kim yaptı testi.iyi de anam benim gecikmedi ki adetim daha tam gününde,ya çıkmazsa..çok kötü olurum vallaa..ayyy bu kararsızlık beni çıldırtacak pöffffffff
-tatlicadiarzu-
Sen bugün o testi yapmazsan yarın burda haber verecek birini bulamıcan çünki meraktan çatlamış olucaz
evhancım gebelik kademe kademe dir hamile kalasıya bi dert. kaldın kese görüncekmi, göründü bebek varmı içinde ee oda göründü 2 li test geliyo sıraya temiz çıktı hadi bakalım 3 lüsü geldi oda temiz. acaba cinsiyeti ne sıraya giriyo öğrenildii bu sefer normalmi sezeryanmı olcak korkusuuu yani cnm bu sorular heyecann bebeği kucağa alasıya kadar sürcekkkkkkkkkk her defasında böle heyecannnnn bozar delikanlılığa yakışmaz...ne didim beee
kim yaptı testi.iyi de anam benim gecikmedi ki adetim daha tam gününde,ya çıkmazsa..çok kötü olurum vallaa..ayyy bu kararsızlık beni çıldırtacak pöffffffff
-tatlicadiarzu-
evt cnm geldi beni çalıştırdı 10 kere bankaya git gell sonra gitti..bana yine geç çıkmak kaldı sinirrr yaaa..
mersiiiiii çiçekleri adresime gönderin yada parasını hesabıma yatırın şekerim
tamm cnmm sen bizi çatlat böleeee amaaaaa sıra banada gelcek bak ne çektircem sana diş biliyommm kız sen öldürcenmi merakdan bizi yap işde sende kurtul bizdeee ala ala varsa çıkar cnmmm
geçmiş olsun cnmmm seet yere yat sürekli oturmakdan ağrıyo yada incittinmii.
kızz yoksa gece çokmu çalıştınız adam belini incitti seninnn heeeeeee:lepi:
csnım benim anca bukadar güzel anlatılırdı evet ama tatlı heyecanlar işte 9 ayda 9 doğurcaz desene tatlım darısı tez zamanda sizin başınıza inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
ayyyyyyy canım benim adetime 5 gün varken çıktı azda olsa adet günümde ikiside çok belliydi düşün artık ayyyyyy çatlattın bizide bak hamilelerin çatlaması iyi olmaz ama haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:
-tatlicadiarzu-
yok yok olmadı olmayacak da inşaalah hayırlısıyla..... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
test birazdan gelecek ama ben yapıp yapmamakta kararsızım bugün
ateşin kaç çıkması lazım?canım kendini hazır tutmalısın her türlü sonuca eğer olumsuz çıkarsa çok üzülürsen yarın yap nasıl olsa akşam oldu
ateş ölçmeye derecen varmı senin canım ölçsene bi kaç çıkıyor
iyi cnmm tadını çıkarrr izinin bol bol evde durup çalışınn gezmeyin bakkk.canım benim yhaa ben yarın izinliyim bakalım eşimle beraber pek giremem yarın sanırımm
evhana bakma anacım hem dizi seyreder bide bakmışın uyuya kalmıştırr istersen sen çatla burda yazcak diee bayanssulusmileevhannnnnnnnn uyudunmu kızzzz kalk anacım kalk herkez formunda benim yine çenem düştü
hemde ne intikammmmmm sen böle beklet biiz..alsanaalsanasmilealemsin didemmm,
ayyy çatlamayın yaaa gülüm intikam alacak benden herhalde inşaallah alırsın ve güzel sonuç alırsın kız.neyse gelsin de düşünürüz bakalım,çok ısrar ediyonuz dayanamayacaz
sendee açık yatıyon hem belini hem adamı üşütcen hergün duş aldırmakdann böleee yatmaaa.Canım çok fazla oturmam hatta evde hep koltukta yatarim inciltecek birşeyde yapmadım çalışmalarda beni böyle yapmaz benim derdim yatarken üzerine birşey giyinmiyorum üstüm açılıyor camda açık oluyor ondan galiba
ayyyy hamilelere kıyamam yaa,tama tamam gelsin bakalım bi test
evhanı yolcam zaten az kaldıiyi cnmm tadını çıkarrr izinin bol bol evde durup çalışınn gezmeyin bakkk.
evhana bakma anacım hem dizi seyreder bide bakmışın uyuya kalmıştırr istersen sen çatla burda yazcak diee bayanssulusmile
hemde ne intikammmmmm sen böle beklet biiz..alsanaalsanasmile
sendee açık yatıyon hem belini hem adamı üşütcen hergün duş aldırmakdann böleee yatmaaa.
sonunda geldinmi insafa ama hamilelerin hatrına geldi şuna bakkk biz neyiz..senağlama
canım kendini hazır tutmalısın her türlü sonuca eğer olumsuz çıkarsa çok üzülürsen yarın yap nasıl olsa akşam oldu
ateş ölçmeye derecen varmı senin canım ölçsene bi kaç çıkıyor
ayyy gülüm ilahi ağrıdan duramıyomm kii nasıl çalışma yapacağızz
ilaca başladım biliyon o bitsinde bir daha kullanmam canımm o zaman adam akıllı başlarız çalışmalara canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?