canım hiç takma ben ilişkide öyle acı çekiyordumki işkence gibi ıslaklık olmuyordu normal doğum yaptım şimdi hiç sıkıntım yok biranönce hamile kalır normal doğum yaparsın inşallah
sağol gülcüm.yok canım,eşimle uyumsuzluktan olduğunu sanmıyorum.çünki her zaman kuru.2 sene önce rahim ağzı yarası yaktırmıştım,o günden beri kuruluk şikayetiim var.
anladım cnm ama yara yaktırmanın böle bişi yapıcapını sanmıyom. ben dondurtmuştum. bidaha olmadı şükür. rahimle vajina ayrı salgıyı salgılayan bezler ayrı onla alakalı değildir gibime geliyo dr. alakalımı dedi. ama kuruluğunda tedavisi yok galiba
kızlar izmirde bildiğiniz bi kadın yada temizlik şirketi varmı evimi temizleticem bikaç yeri aradım iki kişi geliyo malzemeler onlardan ama 150 diyo oda çok ben en fazla 80 verebilirim varsa yardımcı olurmusunuz azda kaldı bayrama
cnm orda yaşıyo olsam çook bulurdum ama dur bakim annemi arim bi biizim mahallede vardı temiz kadınlar bu işi yapan. sna haber veririm.
ay ablalarim cok heyecanliyim. siz benden tecrübelisinizdir diye sorayim bi dedim.
normalde adetimden 1 hafta önce gögüslerim hassaslasirdi ama adet günüme yaklastikca azalirdi bu agri. sivilcelerim cikardi ve sadece adetimin ilk günü cok agri cekerdim.
bu ay hersey farkli. bugün adet günüm aslinda ama birsey yok. 4gündür ara ara sanki adetim olacakmis gibi bi agri saplaniyor. tam adet oldum derken geciyo ve sivilcemde cikmadi hic. acaba hamilemiyim ki? ne zaman test yapabilirim?
Kızlar ya şimdi dr aradım sekreter ameliyatta dedi birde düşük yaptıysan gelmen gerekiyor belki içerde parça kalmıştır filan dedi iyice kafam karıştı ayrıca sekreterede sinir oldum çocuk ayarlar gibi ayarlıyor :s
ay ablalarim cok heyecanliyim. siz benden tecrübelisinizdir diye sorayim bi dedim.
normalde adetimden 1 hafta önce gögüslerim hassaslasirdi ama adet günüme yaklastikca azalirdi bu agri. sivilcelerim cikardi ve sadece adetimin ilk günü cok agri cekerdim.
bu ay hersey farkli. bugün adet günüm aslinda ama birsey yok. 4gündür ara ara sanki adetim olacakmis gibi bi agri saplaniyor. tam adet oldum derken geciyo ve sivilcemde cikmadi hic. acaba hamilemiyim ki? ne zaman test yapabilirim?
cnm görüştümm yokmuş doluymuş herkes cnmm kusura bakma.yardımcı olamadım.ayyyy canım çok hora geçer vaktim de azaldı herkes çok dolu bayram öncesi diyeeeee nezamana kadar haber verirsin tatlım
Sağol didemcim eşime sormam lazım ama üstünden çok geçti nerdeyse diğer reglim geldi valla bilmiyorum yaaa off offf
Sağol didemcim eşime sormam lazım ama üstünden çok geçti nerdeyse diğer reglim geldi valla bilmiyorum yaaa off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?