Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yaaaa bak şimdi inat yaptım yapmayacam işt eyaaa,kızmayın banaaaa ufff,ne desem bana kızıyosunuuuuz mafoldumben ağlarım bak bebiş de üzülür. NE DEDİM BEN YAAA
mehtapcım dünden beri ateşini ölçtüremedin cnm reyana dünde yırttın kendini ölç dieee bugündeee..
dün düşüktü amaaa

cnm nie ilaca başladın hani başlamıycakdınnn sendemi çıplak yatıyon üşütüyon mu yoksa. dikkt edin cnmm.

yok canım yha üstümü pike ile örterim ben ee ne yapayım önceden belli değildiki adetin 2 . günü başlamıştımm yanii sonradan plan değişti yanii şekerimmmm

yaaaa bak şimdi inat yaptım yapmayacam işt eyaaa,kızmayın banaaaa ufff,ne desem bana kızıyosunuuuuz mafoldumben ağlarım bak bebiş de üzülür. NE DEDİM BEN YAAA

dün düşüktü amaaa

reyannnn ağlama ama tamam karışmıyom artıkın :teselli: :teselli: :teselli:

ateşin kaç çıkması lazım?
canım her kadında farklı normalinden daha yüksek oluyor ateş hamile kalınca genelde 37 ve üstü
mehtapcım dünden beri ateşini ölçtüremedin cnm reyana dünde yırttın kendini ölç dieee bugündeee..

oh be en sonunda ölçe bildin bak ateşinde yüksek çıkmış madem yarında bu saatlere bırakacaksın yap gitsin ya içimden bir ses hamilesin diyor

didem, handan kızlar sizde bi ölçün kaç çıkıyor ateşiniz

akşam ölçeyim evde bi ne çıkacak bakim

reyannnn ağlama ama tamam karışmıyom artıkın :teselli: :teselli: :teselli:

yok canım ağlamam da ne bileyim işte insan kafası arışık olunca ne yapcanı bilemiyor.mehtap mantık uygun mu okudun mu yazdıklarımı tamam çok üzdüm sizi şimdi gelsin yapcam inşaalah söz,ama hiç tuvalete gidesim yok hee

kıymetini bil bak yatar uyurum akşam klava: klava: klava:

ya ağlarım ama bak bak ağlamaya başlarım hatta ağlamaya başlamak üzereyim hatta ağlayayımmı mafoldumben mafoldumben mafoldumben :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tamam ağlama akşama börek yapcaz daha bırakırmıyım seni yanlız

ya sana bişe diyeyimmi eğer o çizgi çıkacaksa sabahı akşamı fark etmiyor idrarın her zaman çıkıyor tabiki geç döllenme olunca farklı ozaman geç çıkıyor

varya sende az değilsin bak bu kezde tuvaleti bahane ediyo illa çatlatcan dimi için rahat etmez sonra

Neşe canım önceleri ölçüyormuydun herkesin değeri aynı çıkmaz demekki senin önceden baya bi düşüktü ateşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…