afiyet olsun tatlım bende yaptım kahvaltımı kahve içiyorum
mehtappp burdamısın canım şimdi doktora sordum akşam 2 tane alınırsa sorun olur mu dedim yok hiçbir problem olmaz dedi canım
mehtappp burdamısın canım şimdi doktora sordum akşam 2 tane alınırsa sorun olur mu dedim yok hiçbir problem olmaz dedi canım
ebrarcımm çook saoll benimde öğrendiğim iyi oldu bir klomenci olarak. ama hayret normal ilacı bile 2 içmek tehlikelii dimekki bunda bişi yokmuş.:lepi:
33 yaşındayım çocuk sayısı 0 düşük sayısı 3 ve tansiyon hastasıyım oyüzden cnmm yumoşlar büyüyokendiliğinden tüpler açık rahim yeni ameliyat oldum iyiymiş. hormonlara bakıldı tirtemiz. kontrol altınd a gebe kalıp artıkım kontrol altında olucam.
kızlarrr ben internetten bir tane jel buldum,onu sipariş edicem.doğal yoldan hamile kalmayı destakleyici jel.kesinlikle yan etki yok.üstelik spermede çok faydalı.
yok canım benim aklıma geldi zaten zararı olmaz diye çünkü yumurta büyütüyor sonuçta
hem bi çok sitede okudum ilk başlardan doktorlar günde 2kere veriyor sonra tedavi sonuç vermezse günde 3e 4e kadar çıkıyormuş ama yumurtalar çatlamazsa kötü işte klomen kullanıp kisti olanda çoook
Kızlarrr ben internetten bir tane jel buldum,onu sipariş edicem.doğal yoldan hamile kalmayı destakleyici jel.kesinlikle yan etki yok.üstelik spermede çok faydalı.
gül sen kaç tane alıyosun ilaçtan ben günde 2 içiyordum artı şeker ilacı metofin biliyosunuz oda gebeliği tetikleyici
şimdi biraz kilo vermek istiyorum 62 oldum boy 65
57nin üstüne çıkmazdım
bahsettiğin ilacı nette gördüö 130 tl bir tüpü.....
gül sen kaç tane alıyosun ilaçtan ben günde 2 içiyordum artı şeker ilacı metofin biliyosunuz oda gebeliği tetikleyici
şimdi biraz kilo vermek istiyorum 62 oldum boy 65
57nin üstüne çıkmazdım
fundacım daha önce kullanan ve memnun kalan olmuş mu peki bence iyice bi araştır güzelim
ben şahsım adına böle değişik şeylere karşıyım. Ama sen bilirsin fundacım. Bendede aşırı ıslaklık oluyo bide onu kullansam nolurrr kalsın cnm sana bol şans inşallah faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?