yaaaa bak şimdi inat yaptım yapmayacam işt eyaaa,kızmayın banaaaa ufff,ne desem bana kızıyosunuuuuz mafoldumben ağlarım bak bebiş de üzülür. NE DEDİM BEN YAAAiyi cnmm tadını çıkarrr izinin bol bol evde durup çalışınn gezmeyin bakkk.
evhana bakma anacım hem dizi seyreder bide bakmışın uyuya kalmıştırr istersen sen çatla burda yazcak diee bayanssulusmile
hemde ne intikammmmmm sen böle beklet biiz..alsanaalsanasmile
sendee açık yatıyon hem belini hem adamı üşütcen hergün duş aldırmakdann böleee yatmaaa.
sonunda geldinmi insafa ama hamilelerin hatrına geldi şuna bakkk biz neyiz..senağlama
dün düşüktü amaaamehtapcım dünden beri ateşini ölçtüremedin cnm reyana dünde yırttın kendini ölç dieee bugündeee..
evhanı yolcam zaten az kaldıklava:
yaaaa bak şimdi inat yaptım yapmayacam işt eyaaa,kızmayın banaaaa ufff,ne desem bana kızıyosunuuuuz mafoldumben ağlarım bak bebiş de üzülür. NE DEDİM BEN YAAA
dün düşüktü amaaa
ayyyyyyy ne olduu yine ayol kızlar bensizde yapamıyosunuz haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm nie ilaca başladın hani başlamıycakdınnn sendemi çıplak yatıyon üşütüyon mu yoksa. dikkt edin cnmm.
Bebişi üzme canım biz üzülmeyiz sen takma bizi bak keyfine testi de biran önce yapklava:
yaaaa bak şimdi inat yaptım yapmayacam işt eyaaa,kızmayın banaaaa ufff,ne desem bana kızıyosunuuuuz mafoldumben ağlarım bak bebiş de üzülür. NE DEDİM BEN YAAA
dün düşüktü amaaa
canım her kadında farklı normalinden daha yüksek oluyor ateş hamile kalınca genelde 37 ve üstüateşin kaç çıkması lazım?
mehtapcım dünden beri ateşini ölçtüremedin cnm reyana dünde yırttın kendini ölç dieee bugündeee..
evet var,aaaa şok oldum ilk defa 37.2 çıktı şimdi.
haklısın aslında.ama şimdi mantığı sen bi kursan tatlım şimdi orucum inşaallah,akşam yapsam suyu çok içmiş olacam,gece sahurda da haliyle çok su içecem
dolayısıyla içtiğim sular sabah kalktığımda yeni yeni dışarı atılıyo olacak akşam üzrei daha boş olmaz mı mide yani en uygun zaman oruçken akşama doğru değilmi
yarına kalırsa da ben bu vakitlerde yaparım yine
esracım aşağıda yazdıklarımı kızmadın umarımm üşütme meselesi.. takılıyomm neşe olsun die..:uhm:
canım her kadında farklı normalinden daha yüksek oluyor ateş hamile kalınca genelde 37 ve üstü
oh be en sonunda ölçe bildin bak ateşinde yüksek çıkmış madem yarında bu saatlere bırakacaksın yap gitsin ya içimden bir ses hamilesin diyor
didem, handan kızlar sizde bi ölçün kaç çıkıyor ateşiniz
reyannnn ağlama ama tamam karışmıyom artıkın :teselli: :teselli: :teselli:
kıymetini bil bak yatar uyurum akşamklava: klava: klava:
ya ağlarım ama bak bak ağlamaya başlarım hatta ağlamaya başlamak üzereyim hatta ağlayayımmı mafoldumben mafoldumben mafoldumben :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok canım ağlamam da ne bileyim işte insan kafası arışık olunca ne yapcanı bilemiyor.mehtap mantık uygun mu okudun mu yazdıklarımı tamam çok üzdüm sizi şimdi gelsin yapcam inşaalah söz,ama hiç tuvalete gidesim yok hee
yok canım ağlamam da ne bileyim işte insan kafası arışık olunca ne yapcanı bilemiyor.mehtap mantık uygun mu okudun mu yazdıklarımı tamam çok üzdüm sizi şimdi gelsin yapcam inşaalah söz,ama hiç tuvalete gidesim yok hee
ya ben hamileim ve ateşim 37 olmuyor hiç normal bi durum değil mi, mesela şu anda 36.2 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?