Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

rodinia ve ebrar sizlerede çok tşk ederim. rabbim hepinize yaşatsın inşallah bu duyguyu.

bu arada birazda canım sıkıldı. kontrolde plasenta aşağıda çıktı (plasenta previa diolar sanırım) o da rahim ağzını kapatmış. zamanlar yukarı çıkabilir diye söyledi. umarım bi sıkıntı çıkarmaz

inş. sorun çıkmaz şüphecim şimdiden kafana takıp stres yapma lütfen sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak güzelim inş. allahın izniyle hiç bişeycikler olmaz

inş cnm yaaa. durduk yerde işte çıkabiliyomuş. ben fazla rahat davrandım kızlar aman diyim ben yaptım siz yapmayın. dostane bi tavsiye ne temizlik ne ağır kaldırma kısacası kendinizi zorlayacak hiçbişey yapmayın hamile kaldığınızı öğrendiğiniz andan itibaren. ben bişey olmaz diye diye ufakta olsa bi sorunla karşılaştım. rabbim hepimize sıkıntısız huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmeyi nasip etsin...

yoncam çok geçmiş olsun güzelim
bende çok iyi biliyorum o duyguyu rabbim bi daha yaşatmasın inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın dün sana sordum ya sancın var mı diye leke devam edince düşükle sonuçlandığı için sordum be gülüm ama insan diyemiyor ki böyle şeyleri

kızlar çok sağolun destekleriniz için umarım en kısa zamanda toparlarım

cnm tekrar geçmiş olsunn. seni cennette beklicek biliyomusun tepende melek olark uçacakmışş.benimde 3 meleğim var beni bekleyen. üzülme cnm. ayrıca doktor 6 korunun diyoya dinleme çocu doktor gerek duymuyo leke bittimi gebe kalabilirsin dio. ozaman çabuk gebe kalıyon cnmm. allah bidaha yaşatmasın.

kıslar bende yarın gideceğim inşş dr a eşimden vize çıktı yhaa doğum kontrol ilacını bırakıp bebek için tedaviyeye mi başlasam yoksa askerden dönmesinimi beklesem kıslar yardım edin akıl verin

kızlarrrrrrrr gününüz
önce sağlıklı sıhhatli,
mutlu ve huzurlu,
şanslı ve bereketli,
aşk ve sevgi dolu,
rahat ve sorunsuz ,
müjdeli haberlerle geçsin....
tabi benimde...

ya bende tahmin ediyordum aslında baştan beri hiçbişey yolunda gitmiyordu normalde kahverengi leke oluyordu ama dün kırmızıya döndü sancı başladı akşam acile gittik doktorlar tam gerizekalı kanamamın az olduğunu söyledi alttan ultrasonla baktı düşmüş dedi zaten kan değerim 12.36 ya düşmüştü bende parça gelmedi dedim sen farketmemişindir dedi evegelince 2 büyük parça düştü farkedilmeyecek gibi değildi yani kürtaj diye beklettiler gece yarısına kadar ama gerek yok dediler bidaha hamile kalırsam kan değeri falan hiç umursamıycam ve bisüre doktora gitmiycem sağlıklı bi kızım var çok şükür bu ilk düşüğüm...şimdi kafamdan atmaya çalışıyorum

seninki daha zor neden tekrarlıyor araştırdılarmı benim akrabam var ardı ardına düşük yapıyor bi kızı var sürekli yatarak rahmi dikilerek dünyaya getirdi allah hepimize sağlık versin

zaten düşükler kahve lekeyle başlıyo. yada aniden şitdetli bir kanamayla oluyo. allah bdaha yaşatmasın allah kızını bağışlasın sana.

yoncaamla ben canım çok geçmiş olsun bende senin gibi düşürdüm ilk bbeişimi ağrılarımdan dayanamayıp acile gitmiştik o sancıyı ALLAHIM kimseye yaşatmasın bilirim tatlım 1 yada 2 ay ara verdikten sonra daha çabuk hamile kaırsın çünhü rahim düşükle kendini temizlermiş hayırlısı olsun canım bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş bak öyle düşün

şüphecim canım çok sevindimmmmmmm ayyyyyy canım benim ya rabbim bizede o günleri göstersin tatlımmmmmm sitemizin ilk haberi oğlan olduuuuuu

seninki daha zor neden tekrarlıyor araştırdılarmı benim akrabam var ardı ardına düşük yapıyor bi kızı var sürekli yatarak rahmi dikilerek dünyaya getirdi allah hepimize sağlık versin

evt cnm rahimde perde çıktı 2 ay önce ameliyatla aldılar. şimdiden snra inşşş düşmüycek.

ne acı bugün bir acı bir güsel haber aldık dünya böle işde birine üzülüyoz diğerine seviniyoz..
evhancımm hoşgeldin cnm nasılsın bugün iyimisin cnm

zaten düşükler kahve lekeyle başlıyo. yada aniden şitdetli bir kanamayla oluyo. allah bdaha yaşatmasın allah kızını bağışlasın sana.

amin canım sağol doktor pztesi tekrar gel dedi tatil olduğunu unuttu sanırım kızlar ilaç neden olabilirmi düşüğe biliyorsunuz benbu ikinci gebeliğimdi ilki normaldi ilaca bağlıyorum bende ilaç tedavisiyle hamile kaldım klomifen sitrat gurubu

ne acı bugün bir acı bir güsel haber aldık dünya böle işde birine üzülüyoz diğerine seviniyoz..
evhancımm hoşgeldin cnm nasılsın bugün iyimisin cnm

saol gülüm benim iyiyim çok şükür yani iyiyiz yarın dr a gidicem heyecan var şimdiden okadar evet ya hem üzül hem sevin dünya böyle bişey işte herşey insanlar için sen nasılsıntatlım

yoncam walla bilmiyorum ki benimde klomenle ilgili şüphelerim var bende klomenle hamile kaldım ve düşük yaptım bi ara klomeni araştırırken başka bi topikte klomenin rahim duvarını inceltip bebeğin tutunmasını zorlaştırdığını okumuştum ama ne kadar doğru olduğunu bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…