Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy mehtapcım keşke doktorum burda olsaydı hemen sorardım yaa
ama bence git al eczaneden reçetesiz veriliyor çokta pahalı olduğunu sanmıyorum

mehtapcımm şimdi gördüm yazını. benim kasık ağrım çok var şişkinlikk ebrar yumoşlar büyüyodur dedi.
ilacı alabiliyon reçetesiz. 10 tl cnm bende bugün yeni alıcam.
canım benim sancım var hafiften adet sancısını andırıyor aniden yerimden kalkınca falan oluyor onun dışında bişe hissetmedim
evet bende okudum klomen sayesinde çok yumurta oluştuğu için çoğul gebelik mümkün ama bunlar tek yumurta ikizi olmuyor ayrı ayrı yumurtalar dölleniyor hayırlısı neyse o olsun canım yeterki olsunda sağ salim bide tabiki

ayy mehtapcım keşke doktorum burda olsaydı hemen sorardım yaa
ama bence git al eczaneden reçetesiz veriliyor çokta pahalı olduğunu sanmıyorum

ay ebrar sen hastanede çalışıyordun değilmi yanılmıyorsam? kız yokmu hiç doktor sora bileceğin yada yardımcıları?
ay ne yapsam olmazsa gidip eczacıya bi sorayım belki akşam iki tane içersemde olur çünkü bazılarına doktor günde 2 kere değil 3 kere almalarını söylüyor

klomeni kaç ay kullandın hamile kaldın cnmm bende bu ay başladım.çarşamba knt.var yumoşlara bakcak. senin nasıldı tedavi sürecin.

ilk ay kalamadım ikinci ay hamile kaldım yumurta kontrolü falan yapmadılar bana bir problemim yoktu çünkü yumurtalık hormonlar rahim tüpler herşey normaldi

cnmm hçbir ilacı 2 adet birden içilmesi iyi değil sanmıyorum 2 birden içilceğini. yanlış bilgi alıp içersin bide başka etki olur mazallah. bence al eczaneden garanti olsun.ben çanramdan çıkarmıyom.

kızlar ben geldim yaptım kahvaltımı ayyyyysabahları midem çok yanıyo açken yaaa
tuzlu bişiler ye cnmm hoşgeldin.

ilk ay kalamadım ikinci ay hamile kaldım yumurta kontrolü falan yapmadılar bana bir problemim yoktu çünkü yumurtalık hormonlar rahim tüpler herşey normaldi
bendede sorun yokda doktor benim isteğimle hızlandırdı ameliyat fln olunca.yaşımda var. ondan kntrol altındayım.

inş. didemcim bak hamilelerin duası kabul olur nolur dualarını eksik etme bizlerden

ayy tabiya bütün hamişler dua etsin bize..

tedaviye göre değişiyor ama adet olamayanlara klomeni günde 5 kez bile verebiliyorlar benim ilk ay çok yan etkim olmuştu aşırı ağrılarım vardı 1 ay adet sancısı çektim ikinci ay iyiydi ama

gül kaç yaşındasın hiç çocuğun yokmu...bide arka arkaya düşük yapmışın zaten sürekli kontrol altında olman gerekmezmi..
.. kızlar iyiki varsınız biraz kafam dağılıyor sitede

gül kaç yaşındasın hiç çocuğun yokmu...bide arka arkaya düşük yapmışın zaten sürekli kontrol altında olman gerekmezmi..
.. kızlar iyiki varsınız biraz kafam dağılıyor sitede

33 yaşındayım çocuk sayısı 0 düşük sayısı 3 ve tansiyon hastasıyım oyüzden cnmm yumoşlar büyüyokendiliğinden tüpler açık rahim yeni ameliyat oldum iyiymiş. hormonlara bakıldı tirtemiz. kontrol altınd a gebe kalıp artıkım kontrol altında olucam.

mehtappp burdamısın canım şimdi doktora sordum akşam 2 tane alınırsa sorun olur mu dedim yok hiçbir problem olmaz dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…