hoşgeldin cnmm bugün şükür daha iyim cnm sen nasılsın. burası esiyo bugün az az serinlemeye başladı burlar
esra dscopur john's hopkins'i diyo
Canım sen bu konuda tecrübelisin bir sorun çıkmaz dimi birde bu ay hamile kalabilirmiyim sence çalışmalar devam ediyor ama dünden beri kafam çok karışık
ayyyy burası nasıl sıcak esiyor böyle,sabah kalktım,güneş gören odalar yanıyor resmen.pencereleri kapattım sıcak esiyor diye,ama fayda yok CADIARZUhoşgeldin cnmm bugün şükür daha iyim cnm sen nasılsın. burası esiyo bugün az az serinlemeye başladı burlar
Hoşgeldin reyyan
esra dscopur john's hopkins'i diyo
merhaba hanımlar bende geldimmmm,nasılsınız bakalım...ayy bugün ne kadar sıcak bigün ALLAHım narında yakmasın
buyrunnnnnnnnn arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım. Eşimle 2 yıllık evliyiz ve yaklaşık 6-7 aydır çocuk istiyoruz. Klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi vuruldu. Ardından adetim 3 gün kadar gecikti. Şiddetli sancılandım ve aspirin yuttum. Ardından 1 hafta kadar süren kanla kahverengi leke karışık adet oldum. Biraz farklıydı ancak hamilelik felan olmadı. Ardından tekrar kontrole gittim. Doktorum zaten çatlamış yumurtan var diyerek tekrar çatlatma iğnesi vurulmadım. Sonra progestan yazdı adet düzenlemek ve hücrenin rahime tutunması için. Şimdi regl günüm ama henüz birşey yok. Sizce progestan hapları adeti geciktirirmi? Şimdiden teşekkürler.
hoşbulduuummmm nasılsınnn annecikk :ecrin_bebek: benim ağrılar hafifledihoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan
buyrunnnnnnnnn arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım. Eşimle 2 yıllık evliyiz ve yaklaşık 6-7 aydır çocuk istiyoruz. Klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi vuruldu. Ardından adetim 3 gün kadar gecikti. Şiddetli sancılandım ve aspirin yuttum. Ardından 1 hafta kadar süren kanla kahverengi leke karışık adet oldum. Biraz farklıydı ancak hamilelik felan olmadı. Ardından tekrar kontrole gittim. Doktorum zaten çatlamış yumurtan var diyerek tekrar çatlatma iğnesi vurulmadım. Sonra progestan yazdı adet düzenlemek ve hücrenin rahime tutunması için. Şimdi regl günüm ama henüz birşey yok. Sizce progestan hapları adeti geciktirirmi? Şimdiden teşekkürler.
sanırım tatlım otel gibi bi hastaneydi yakın olsa bende gidicem muazzam dı ya deniz manzaralı odalar filan tertemizz dr da çok iyiymiş
merhaba hanımlar bende geldimmmm,nasılsınız bakalım...ayy bugün ne kadar sıcak bigün ALLAHım narında yakmasın
hoşbulduuummmm nasılsınnn annecikk :ecrin_bebek: benim ağrılar hafifledi
hoşgeldin canım aramıza,vaalla tecrübeliler konuşsun bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?