slm tatlım hoşgeldin evhan bebişini görmeye dr gitti. bende şu an ölüyorum mide bulantısından. sigaradan tiksinicem dedim ve sanırım sonunda becerdim içim dışıma çıktı elime allırmıyım bidaha
Canım sigaradan tiksindigin için sevindim bulantın için üzüldüm sabret canım bebeğin iyi olsun da
bilmem oladabilir. ama olsun kim dediyse iyi oldu iste.
kizlar kim kac yasinda, kac yildir evli, kac aydir cocuk istiyo bir kisa yaabilirmisiniz? ben pek bilmiyorumda yeniyim ya
bilgim yok ama dogal denense daha iyi degilmi? klomendir catlama ignesidir hep hormon hormon bence zararlidir ya. biraz sabirla olmaz mi?
burdayım canımmm
gül aşk olsun yazdım sana cvp vermiyosun küsüymmüü ??? :kedi:
Merhaba kızlar varmı bir gelişme
hoşgeldin esracım karşılaşamıyoruz bu aralar nasılsın canım ne var ne yok
Günaydın canlar naber nasıl gidiyor
GÜL canım senin adına seviniyorum galiba yumurtaların bayaa büyüyor ben hiç bişe hissetmiyorum normalmi acaba?
benide dün hastaneden aradılar pazartesi tatilmiş salı gel dediler meğer özel hastanelerde bu durumlarda sağlık bakanlığından yazı gelirse tatil olup olmadıkları anlaşılıyormuş
[/I][/B][/COLOR]
kızz kocam geldi iki konuşturmadınn aaaa zaten dün sabahdan beri görmüyodum.
işi varmışda görmeye gelmiş özlemiş ondan cvp vermedim.
hoş geldin şeker gelişmee herkes yumurtluyoooooo çalışıyooo senden naber
Günaydın canlar naber nasıl gidiyor
GÜL canım senin adına seviniyorum galiba yumurtaların bayaa büyüyor ben hiç bişe hissetmiyorum normalmi acaba?
benide dün hastaneden aradılar pazartesi tatilmiş salı gel dediler meğer özel hastanelerde bu durumlarda sağlık bakanlığından yazı gelirse tatil olup olmadıkları anlaşılıyormuş
aramıza hoşgeldin canım ben 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım hazirandan beri bebiş için çalışmalara başladık
ayrıca bende almanyada doğdum büyüdüm fakat eşim orayı istemeyince ben türkiyeye yerleştim sen hangi şehirdesin?
canım doğru diyorsun hep hormon ama başka türlü halledilmiyor malesef mesela bende hiç yumurtlama olmuyor 2 ay adet göremedim ben sırf bu yüzden
o yüzden mecbur böyle şeylerle deniyoruz
yok canım arkadaşla telde konuşuyorum canımm
kızz kocam geldi iki konuşturmadınn aaaa zaten dün sabahdan beri görmüyodum.
işi varmışda görmeye gelmiş özlemiş ondan cvp vermedim.
hoş geldin şeker gelişmee herkes yumurtluyoooooo çalışıyooo senden naber
Maşallah maşallah kümese dönmüş burası gıt gıt gıdak yumurtam sıcak ben yumurtladım bu ay geçti bile
ben öyle konuşturmam şekerim yazık bana nasıl midem bulanıyo ilgiye ve sevgiye ihtiyacım var benimde :çok üzgünüm:
bide çatlatıyo şimdi hepsi topluca hamile kalcaklar valla toplu doğum yapacaklar ay ne güzel olur şu topicde bebişi olmayan kalmasa. sonra topicin ismini değiştiririz şen hamileler :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?