Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ceylincim bence başla tatlım çalışmalara bak sonra bekliyon bekliyon olmuyo olursa olur ozamana kadar zaten eşinde kısa dönem yapacakmış rabbim hayırlısını versin sizin için tatlım

canım hiç takma ben ilişkide öyle acı çekiyordumki işkence gibi ıslaklık olmuyordu normal doğum yaptım şimdi hiç sıkıntım yok biranönce hamile kalır normal doğum yaparsın inşallah

ayyy hadi inşallah canım.normal doğum olur umarım.tabi hamile kalabilirsem..benim işin kötüsü vajinada dar.

sağol gülcüm.yok canım,eşimle uyumsuzluktan olduğunu sanmıyorum.çünki her zaman kuru.2 sene önce rahim ağzı yarası yaktırmıştım,o günden beri kuruluk şikayetiim var.

anladım cnm ama yara yaktırmanın böle bişi yapıcapını sanmıyom. ben dondurtmuştum. bidaha olmadı şükür. rahimle vajina ayrı salgıyı salgılayan bezler ayrı onla alakalı değildir gibime geliyo dr. alakalımı dedi. ama kuruluğunda tedavisi yok galiba

kızlar izmirde bildiğiniz bi kadın yada temizlik şirketi varmı evimi temizleticem bikaç yeri aradım iki kişi geliyo malzemeler onlardan ama 150 diyo oda çok ben en fazla 80 verebilirim varsa yardımcı olurmusunuz azda kaldı bayrama

doktorun bişey bildiğ yoktu zaten,olsa bana saçma kremleri verip hasta olmama neden olmazdı.ben internette okumuştum,kuruluk yapıyormuş.hatta vajende daralmada yapıyormuş.zaten dardı,şimdi deliği zor görünüyo afedersin.kuruluğa tek çarem o dediğim jel galiba gülüm.denemekten başka çarem yok

Kızlar ya şimdi dr aradım sekreter ameliyatta dedi birde düşük yaptıysan gelmen gerekiyor belki içerde parça kalmıştır filan dedi iyice kafam karıştı ayrıca sekreterede sinir oldum çocuk azarlar gibi ayarlıyor :s

Son düzenleme:

cnm orda yaşıyo olsam çook bulurdum ama dur bakim annemi arim bi biizim mahallede vardı temiz kadınlar bu işi yapan. sna haber veririm.

saolun gülüm ve handan yarın gittiğimde başlayacağımm bakalım canımmm ne diyecek dr başka dr gitmeyi düşünüyorum

okuyup araştırdım çok aklıma yattı.burdaki arkadaşlarımında bir kez olsun okumasını tavsiye ediyorum.hatta benim için PRESEED JELİ OKUYUN KIZLARRRRRRRRRRR.LÜTFENNNNNNNN

cnm orda yaşıyo olsam çook bulurdum ama dur bakim annemi arim bi biizim mahallede vardı temiz kadınlar bu işi yapan. sna haber veririm.

ayyyy canım çok hora geçer vaktim de azaldı herkes çok dolu bayram öncesi diyeeeee nezamana kadar haber verirsin tatlım

ay ablalarim cok heyecanliyim. siz benden tecrübelisinizdir diye sorayim bi dedim.
normalde adetimden 1 hafta önce gögüslerim hassaslasirdi ama adet günüme yaklastikca azalirdi bu agri. sivilcelerim cikardi ve sadece adetimin ilk günü cok agri cekerdim.
bu ay hersey farkli. bugün adet günüm aslinda ama birsey yok. 4gündür ara ara sanki adetim olacakmis gibi bi agri saplaniyor. tam adet oldum derken geciyo ve sivilcemde cikmadi hic. acaba hamilemiyim ki? ne zaman test yapabilirim?

ceylin bencede tatlım başla tedavine.
evhanım istanbulda olsan benimkini göndeiridim sana ama maalesef bişey yapamıyorum burdan.
gülcüğüm tşk ederiz tatlım
esra bakma sen asistanlara ama gel diyolarsa git tatlım ihmal etme

canım hoşgeldin öncelikle bence test yap hamişsen sonuç çıkar zaten canımm yada bir iki gün bekle öyle yap sen bilirsin canımmm
bende pek tecrübeli sayılmam ama arkadaşlardan az çok öğrendimm

cnm küçükdü senin bence parça fln kalmamıştır. özelmi bu doktor özelse para almak için kürtaj der. kanaman devam ettimi senin eğer hala kanaman varsa parça kalmıştır kanaman yoksa rahat et yoktur bişi bence..

tatlım bence bugün bekle üzülmemiş olursun yarın regl olmazsan git bi kan tahlili yaptır evde idrar testi doğru çıkmaya bilir. valla ben hamile kaldım sivilcelerim azdı resmen her yerimde çıkıyo belirtiler kişiden kişiye değişiyor yani en iyisi tahlil yaptırmak olumunekankayizsmile

ayyyy canım çok hora geçer vaktim de azaldı herkes çok dolu bayram öncesi diyeeeee nezamana kadar haber verirsin tatlım
cnm görüştümm yokmuş doluymuş herkes cnmm kusura bakma.yardımcı olamadım.

cnm belirtilere takılma test yap çıkar sonuçç öyle anlışılabilir ancak

hosbuldum abla. 1-2 gün beklemeyi düsünüyorum ama cok heyecanliyim. birde burda hamile kalinca doktor flourid yaziyor her gün bi kücük hap alinmasi lazimmis. ona baslasammi doktordan radevu alip rdevuyu mu baklesem

Sağol didemcim eşime sormam lazım ama üstünden çok geçti nerdeyse diğer reglim geldi valla bilmiyorum yaaa off offf

kadınlık ne zor ya her sıkıntı bizde aman bebek aman regl şu bu git bi normal kontrolunu ol tatlım zaten normaldede gitmen lazım inşallah parça filan kalmamıştır.

Sağol didemcim eşime sormam lazım ama üstünden çok geçti nerdeyse diğer reglim geldi valla bilmiyorum yaaa off offf

esracım bişiler yazdım sana görmedin herhalde kanaman devam ettimi senin varmı hala. parça kaldımı kanama kesilmez. ablamda olmuştu bende oldu.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…