Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kim yaptı testi.iyi de anam benim gecikmedi ki adetim daha tam gününde,ya çıkmazsa..çok kötü olurum vallaa..ayyy bu kararsızlık beni çıldırtacak pöffffffff
-tatlicadiarzu-

ay ben yaptım m harfini yazmayı unutmuşum hepinize laf yetiştirecem diye kendimi yırtıyom burda ya bi dene yaaaaaaaaaaaaaa

csnım benim anca bukadar güzel anlatılırdı evet ama tatlı heyecanlar işte 9 ayda 9 doğurcaz desene tatlım darısı tez zamanda sizin başınıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

kim yaptı testi.iyi de anam benim gecikmedi ki adetim daha tam gününde,ya çıkmazsa..çok kötü olurum vallaa..ayyy bu kararsızlık beni çıldırtacak pöffffffff
-tatlicadiarzu-

ayyyyyyy canım benim adetime 5 gün varken çıktı azda olsa adet günümde ikiside çok belliydi düşün artık ayyyyyy çatlattın bizide bak hamilelerin çatlaması iyi olmaz ama haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava:

Canım çok fazla oturmam hatta evde hep koltukta yatarim inciltecek birşeyde yapmadım çalışmalarda beni böyle yapmaz benim derdim yatarken üzerine birşey giyinmiyorum üstüm açılıyor camda açık oluyor ondan galiba

alemsin didemmm,
ayyy çatlamayın yaaa gülüm intikam alacak benden herhalde inşaallah alırsın ve güzel sonuç alırsın kız.neyse gelsin de düşünürüz bakalım,çok ısrar ediyonuz dayanamayacaz

reyannn sabahtan beri kızlar yumurta çatlatıyo zaten bide sen çatlatma beeeeeeeeeeeee yap şunu

ayyyy hamilelere kıyamam yaa,tama tamam gelsin bakalım bi test

yok yok olmadı olmayacak da inşaalah hayırlısıyla..... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
test birazdan gelecek ama ben yapıp yapmamakta kararsızım bugün

canım kendini hazır tutmalısın her türlü sonuca eğer olumsuz çıkarsa çok üzülürsen yarın yap nasıl olsa akşam oldu
ateş ölçmeye derecen varmı senin canım ölçsene bi kaç çıkıyor

canım benim yhaa ben yarın izinliyim bakalım eşimle beraber pek giremem yarın sanırımm
iyi cnmm tadını çıkarrr izinin bol bol evde durup çalışınn gezmeyin bakkk.

evhannnnnnnnn uyudunmu kızzzz kalk anacım kalk herkez formunda benim yine çenem düştü
evhana bakma anacım hem dizi seyreder bide bakmışın uyuya kalmıştırr istersen sen çatla burda yazcak diee bayanssulusmile
alemsin didemmm,
ayyy çatlamayın yaaa gülüm intikam alacak benden herhalde inşaallah alırsın ve güzel sonuç alırsın kız.neyse gelsin de düşünürüz bakalım,çok ısrar ediyonuz dayanamayacaz
hemde ne intikammmmmm sen böle beklet biiz..alsanaalsanasmile

sendee açık yatıyon hem belini hem adamı üşütcen hergün duş aldırmakdann böleee yatmaaa.
ayyyy hamilelere kıyamam yaa,tama tamam gelsin bakalım bi test

sonunda geldinmi insafa ama hamilelerin hatrına geldi şuna bakkk biz neyiz..senağlama

evhanı yolcam zaten az kaldı klava:

ayyy gülüm ilahi ağrıdan duramıyomm kii nasıl çalışma yapacağızz
ilaca başladım biliyon o bitsinde bir daha kullanmam canımm o zaman adam akıllı başlarız çalışmalara canımcım

evet var,aaaa şok oldum ilk defa 37.2 çıktı şimdi.

haklısın aslında.ama şimdi mantığı sen bi kursan tatlım şimdi orucum inşaallah,akşam yapsam suyu çok içmiş olacam,gece sahurda da haliyle çok su içecem
dolayısıyla içtiğim sular sabah kalktığımda yeni yeni dışarı atılıyo olacak akşam üzrei daha boş olmaz mı mide yani en uygun zaman oruçken akşama doğru değilmi
yarına kalırsa da ben bu vakitlerde yaparım yine

ayyy gülüm ilahi ağrıdan duramıyomm kii nasıl çalışma yapacağızz
ilaca başladım biliyon o bitsinde bir daha kullanmam canımm o zaman adam akıllı başlarız çalışmalara canımcım

cnm nie ilaca başladın hani başlamıycakdınnn sendemi çıplak yatıyon üşütüyon mu yoksa. dikkt edin cnmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…