ay ablalarim cok heyecanliyim. siz benden tecrübelisinizdir diye sorayim bi dedim.
normalde adetimden 1 hafta önce gögüslerim hassaslasirdi ama adet günüme yaklastikca azalirdi bu agri. sivilcelerim cikardi ve sadece adetimin ilk günü cok agri cekerdim.
bu ay hersey farkli. bugün adet günüm aslinda ama birsey yok. 4gündür ara ara sanki adetim olacakmis gibi bi agri saplaniyor. tam adet oldum derken geciyo ve sivilcemde cikmadi hic. acaba hamilemiyim ki? ne zaman test yapabilirim?
cnm küçükdü senin bence parça fln kalmamıştır. özelmi bu doktor özelse para almak için kürtaj der. kanaman devam ettimi senin eğer hala kanaman varsa parça kalmıştır kanaman yoksa rahat et yoktur bişi bence..
hosbuldum abla. 1-2 gün beklemeyi düsünüyorum ama cok heyecanliyim. birde burda hamile kalinca doktor flourid yaziyor her gün bi kücük hap alinmasi lazimmis. ona baslasammi doktordan radevu alip rdevuyu mu baklesem
canım öncelikle aramıza hoşgeldin canım bence evde bitest yap tatlım eğer çıkarsa bide kan tahlili yaptırırsın
cnm görüştümm yokmuş doluymuş herkes cnmm kusura bakma.yardımcı olamadım.
canım olsun yinede çok teşekkür ederim tatlım çok saol artık bakıcam bişeyler
didemcim çok saol evet orda olsaydım gelirdi sana gelen kadın banada ama malesef işteeee
esracım bişiler yazdım sana görmedin herhalde kanaman devam ettimi senin varmı hala. parça kaldımı kanama kesilmez. ablamda olmuştu bende oldu.......
Cevap yazdım canım
Didemcim haklısında dr sorunum var benim bayram sonrası gitmek istiyorum aslinda bakim da
çok ii araştırmak lazım tatlım allahım dr dan yüzüm güldü allahtan şeker gibi adam benimki
selam arkadaslarbırsey soracagım yardımcı olablırmısınız?
son adet tarıhım 5 agustos normal sartlarda 26 gunde bır adet oluyorum.
adetımın 3. gunu 5 gun klomen kullandım ve 19. gunu çatlatma iğnesı oldum fakat iğneyı oldugum geceden ıtıbaren 3 gundur ara ara kanamma oldu dıyorum kı bır oncekı adetten kalma çatlamamıs bos bır yumurtam vardı o kanama yapmıs olabılırmı
eger tutmadıysa bır ay yıne sıl bastan baslıycazmafoldumben
Canım bende ıstanbul kaynarca daki nenehatun hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama bayram sonrası gitmek istiyorum açıkçası
selam arkadaslarbırsey soracagım yardımcı olablırmısınız?
son adet tarıhım 5 agustos normal sartlarda 26 gunde bır adet oluyorum.
adetımın 3. gunu 5 gun klomen kullandım ve 19. gunu çatlatma iğnesı oldum fakat iğneyı oldugum geceden ıtıbaren 3 gundur ara ara kanamma oldu dıyorum kı bır oncekı adetten kalma çatlamamıs bos bır yumurtam vardı o kanama yapmıs olabılırmı
eger tutmadıysa bır ay yıne sıl bastan baslıycazmafoldumben
kızlar ben markete gideceğim bi kaç bişey alacağım 10 15 dk gelirim
onu bilmiyorum tatlım ama benim görümcem gebzedeki anadolu hastanesine gitti doğumunu da orda yaptı ve çok memnun kaldı hem sana daha yakın istersen dr adınıda öğrenirim pazar günü görüşücez nasılsa
GÜLÜM nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?