Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar bugün kırmızıların gelmesi lazım, göğüs şişmesi dışında bütün belirtileri var ama gelmezse eğer yarın sabah test yapayım mı ne dersiniz. yine tek çizgi görmek istemiyorumm. kafama takmasaydım daha iiydi ama günüm geldi napiim.illaki aklıma geliyo. her ay başa dönmekten sıkıldımm

Canım sen bu konuda tecrübelisin bir sorun çıkmaz dimi birde bu ay hamile kalabilirmiyim sence çalışmalar devam ediyor ama dünden beri kafam çok karışık

cnm inan eğer kanama yoksa sorun yok bende son düşüğümü sen gibi yaptım. kürtaja fln gerek kalmadı kanama adet gibi oldu bitti. düşükden snra kanama bittimi hemen çalışabilirsiniz tabii dr. larda çoğu böle söylüyo.
bak özeldoğum sitesi var gir. sorular cevaplar var senle ilgili fln görürsün ordada okudum ben

hoşgeldin cnmm bugün şükür daha iyim cnm sen nasılsın. burası esiyo bugün az az serinlemeye başladı burlar
ayyyy burası nasıl sıcak esiyor böyle,sabah kalktım,güneş gören odalar yanıyor resmen.pencereleri kapattım sıcak esiyor diye,ama fayda yok CADIARZU
iyiyim şükür bende,dünkü ağrılar bugün fazla yok yaa.hayır olsun inşaallah.yarın adet günüm hadi hayırlısı.

Hoşgeldin reyyan

hoşbuldum canım sağol

mehtapcım doktorun sana çatlatma iğnesi yaparsak çoğul gebelik olabilir die ne dicenn istermisin böle bişi. ben sterim dicem. iğneyle çoğul şansı artıyomuş.

buyrunnnnnnnnn arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım. Eşimle 2 yıllık evliyiz ve yaklaşık 6-7 aydır çocuk istiyoruz. Klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi vuruldu. Ardından adetim 3 gün kadar gecikti. Şiddetli sancılandım ve aspirin yuttum. Ardından 1 hafta kadar süren kanla kahverengi leke karışık adet oldum. Biraz farklıydı ancak hamilelik felan olmadı. Ardından tekrar kontrole gittim. Doktorum zaten çatlamış yumurtan var diyerek tekrar çatlatma iğnesi vurulmadım. Sonra progestan yazdı adet düzenlemek ve hücrenin rahime tutunması için. Şimdi regl günüm ama henüz birşey yok. Sizce progestan hapları adeti geciktirirmi? Şimdiden teşekkürler.

hoş geldin geçmiş olsun progesteron adeti kesinlikle geciktirmez aksine düzenli getirir. ben 7 ay kullandım şaşama olmadı bende. bu ay kullandınızmı klomen

hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan
hoşbulduuummmm nasılsınnn annecikk :ecrin_bebek: benim ağrılar hafifledi

hoşgeldin canım aramıza,vaalla tecrübeliler konuşsun bilgim yok

hoşgeldin canım progestan kullandığın sürece regl olmazsınki şimdi hamileyim bende kullanıyorum progestan ama bu yaz tatile giderken tam reglime denk geliyodu doktorum bana regl geciktirici olarak yazmıştı progestanı kuallandım ve bırakana kadar regl olmadım bilmiyorumkismile

hamilelerde tabi adet olmaz progestan kullanımıda ama normal kadında adet düzenliyo ve hamilelik oldumu düşmesini engelliyo cnm.

sanırım tatlım otel gibi bi hastaneydi yakın olsa bende gidicem muazzam dı ya deniz manzaralı odalar filan tertemizz dr da çok iyiymiş

anadolu sağlık merkezi olarak da geçiyo. ama sigorta geçmiyo orda ya da geçse de çok düşük bi miktar .bazı özel sigortalar geçerli. onun dışında çok fiyatlı olduğunu biliyorum:gitme:

hoşbulduuummmm nasılsınnn annecikk :ecrin_bebek: benim ağrılar hafifledi

hoşgeldin canım aramıza,vaalla tecrübeliler konuşsun bilgim yok

tatlım ben aynı sancılarla devam dün bi gardrop boşalttım belimin ağrısından toplayamadım hepsini dolaba tıktım duruyo çok pimpirikliydim ama şimdi pis oldummm sempatiksalakcinni. ağrılarının geçmesine sevindim tatlım avatarındaki bebişe bol bol bakıyorum benimkide ona benzesin diye anammm ya çok tatlı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…