Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya ben geşmişi okusam da bazı konuları bilmiyorum bilmediğim işede burnumu sokmak istemiyorum klomen tedavisi filan diyosunuz ben bilmiyorum ki onları bilmeyince susuym diyorummm o zaman evhanla takılıp kalıyoz yok mide bulantıları sancılar filan

iyi hadi rahatladın cnmm ama benim patron gelir birazdan iki sohbet etmeden kapatcmm birazdann.:umursamaz:

ayy hemen ne işi varmış gelmesin valla canımm
eee nasıl gidiyor bende soru sormuştum sabah ama arada kaynadı
canım yhaa yarın dr a gideceğim yha eşim askerden gelene kadar doğum kontrol ilacına deam mmı edeyim yoksa bebek istiyoruz deyip tedaviye mi başlayayım akıl ver bacım yhaa ikilemde kaldım eşimden vizede çıktı

ne bileyim gülüm bugün alınganlığım tuttu sanırım herhalde dediğin gibi oldu

bende alıngandım ama geçti hadi geçsin seninkide opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile a.s. a.s. a.s. a.s.

cnmm bidenem sede pko var zaten tedaviye başlasanız hemen olup olmayacağı kesin değil. allah bilir belki ilk aydan hamile kalcan yada kalamıycan eşin askere gidesiye. bence sonu ne olcağı belli değil hemen tedaviye başla derim sorunların olmasa neyse. ama tedavi süreci uzunda sürebilir.

bende alıngandım ama geçti hadi geçsin seninkide opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile a.s. a.s. a.s. a.s.

ayyyyyyy ne güzeller bunlar bak hemencicik geçiverdi benimkideeeee

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

evhan bulantıların devam ediyormu haberlerde hamile bayanlara bulantı ve susuzluk gidermesi için armut yesinler diyordu bi dene istersen

canım ara ara oluyo bulantılarım bende incir ve armut yiyiyorum hem bağırsakları çalıştırıyo diye çok saol tatlım düşündüğün için beni

kızlar düşük sonrası antibiotik herkese veriliyormu enfeksiyon riskine karşı dedi doktor ama kanamam var kullanmak doğrumudur

evt cnm kullanman lazım ilacı yoksa enfeksiyon olur. en ufal kanal filminden bile snra veriyolar antibiyotik. kanamayı etkilemez. başımdan çook geçti biliyom cnm.

canım benim bende öyle düşünüyorum zaten hamile kaldım doğuracam diyene kadar eşim gelir diyorum ama kafam karıştı yinede ne bileyimm işte
haklısın gülüm yha ne zaman hamiş olacağım belli değil o yüzden tedaviye başlamak lazımm

tabi cnmmm ilk aydan kalsan gelesiye doğmaz daha çocuk ama tedavi süreci ne sürer bilinmez. belki glesiye hamile kalamıycan tedavinde bitmiş olur geldiğinde hazırolursun yanii. bencede başla cnm.

sağol gülcüm.yok canım,eşimle uyumsuzluktan olduğunu sanmıyorum.çünki her zaman kuru.2 sene önce rahim ağzı yarası yaktırmıştım,o günden beri kuruluk şikayetiim var.

aşk olsun canım sanada gönderirim ben bak kokulu kokulu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. a.s.

birbirimizin alınganlığını gideriyoz tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bu öpücüklerde sana

mersi şekerlerimmmm benden de sizea.s. ve diğer akedeşlerimea.s.:1hug:
sizi gördükce böle kendimden korkuyom cidden eşim bile korkuyo hamile kaldınmı ben yandım diyoo. napsamki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…