ewet didemcim öyle o da gebeliğe engel oluyor işte
mehtapcımm burdaysan cvp ver bana. nasıl gidiyo klomenn yan etki varmı sende.. kasık ağrısı fln. bikaç sitede okudum çatlatma iğnesiyle ikiz hamile kalan çook varya kıss bizdede olmasınnn benn sevinirim şahsen çoook severim ikizleri.oyyyy
canım benim sancım var hafiften adet sancısını andırıyor aniden yerimden kalkınca falan oluyor onun dışında bişe hissetmedimmehtapcımm şimdi gördüm yazını. benim kasık ağrım çok var şişkinlikk ebrar yumoşlar büyüyodur dedi.
ilacı alabiliyon reçetesiz. 10 tl cnm bende bugün yeni alıcam.
ayy mehtapcım keşke doktorum burda olsaydı hemen sorardım yaa
ama bence git al eczaneden reçetesiz veriliyor çokta pahalı olduğunu sanmıyorum
estg.dscopurcum bizde bunlarla tecrübe kazanıyoruz yanii
klomeni kaç ay kullandın hamile kaldın cnmm bende bu ay başladım.çarşamba knt.var yumoşlara bakcak. senin nasıldı tedavi sürecin.
tuzlu bişiler ye cnmm hoşgeldin.kızlar ben geldim yaptım kahvaltımı ayyyyysabahları midem çok yanıyo açken yaaa
bendede sorun yokda doktor benim isteğimle hızlandırdı ameliyat fln olunca.yaşımda var. ondan kntrol altındayım.ilk ay kalamadım ikinci ay hamile kaldım yumurta kontrolü falan yapmadılar bana bir problemim yoktu çünkü yumurtalık hormonlar rahim tüpler herşey normaldi
inş. didemcim bak hamilelerin duası kabul olur nolur dualarını eksik etme bizlerden
inş. didemcim bak hamilelerin duası kabul olur nolur dualarını eksik etme bizlerden
ewet canım ben hastanedeyim dur bakim doktor müsaitse bi sorayım
kızlar ben geldim yaptım kahvaltımı ayyyyysabahları midem çok yanıyo açken yaaa
gül kaç yaşındasın hiç çocuğun yokmu...bide arka arkaya düşük yapmışın zaten sürekli kontrol altında olman gerekmezmi..
.. kızlar iyiki varsınız biraz kafam dağılıyor sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?