Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aman gülüm rabbim bu defa sağsalim kucağına almayı nasip etsin
tabi tüm bebek bekleyenlerede

aminnn cnmm benimm tüm isteyenlere versin rabbim tüm hamişleride bebişlerine kavuştursun. çooook zor oluyo düşük bide büyük oluncaa çoook acısı oluyo.ben ağrıdan öldüm öldüm dirilmiştim. allah kimseye yaşatmasın

slm kızlar nasılsınız gül senin miyde bulantıların kusma oluyormuydu düşük sonrası bide acayip daralıyorum nefesim kesiliyo resmen ağrılarımda var normalmi sizce

yoncam düşükten sonra ağrı kalmıyor çok oturunca benim belim ağrıyordu sadece
ama içerde parça falan kalınca ağrı devam edermiş diye biliyorum ay inş. öyle bişey yoktur canım

yoncam düşükten sonra ağrı kalmıyor çok oturunca benim belim ağrıyordu sadece
ama içerde parça falan kalınca ağrı devam edermiş diye biliyorum ay inş. öyle bişey yoktur canım

inşallah.. ama doktor vajinal ultrasonla baktı tamamen düşmüş dedi hoş ben hastaneden gelince düştü nasıl ultrason anlamadım belimin sağ tarafı çok ağrıyor sağ ayağıma zor basıyorum

allah allah o nasıl dr. muş nasıl bakmış öyle demiş sana
bende senin gibi evde düşürdüm canım ama düşükten sonra çok rahatladım
hiç sancım ağrım kalmadı

slm kızlar nasılsınız gül senin miyde bulantıların kusma oluyormuydu düşük sonrası bide acayip daralıyorum nefesim kesiliyo resmen ağrılarımda var normalmi sizce

cnm düşdükden snra kuş gbi hafifliyon ne ağrı ne sancı hiçbişi hissetmiyon. uyumak istedim ben çok ağlıyodum düşünce uykum geldi tabi hemen narkoz verip kürtaj yaptılar. ama sonra sanki acıyı çeken ben deildim. hiçbişi kalmıyo. arada kıramplar giriyodu ama ağrım olmadı benim.
kusma bulantı hiçbişi olmaz cnm. kanaman devam ediyomu en fazla 7 gün içinde geçmesi lazım geçmesse dr. git parça kalmıştır.

devam ediyorda çok fazla değil ultrasonla bakarken kanaman az dedi doktor artmadıda miydem çok bulanıyor kusuyorum kadın olmak çok zor düşüyor sonrasıda bi dertmiş kocamda çok anlayışlı değil pskolojimi anlamıyor
pzrtesi gel dedi doktorum ama tatilmiş cumaya kadarda görevi yok başkasınada gitmek istemiyorum neyapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…