Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

afiyet olsun tatlım bende yaptım kahvaltımı kahve içiyorum

çok saol tatlım kız kahve falan içme pek önermiyolar kahve falan tatlım yaaaaaaaaa ama madem içiyon bal şeker olsun yarasın bende çay düşkünüyüm ama azalttım yasak demli çay diye bitek sabahları içiyom iki bardak oda açık

mehtappp burdamısın canım şimdi doktora sordum akşam 2 tane alınırsa sorun olur mu dedim yok hiçbir problem olmaz dedi canım

ebrarcımm çook saoll benimde öğrendiğim iyi oldu bir klomenci olarak. ama hayret normal ilacı bile 2 içmek tehlikelii dimekki bunda bişi yokmuş.:lepi:

mehtappp burdamısın canım şimdi doktora sordum akşam 2 tane alınırsa sorun olur mu dedim yok hiçbir problem olmaz dedi canım

çok tşkler canım ay içime kurt düşmüştü vallaha kendi kendime kızıp duruyordum nasıl unuttum hapı almaya diye içimi rahatlattın vallaha

ebrarcımm çook saoll benimde öğrendiğim iyi oldu bir klomenci olarak. ama hayret normal ilacı bile 2 içmek tehlikelii dimekki bunda bişi yokmuş.:lepi:

yok canım benim aklıma geldi zaten zararı olmaz diye çünkü yumurta büyütüyor sonuçta

hem bi çok sitede okudum ilk başlardan doktorlar günde 2kere veriyor sonra tedavi sonuç vermezse günde 3e 4e kadar çıkıyormuş ama yumurtalar çatlamazsa kötü işte klomen kullanıp kisti olanda çoook

aman olsunda kontrol altında olsun bende 30 yaşındayım çokta geçkalmış sayılmayız canım abartmayalım
allah mükemmel nesil için sağlıksız bebek doğmasına engel olurmuşya öyle avutuyorum kendimi
hepimize sağlıklı sihatli bebişler nasip etsin rabbim

Kızlarrr ben internetten bir tane jel buldum,onu sipariş edicem.doğal yoldan hamile kalmayı destakleyici jel.kesinlikle yan etki yok.üstelik spermede çok faydalı.

gül sen kaç tane alıyosun ilaçtan ben günde 2 içiyordum artı şeker ilacı metofin biliyosunuz oda gebeliği tetikleyici
şimdi biraz kilo vermek istiyorum 62 oldum boy 65
57nin üstüne çıkmazdım

kızlarrr ben internetten bir tane jel buldum,onu sipariş edicem.doğal yoldan hamile kalmayı destakleyici jel.kesinlikle yan etki yok.üstelik spermede çok faydalı.

kızlar okumanızda yarar görüyorum.benim aklıma yattı,denicem.en azından 6 ay kullanıcam.inşallah o zamana hamile kalırım.biraz umutlandım işte ne bileyim.

inşşşş bizim kist olmazya benim zaten büyüyodu bide ilaç kullanıyom iyce büyücek ben korkuyom kist olayından. geçen usg de minik kistler vardı ama bunlar tedaviye yanıt veren gebeliği kolaylaştıran kistlermiş öle demişti. ama biyerde kisti olanlar kullanmasın ilacı diye okudum anlıycan kafam biraz karışık.

rica ederim kızlarrr çok şükür doktor hemen yanımda herşeyi sorabiliyorum aynı koridordayız zaten doktorla ama benim doktorumun tayini merkeze çıktı o olsa daha iyi olurdu ama neyse artık bişey olunca sorabileceğimiz biri var

gül sen kaç tane alıyosun ilaçtan ben günde 2 içiyordum artı şeker ilacı metofin biliyosunuz oda gebeliği tetikleyici
57nin üstüne çıkmazdım

cnm ben 2 tane içiyom toplam 8 gün içmiş olcam doktora p.tesi gitcktim tatilya ç.baya kaldı gelesiye iç ilacı bırakma dedii. normalde 5 gün içcektim tatil bozdu 8 gün fazlamı acaba

57nin üstüne çıkmazdım

canım benimde ilk baştan östrojen hormonum çok yüksekti doktor o şeker için olan ilaçtan verecekti ama adetimin 2. günü değerler öyle aşırı derece yüksek çıkmadı o yüzden klomen verdi
ama o şeker için olan ilaç bildiğim kadarıyla zaten zayıflatıyor ve hormonları dengeliyor canım öyle değilmi???

fundacım daha önce kullanan ve memnun kalan olmuş mu peki bence iyice bi araştır güzelim

canım doktor sitesinde de doktorların yazdığı cevaplarda bu jeli söylüyolar.kendi sitesindeki yorumları okudum,kullananalar memnun.tabi takdir yüce rabbimin ama bende kuruluk olduğu için mecbur alıp denicem.telefon açtım,ordaki bayandanda bilgi alıp.en azından destekleyici.ben normaldede yağ sürdüğüm için bu ürün bana cazip geldi kızlar.biraz pahalı ama sadece yumurtlama günlerinde sürüp denicem napim.

ben şahsım adına böle değişik şeylere karşıyım. ama sen bilirsin fundacım. bendede aşırı ıslaklık oluyo bide onu kullansam nolurrr kalsın cnm sana bol şans inşallah faydasını görürsün.

Benim yağ sürdüğüm için ve tükürük kullandığım için belkide spermler yol almıyor,ölüyordur kimbilir.bu ürünü deneyim,yan etkisi yok diğer ürünler gibi.yok yanma,mantar tahriş asla olmuyomuş.içindeki antioksidan bitki şekeri sperm içinde faydalıymış.spermlerin rahat hareket etmesinini,yol almasını destekliyomuş.

keşke benimde ıslak olsa gülcüm,o zaman almazdımki.bende kuruluk var,bu yüzden acıda çekiyorum.internette çok araştırdım.zaten normalde eczanelerde satılan bir ürün.o bazı aptal doktorların yok bepanthene sür,yok vazelin yok emla demesinden iyidir.hangi firmayla anlaşmaları varsa o ilacı veriyolar.ben bu saydıklarımın hepsini doktor tavsiyesiyle kullanmıştım ve sonuç çok kötü oldu.daha beter oldum.

kızlar aşk olsun yaaaaaaa günaydın dedim iyi dilekler bulundum birtek gül ve ebrar karşılık verdi neyse ben yokmuşum gibi davrandınız ya çok kırıldım ben çıkıyorum ozaman madem kimse bi slm bile vermiyooooo neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…