Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım öncelikle aramıza hoşgeldin canım bence evde bitest yap tatlım eğer çıkarsa bide kan tahlili yaptırırsın

Canım bende senin gibi düşünüyorum kanamam filan yok birde aynen çok küçüktü kalmaz parça filan evet canım özel hastane aslinda birdaha oraya gitmek istemiyorum zorda kalınca aradım o dr

hosbuldum abla. 1-2 gün beklemeyi düsünüyorum ama cok heyecanliyim. birde burda hamile kalinca doktor flourid yaziyor her gün bi kücük hap alinmasi lazimmis. ona baslasammi doktordan radevu alip rdevuyu mu baklesem

düşünmemeye çalış psikolojik olarakda reglin gecikiyor olabilir. bugünde kan tahlili yaptırsan çıkar ama bekle boşa para vermemiş olursun.

selam arkadaslarbırsey soracagım yardımcı olablırmısınız?
son adet tarıhım 5 agustos normal sartlarda 26 gunde bır adet oluyorum.
adetımın 3. gunu 5 gun klomen kullandım ve 19. gunu çatlatma iğnesı oldum fakat iğneyı oldugum geceden ıtıbaren 3 gundur ara ara kanamma oldu dıyorum kı bır oncekı adetten kalma çatlamamıs bos bır yumurtam vardı o kanama yapmıs olabılırmı
eger tutmadıysa bır ay yıne sıl bastan baslıycazmafoldumben

testler ucuz degil dogruda (burda 10&#8364 ben parasindan cok ya negativ cikarsa diye yapmak istemyiorum. cünki icimde cok iyi bir his var. bakalim hayirlisi olsun. belki test bile yapmadan doktora gider kan tahlili yaptiririm. ögrenince ailemin tepkisini cok merak ediyorum erken diyorlardi. ama sonuctan bizim cocugumuz olacak ve biz istiyoruz

canım malesefki bi bilgim yok bence bi dr una sor canım en iyi o bilir nedesem yalan olur şimdi çünkü

Canım bende ıstanbul kaynarca daki nenehatun hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama bayram sonrası gitmek istiyorum açıkçası

onu bilmiyorum tatlım ama benim görümcem gebzedeki anadolu hastanesine gitti doğumunu da orda yaptı ve çok memnun kaldı hem sana daha yakın istersen dr adınıda öğrenirim pazar günü görüşücez nasılsa

bende bu konulara çok yabancıyım be canım ya

begümcümm sendemi klomen kullandın. cnmm doktoruna sor bence. ya tuttu bebek ondn oluyo leke. bilemeyiz.
ne kadardır kullanıyon cnm ne gibi sorunun vardı. bende buay başladım merakdan soruyorum

merhaba hanımlar bende geldimmmm,nasılsınız bakalım...ayy bugün ne kadar sıcak bigün ALLAHım narında yakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…