Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

mrb mehtap abla.sende hosgeldin. ben münsterdenim. zor olmadi mi türkiyeye yerlesip oraya alismak? benim tanidiklarimin %50si 1yil sonra geri döndü
ben Nürnberg deydim zor olmadı canım geldim 6 ay evdeydim sonra iş buldum çağrı merkezinde almanyaya çalışıyoruz iş yerinde arkadaşların hepsi almanyadan gelme o yüzden iyi anlaşıyoruz
mehtappp ben sana hoşgeldin demedim sanırım bugün çenem çok düşük te kızlara laf yetiştiricem diye kandimi paralıyom burda
dedin şekerim dedin
hem illa demenize gerek yok ben biliyorum zaten öyle düşündüğünüzü

GÜL canım bizim kira derdimiz yok çok şükür yemeğimide genelde annem yapıyor
ama eşim esnaf ve eve pek katkıda bulunamıyor o yüzden işimi bırakmak istemiyorum zaten doğumu almanyada düşünüyorum ben kısmet olursa

yok anacım nerdeee..burda işler bitmez .ben araziyede cıkıyorum da.en azından masa basındayım şimdilik.

ds evhan gidince masum kedi gibi sessizleştin ha..

birden çenem düştü sonra duruldum kızların yazdıklarını okuyordum ne kadar zor ya allahım en kısa zamanda bebişlerini hissettirsin ve bidaha hiç koparmasın annelerinden gözlerim doldu valla

kızlar ben geldim ama bişey göremedik şimdilik dr bugün değerin 1300 falandır dedi çarşamba 620 idi ya ondan salı günü gel dedi genelde 1800 lerde görünüyomuş kese ondan şuan 5 haftalıkmış rahim duvarının kalınlığı 11mm iyi dedi değerlerde güzel gidiyo dedi şimdilik bakalım salıyı beklicez artıknapalım çok nazlı herhalde bebişim yüz görümlüğü mü istiyo neeeeeeeee böyle işteeeee

gül sen klomen kullanıyorsun değilmi öncekilerdede kullanmışmıydın bide nekadar önceydi aylarmı geçti üstünden

yoncacım ben kendiliğimden hamile kaldım 2 düşüğümdede. ilki4,5 aylık olan anlamadım hamişliğimi 8 hafta olasıya. neyse o düştü 3 ay snra 2 ciye kaldım oda doğal. snra 1 sene reglim düzenim bozuldu progesteron takviyesi aldım. snrada ayam kırıldı 7 ayda öle geçti. snra 7 ay korunmadık olmadı meğer perde varmış perde olayı çıktı derken ameliyat snrası dr. klomen verdi.hızlandırmak için cnmm benim hikaye uzun kısaca yazmaya çalıştım.

mehtapcımm allah kolaylık versin bizde aynı geçim sıkıntısı çalışmak lazım ama bizim takviler var.hamilelik süresince yardım etcekler.

herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım sende kesin geç döllenme olmuştur o yüzden geriden sayıyor biraz bebişin

ha naz işine gelince kız ben dün demedimmi sana sen çok alıngansın nazlanıyorsun bebişin senin huyunu alacak diye bak daha doğmadan kapmış vereliniortak ben senin bebişini nazlı diye sevecem bak haberin olsun kaydirigubbakcemile3

oyyy gülümmmmmmmmm inşallah görürsün salı günü.

handancım şükür sorun çıkmamışya ee sen erken öğrenince gelişmiyomuş gibi geliyo sana. ama değerlerin iyi şükür görürsün merak etme bebişini az kaldı.

handancım sorun çıkmamasına ve değerlerinin iyi olmasına çok sevindim canım inş salı günü nazlı bebişini görürsün canımmm

oyyy gülümmmmmmmmm inşallah görürsün salı günü.

handancım şükür sorun çıkmamışya ee sen erken öğrenince gelişmiyomuş gibi geliyo sana. ama değerlerin iyi şükür görürsün merak etme bebişini az kaldı.

handancım sorun çıkmamasına ve değerlerinin iyi olmasına çok sevindim canım inş salı günü nazlı bebişini görürsün canımmm

ayyy evet kızlarrrrr ya mehtapcım dediğin gibi bana çekerse yandık herhalde bilmiyomki bakalım salı günü ne kadar geçmek bilmez zaman bi görsem keseyi bide içinde bebişi çok mutlu olcam bakalım hayırlısı seninde çarşamba demi didemcim ard arda hadi bakalım inşallah görürüzde rahatlarız biraz sonrada kalp atışlarını duymak için bekliceezzzzzzz

evet tatlım benimkide çarşamba sabah iple çekiyorum salı senin güzel haberlerin çarşamba benim güzel haberlerim gelir inşallah. sonrada kızlar topluca hamile kalıp erkek doğuracaklar toplu sünnet düğünü yapcaz dimi gülcüğüm şimdi hepsi yumurta çatlatıyo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…