canım benimde ilk baştan östrojen hormonum çok yüksekti doktor o şeker için olan ilaçtan verecekti ama adetimin 2. günü değerler öyle aşırı derece yüksek çıkmadı o yüzden klomen verdi
ama o şeker için olan ilaç bildiğim kadarıyla zaten zayıflatıyor ve hormonları dengeliyor canım öyle değilmi???
kızlar aşk olsun yaaaaaaa günaydın dedim iyi dilekler bulundum birtek gül ve ebrar karşılık verdi neyse ben yokmuşum gibi davrandınız ya çok kırıldım ben çıkıyorum ozaman madem kimse bi slm bile vermiyooooo neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çok saol tatlım kız kahve falan içme pek önermiyolar kahve falan tatlım yaaaaaaaaa ama madem içiyon bal şeker olsun yarasın bende çay düşkünüyüm ama azalttım yasak demli çay diye bitek sabahları içiyom iki bardak oda açık
kızlar aşk olsun yaaaaaaa günaydın dedim iyi dilekler bulundum birtek gül ve ebrar karşılık verdi neyse ben yokmuşum gibi davrandınız ya çok kırıldım ben çıkıyorum ozaman madem kimse bi slm bile vermiyooooo neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
keşke benimde ıslak olsa gülcüm,o zaman almazdımki.bende kuruluk var,bu yüzden acıda çekiyorum.internette çok araştırdım.zaten normalde eczanelerde satılan bir ürün.o bazı aptal doktorların yok bepanthene sür,yok vazelin yok emla demesinden iyidir.hangi firmayla anlaşmaları varsa o ilacı veriyolar.ben bu saydıklarımın hepsini doktor tavsiyesiyle kullanmıştım ve sonuç çok kötü oldu.daha beter oldum.
cnmm çok alıngansın bugün görüntüde herkes var ama yazan yok işleri vardır. cnmm hamişliğin etkileri bunlar alınganlıkk hemen üzülme yazarlar cnmkızlar aşk olsun yaaaaaaa günaydın dedim iyi dilekler bulundum birtek gül ve ebrar karşılık verdi neyse ben yokmuşum gibi davrandınız ya çok kırıldım ben çıkıyorum ozaman madem kimse bi slm bile vermiyooooo neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ay evhan aşk olsun canım gören konuşuyor zatenkızlar aşk olsun yaaaaaaa günaydın dedim iyi dilekler bulundum birtek gül ve ebrar karşılık verdi neyse ben yokmuşum gibi davrandınız ya çok kırıldım ben çıkıyorum ozaman madem kimse bi slm bile vermiyooooo neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ah canım ya zor senin işinde benim eşimde tip1 şeker hastası insülin yapıyor kilosuda yok malesef oda zorlanıyor bazen hele ben ne kadar zorlanıyorum ne pişireceğim diye eyvahedigeldismilekilo verdiriyorda daha doğrusu bağırsak hareketlerini arttırıyor benim glikoz oranım yüksek tip 2 şekerim var o yüzden kullanıyorum uzun süredir
şeker hastasının kilo vermesi nerdeyse imkansız istediğin diyeti yap en fazla 1 -2 kilo veriyosun artık kilo verdirmiyor bana yani
aynı dertteniz tatlım kepeklimle ebrardan başka günaydın diyen olmadı banada boşver :teselli:
kıslarrrr herkese iyi perşembelerr
nasılsınız bakalım
cnm sanada yazdım benn dua et konusunda.. bende her yazılanı göremiyebiliyorum. ekran altt oluyo benim. geriye dönük okumuyonuz herhalde. alıngan hamişlerrrr bebişlerinizde size çekcek bakk.gamyoncuiremsu
kıslarrrr herkese iyi perşembelerr
nasılsınız bakalım
geldimmm didemcim acaba alınganmıyım yoksa kimse benimle komuşmak mı istemiyo bilmiyoom:çok üzgünüm:
teşekkür ederim cnmm allah razı olsun allah tüm isteyenlere versin.evet ceylinciğim biz çok alınganız bugün :kedi:
gül canım bol bol dua ediyorum sana benim en yakın arkadaşımında bebişi olmuyor 37 yaşında benden çok istedim allahım ona versin diye inşallah en kısa zamanda gelir bebişleriniz. zemuszemus
geldimmm didemcim acaba alınganmıyım yoksa kimse benimle komuşmak mı istemiyo bilmiyoom:çok üzgünüm:
oyyyyyyy seninle konuşmak istenmezmi fıstıkkkk galiba sohbetin ortasına düştük arada kaynadık gittik hadi alınmayalım fazla olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?