darısı bizim yumurtalara şekerim çatır çatır bi çatlatsak mehtabımlaaa adetimizde birlikde oldu çatlamalarımızda.. yapışık ikiz gibiyiz.Maşallah maşallah kümese dönmüş burası gıt gıt gıdak yumurtam sıcak ben yumurtladım bu ay geçti bile
bide çatlatıyo şimdi hepsi topluca hamile kalcaklar valla toplu doğum yapacaklar ay ne güzel olur şu topicde bebişi olmayan kalmasa. sonra topicin ismini değiştiririz şen hamileler :Saruboceq:
eee bebiş içinde yerleşiyo büyümeye çalışıyoo mide bulantıları iyidir iyidir. geçince bişi kalmaz. sus.....klava: bebek üzülcek bak annemi üzüyom die.. katlancanız. tbişiler ye geçer cnm
ayy bende ikiz olursa ne yaparımmm böle bulantılarla..
ama en çok hamile kalınca evde olucam sizlerle paylaşamıycam gelişmeleri ona çooooooooooook üzülüyommm.
güll hamile kalınca işimi bırakcan
olmaz öle şey eve internet bağlat komşudan çek bişey yap nasıl yani habersizmi kalcazzz :çok üzgünüm: ay kız ikiz istiyonya allahım sana üçüz versin geçen anne karnında yaşama yolculuk vardı tv de ona baktım üçüzler vardı doğdular anammm nasıl şekerler allahım sanada öyle versin böyle biri ağlayınca koro halinde ötekilerde arkasından gelsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
darısı bizim yumurtalara şekerim çatır çatır bi çatlatsak mehtabımlaaa adetimizde birlikde oldu çatlamalarımızda.. yapışık ikiz gibiyiz.
he valla bide erkek olursa toplu sünnetide burdan yapıveririz..
nüfus patlaması var die topicimizi kapatmasınlarda.mazallah.
didemcim allah ağzından duysun be güzelim inş. dediğin gibi olur
hayyyyyyyyyyyyy ağzın bebişinle birlikde bal yesinnn sende inşalllahhhhh nurtopu gibi bebişini kucağına alırısn. ne güsel dilek diliyon beddua eder gibi kız...
ikiz neysede üçüz olursa adam eve gelmicek çalışcam die.. yazıkk kocadan olcam ayoll..
ama allah bilir verirsede hayır demem. nasılsa dedeler nineler razı bakmaya. heheeedelikafadulden
eve net bağlatamam şekerimm pc de yok. zaten çalışmıycam bide adamı masrafımı sokimm.
mehtapcım da yazık doğumdan snra annesine bırakcak çalışcam dio onunda bi olursa iki-üçç görürüm cnm çalışmayı sende heheeeee inşallahhhhhhhhhhhhh çifter çifter versin snada mehtapcım.
inşallah kuzummmmmmmmmmmmmmmm ay ben sizi çok sevdim be olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
haklısın gülüm bencede en iyisini yaparsın en azından iş stresin olmaz keyfine bakarsın
evt cnm bende yüksek tansiyonda var ( genim bozuk hehe gedeoluyum ) herşey var bende.
ondan cnm işde stresden çıkar tansiyon normalde var bide gebelikde iyce çıkcak.. bide düşük riski yaşadım. ondan 4,5 aylık düşende çalışıyodum düşmeden 10 gün önce kahve leke geldi dr. uyardı düşer diye dinlemedim işden izin alamadım evde yatamadım işe gittim. dr. dediği gibi 10 gün snra düştü. bu sefer şansa bırakmıycam...
arada internet cafeye git bari olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
gülüm telde arkadaşımla konuşuyorum canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?