3 kere ölçtüm birinde 37.1 ikisinde de 37.2 çıktı ateşim kızlar
oyyyy didem didem didemmmmm....nerden geldi aklıma bu şarkı :)
ha reyyann canım bide göğüs uçlarına dikkat et bi büyüme varmı yani etrafındaki halkada
esracım küsmüyüz hayırdır canımm nasılsın iyi misin tatlım
kızlar hani diyosunuz ya göğüslerim büyüdü ağrıyo uçları karardı sızlıyo kaşınıyo falan bende hiçbiri yok hala bende her belirti vardı bunlar yoktu aksine prolaktin ilacını bırakınca küçüldüüü hiçbişey yok bence kişiden kişiye değişiyo bide eline sert bişey geldimi diyoduk ya bakın benim gelmişti ama hamile çıktım
evet o parmak olayı bendede hatalı çıktı. ya şu sayfaya bi erkek girse sapık ilan eder bizi çarşaf çarşaf yayın yapar ortada delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kendini parmaklayan kadınlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: olay oluruz heee
Neşe canım önceleri ölçüyormuydun herkesin değeri aynı çıkmaz demekki senin önceden baya bi düşüktü ateşin
kızlaar ben ne yapıyom biliyonuz muuu,sıcaktan ne yapacağmı şaşırdım,ateş de yüksek zaten
camsil şişesi tipinde oda parfümü şişesi vardı ucu spreyli.baktım bitmiş.doldurdum içine soğuk suyu,fıs fıs her yerime sıkıp duruyom
yoksa olmuyo hemen ısınıyrm yaa
ayy bu çok iyi i fikirmişşş çook güldüm amaaa :)))kızlaar ben ne yapıyom biliyonuz muuu,sıcaktan ne yapacağmı şaşırdım,ateş de yüksek zaten
camsil şişesi tipinde oda parfümü şişesi vardı ucu spreyli.baktım bitmiş.doldurdum içine soğuk suyu,fıs fıs her yerime sıkıp duruyom
yoksa olmuyo hemen ısınıyrm yaa
sende iyiymişsin bacım buda ateş söndürme şeklimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?