slm tatlım biz iyiyiz seni sormalı nasılsın tatlım
merhaba hanımlaaar bend egeldim nasılsınız,gece yazdklarıma cevap yazan olmamış hiç
cnmm adet oldunmu sen şimdi aklımdan geçiriyodum seni
kızlaaar,sahura kalktım,ama nasıl,karnım nasıl ağrıyor bi bilseniz yaa,adet ağrısı bu biliyorum,hani geçen gün de olmuştu ya,öyle yine.hamileler gündüz bana bi cevap yazın,hamileliği öğrendikten sonra adet gününüz geldiğinde adet belirtileri gördünüz mü..yani ben hevesleneyim mi sizce, bugün olmazsam test yapacam LÜTFEN Bİ CEVAP YAZIN KIZLAR
üç gündür adet ağrısı çekiyorum bugün iyice azdı,normalde günüm bugün ve yarın olmsı gerekir.normalde de adet olacağım gün ağrım olur daha önceden başlamazdı ağrılar.bu sefer bi garip oldu ya hadi hayırlısı bakalım.bekleyelim görelim.ama ben sanki bişeyler hissediyorrum,inşaallah yanılmam.gece göbüşüme gülen bebek resmi çizdim,eşimin nasıl hoşuna gitti yaa kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq:
yok olmadım canım,ama iki gün önceki ağrılarım var,hele sahura kalktığımda dedim kesin adet oldum,müthiş ağrılarım vardı,bekliyoruz bakalım gelmemesini tabiiki
yok olmadım canım,ama iki gün önceki ağrılarım var,hele sahura kalktığımda dedim kesin adet oldum,müthiş ağrılarım vardı,bekliyoruz bakalım gelmemesini tabiiki
canım bugünde gelmezse ne olur yarın bi test yap olurmu belirtiler var sende demedi deme
hoşgeldin usak cım hemşerim nasılsın.
toplu sünnete davetlisin şekerim.heheee
inşaallah hayırlısı bakalım.hayırlısı olsun cnmm inşallah olmassın.. yarın sabaha test yap olmassa.
cok sgl bıtanem bugun daha ıyıyım lekelerım bıttı artık cok sukur progestan kullanıyorum ya..........moralim yerinde yani canım çarşambaya güzel haberlerini bekliyorum bıtanem hadi hayırlısı .....................
bende öyle düşünüyorum,bugün de gelmezse öyle yapayım,hissediyorum sanki,yazdığımı okudun mu,hamile olduğunu öğrendikten sonra adet günün geldiğinde ağrın oldumu
merhaba zehracım biz iyiyiz canım sen nasılsınn
bende öyle düşünüyorum,bugün de gelmezse öyle yapayım,hissediyorum sanki,yazdığımı okudun mu,hamile olduğunu öğrendikten sonra adet günün geldiğinde ağrın oldumu
oldu canım hatta benim adet günümden bigün önce lekelenmem bile oldu düşün adet ağrısı gibi çektüm adetten sonra 1 2 gün sürdü tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?