Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evhancım hoşgeldin canım nasılsın bakalım bebişin nasıl üzülmüyorsun hala dimilmaz:

saol canım iyiyiz çok şükür rabbim sayesinde yok üzülmüyoruz artık sen nasılsın tatlım senle bi gülcüm gördü günaydın dediğimi zaten çok saol canı
m

her zaman iyi olun evhancım bende iyiyim şükürler olsun
ya diğer kızların işleri var sanırım çünkü bana da cevap vermediler

olsun tatlım yaaaa aman iyi ol sende herhalde işleri var ama günaydın dedim her sabahki gibi cevap gelmeyince üzülüyorum bak sanada cevap gelmemiş neyse biara bizide görürler herhaldeeeee klava:

geldim kısslarrrr handan gel sende hemen :ecrin_bebek:

geldim tatlım gelmezmiyim heleki sen çağırırsında ben gelmicem aşk olsun tatlım ha buarada gece rahat uyudum canım cevşenimi taktım 2 de yattım 9 da kalktım ama deliksiz uyudum şükürrrrr sen ne yaptın dolaba tıkmıştın demi kıyafetleri tekrar

evhancım bişey soracam sana prolaktinin yüksekken göğüslerinde ağrı ve göğüs uçlarında kaşıntı oluyormuydu

göğüslerim çok şişti ve kaşınıyodu ağrı yoktu bende ama şimdi söndüler hamile kalınca küçüldüler yani anlamadım

hoşbulduk ebrarım. handanım tatlım tıkıştırdım hepsini dolaba duruyo öyle ay gece bana bi hal oldum 2,30 kadar bütün evi gezdim sonunda misafir odasında uyumuşum

hımm bende ağrı ve bayağa bi kaşıntı oldu ağrı geçti ama kaşıntı hala devam ediyor
prolaktinden mi diye merak ettim de sordum

walla didemcim benim geçen ay böyle oldu ewet zaten hamilelikte olan şeyler bunlar bende o yüzden biraz daha ümitlenmiştim ama benimki prolaktin yüksekliğindenmiş

klomeni kaç ay kullandın hamile kaldın cnmm bende bu ay başladım.çarşamba knt.var yumoşlara bakcak. senin nasıldı tedavi sürecin.

Günaydın kızlar naber

Yonca canım çok çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın ne diyeyim sıkma canını inşallah en kısa zamanda tekrar nasip eder sana Allah bebişini

Gül canım akşam sormuşsun çıkmıştım klomenin bi yan etkisini görmedim henüz dikkatte etmedim açıkcası çünkü artık kendimi dinlemeyeceğim diye şartlandırdım şimdi dikkat edersem bir sürü değişiklik hissederim psikolojik olarak

Kızlar ben bu sabah klomenimi almaya unuttum akşama kadar iş yerindeyim ebrar sen bilirsin canım akşam iki tanemi içsem yoksa gidip eczaneden alayımmı gerçe reçetesiz veriliyormu bilmiyorum

mehtapcımm burdaysan cvp ver bana. nasıl gidiyo klomenn yan etki varmı sende.. kasık ağrısı fln. bikaç sitede okudum çatlatma iğnesiyle ikiz hamile kalan çook varya kıss bizdede olmasınnn benn sevinirim şahsen çoook severim ikizleri.oyyyy

mehtapcımm şimdi gördüm yazını. benim kasık ağrım çok var şişkinlikk ebrar yumoşlar büyüyodur dedi.
ilacı alabiliyon reçetesiz. 10 tl cnm bende bugün yeni alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…