne güsell allah kucağına almayı nasip etsin cnm. adı ne olcak bellimi.gamyoncuiremsu

cnm çok teşekkür ederim. darısı tüm isteyenlee olsun. valla isim meselesi karıştı şimdi. biz hep kız diye düşündük kız isimleri bulduk. şimdi sil baştan isim bulucas. eğer tavsiyeler varsa memnun oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…