Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kilo verdiriyorda daha doğrusu bağırsak hareketlerini arttırıyor benim glikoz oranım yüksek tip 2 şekerim var o yüzden kullanıyorum uzun süredir
şeker hastasının kilo vermesi nerdeyse imkansız istediğin diyeti yap en fazla 1 -2 kilo veriyosun artık kilo verdirmiyor bana yani

inş. işe yarar fundacımm
neyse kızlar ben gidip biraz uyuyacam yoksa şimdi masada uyuyup kalırım
görüşürüz kızlarr

olurmu canım benim.bir tane jel buldumda,kızlara onu anlatıyodum.

dr günde 1 fincan içebilirsin dedi çayda açık olarak istediğin kadar iç dedi sadece bitki çayı tüketme dedi bende içiyom valla kahvemi

fundacım geçmiş olsun cnmm ama tükürük sperm kalitesini düşürdüğünü biliyorum. sen şu soğanı yap cnm 1-2 hafta snra sirke olayını yap geçer enfeksiyon rahatlarsın. ama bu ıslaklık olayı eşle uyumsuzlukdan dolayı oluyomuş.senin hoşlanmadığından oluyormuş.

aynı dertteniz tatlım kepeklimle ebrardan başka günaydın diyen olmadı banada boşver :teselli:

canım hiç takma ben ilişkide öyle acı çekiyordumki işkence gibi ıslaklık olmuyordu normal doğum yaptım şimdi hiç sıkıntım yok biranönce hamile kalır normal doğum yaparsın inşallah

cnmm çok alıngansın bugün görüntüde herkes var ama yazan yok işleri vardır. cnmm hamişliğin etkileri bunlar alınganlıkk hemen üzülme yazarlar cnm

ay evhan aşk olsun canım gören konuşuyor zaten
bana hiç bakma ben arada bi girip bakıyorum çalıştığım için
senin bu alınganlıkların öldürecek beni bir gün kız ne kadar nazlısın sen öyle kızın olursa adını nazlı takacağım ben kaydirigubbakcemile3

ah canım ya zor senin işinde benim eşimde tip1 şeker hastası insülin yapıyor kilosuda yok malesef oda zorlanıyor bazen hele ben ne kadar zorlanıyorum ne pişireceğim diye eyvahedigeldismile
canım limon sarımsak kürünü okudunmu çoook faydalıymış birisi yapmış bize sizde yapın bana dua edersiniz dedi ben bi türlü vakit bulamadım nettede biçok yerde yazıyor bi dene derim sana muhakkak zarar gelmez

aynı dertteniz tatlım kepeklimle ebrardan başka günaydın diyen olmadı banada boşver :teselli:

cnm sanada yazdım benn dua et konusunda.. bende her yazılanı göremiyebiliyorum. ekran altt oluyo benim. geriye dönük okumuyonuz herhalde. alıngan hamişlerrrr bebişlerinizde size çekcek bakk.gamyoncuiremsu

cnm sanada yazdım benn dua et konusunda.. bende her yazılanı göremiyebiliyorum. ekran altt oluyo benim. geriye dönük okumuyonuz herhalde. alıngan hamişlerrrr bebişlerinizde size çekcek bakk.gamyoncuiremsu

anammm çocuklar bize çekmesin alıngan olmasın evhannnn nerdesin ya

merhaba kıslarr nasılsınızz
gülüm işlerim bitti sonunda canımmmmmmm
kıslar alıngan mı oldular bu günn aman da amannn sevsinler siziiiii

evet ceylinciğim biz çok alınganız bugün :kedi:
gül canım bol bol dua ediyorum sana benim en yakın arkadaşımında bebişi olmuyor 37 yaşında benden çok istedim allahım ona versin diye inşallah en kısa zamanda gelir bebişleriniz. zemuszemus

geldimmm didemcim acaba alınganmıyım yoksa kimse benimle komuşmak mı istemiyo bilmiyoom :çok üzgünüm:

geldimmm didemcim acaba alınganmıyım yoksa kimse benimle komuşmak mı istemiyo bilmiyoom :çok üzgünüm:

oyyyyyyy seninle konuşmak istenmezmi fıstıkkkk galiba sohbetin ortasına düştük arada kaynadık gittik hadi alınmayalım fazla olumunekankayizsmile

teşekkür ederim cnmm allah razı olsun allah tüm isteyenlere versin.

aksine herkes seviyo sizi ama alıngansınız.. bu arada geçmişi okumuyonuz hiççç veee sizde sadece kendi aranızda konuşuyonuz bazen. onu farkettim cnmm geçmişi okuyunca. sade bize kızmayın şekerimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…