Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm tatlım biz iyiyiz seni sormalı nasılsın tatlım

cok sgl bıtanem bugun daha ıyıyım lekelerım bıttı artık cok sukur progestan kullanıyorum ya..........moralim yerinde yani canım çarşambaya güzel haberlerini bekliyorum bıtanem hadi hayırlısı .....................

.......................

yok olmadım canım,ama iki gün önceki ağrılarım var,hele sahura kalktığımda dedim kesin adet oldum,müthiş ağrılarım vardı,bekliyoruz bakalım gelmemesini tabiiki

canım bugünde gelmezse ne olur yarın bi test yap olurmu belirtiler var sende demedi deme

canım bugünde gelmezse ne olur yarın bi test yap olurmu belirtiler var sende demedi deme

bende öyle düşünüyorum,bugün de gelmezse öyle yapayım,hissediyorum sanki,yazdığımı okudun mu,hamile olduğunu öğrendikten sonra adet günün geldiğinde ağrın oldumu

hoşgeldin usak cım hemşerim nasılsın.
toplu sünnete davetlisin şekerim.heheee

cok ıyıyım canım allaha sukur lekelerım gectı......ama bı sorun var benım ilk cocugum erkek sunnet oldu.allah nasıp ederse bunu canımız bıraz kız ıstıyo ama allah bılır tabıkıde hayırlısı:)))))))))

çok sevindim tatlım sırayla herkezin hayırlı haberlerini alıcaz bu topic teki inşallah

bende öyle düşünüyorum,bugün de gelmezse öyle yapayım,hissediyorum sanki,yazdığımı okudun mu,hamile olduğunu öğrendikten sonra adet günün geldiğinde ağrın oldumu

oldu canım hatta benim adet günümden bigün önce lekelenmem bile oldu düşün adet ağrısı gibi çektüm adetten sonra 1 2 gün sürdü tatlım

ha bu arada gül cümmmm eşm rüya görmüş gece anlttı ama unutmuş,sadece hayal meyal bebek seviyordum sanki kucağımda dedi
yap bi güzel yorum da neşelensin gönlümüz yerimseniben

kuzummmmm bak ben şu avatarındakini yemeden git test yaptır bak yerim yoksa

oldu canım hatta benim adet günümden bigün önce lekelenmem bile oldu düşün adet ağrısı gibi çektüm adetten sonra 1 2 gün sürdü tatlım

acaba benimde öyle olabilirmi diye şüpheye düştüm,çünkü sadece adet olduğum gün ağrısını çekerim önceden başlamaz ağrılarım.bu sefer üç gündür sürüyor hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…