Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

3 kere ölçtüm birinde 37.1 ikisinde de 37.2 çıktı ateşim kızlar
oyyyy didem didem didemmmmm....nerden geldi aklıma bu şarkı :)

kızlar hani diyosunuz ya göğüslerim büyüdü ağrıyo uçları karardı sızlıyo kaşınıyo falan bende hiçbiri yok hala bende her belirti vardı bunlar yoktu aksine prolaktin ilacını bırakınca küçüldüüü hiçbişey yok bence kişiden kişiye değişiyo bide eline sert bişey geldimi diyoduk ya bakın benim gelmişti ama hamile çıktım

evet o parmak olayı bendede hatalı çıktı. ya şu sayfaya bi erkek girse sapık ilan eder bizi çarşaf çarşaf yayın yapar ortada delikafadulden delikafadulden delikafadulden

evet o parmak olayı bendede hatalı çıktı. ya şu sayfaya bi erkek girse sapık ilan eder bizi çarşaf çarşaf yayın yapar ortada delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kendini parmaklayan kadınlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: olay oluruz heee

kızlaar ben ne yapıyom biliyonuz muuu,sıcaktan ne yapacağmı şaşırdım,ateş de yüksek zaten
camsil şişesi tipinde oda parfümü şişesi vardı ucu spreyli.baktım bitmiş.doldurdum içine soğuk suyu,fıs fıs her yerime sıkıp duruyom
yoksa olmuyo hemen ısınıyrm yaa

sende iyiymişsin bacım buda ateş söndürme şeklimi ?

ayy bu çok iyi i fikirmişşş çook güldüm amaaa :)))

alemsinizyaa ama doğru çıktı parmak testii ozaman handanda eline dokunmuş hamile bende dokunmadı deilim.. hadin kızlar herkez bi parmaklayıp gelsin ne var ne yok blelimsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…