alemsinizyaa ama doğru çıktı parmak testii ozaman handanda eline dokunmuş hamile bende dokunmadı deilim.. hadin kızlar herkez bi parmaklayıp gelsin ne var ne yok blelimsüprizzzzz
canım ne komikti ozaman sende her türlü belirti vardı ikidebir koşup bakıp geri geliyordun meğer prolaktin yapmış neyse sen artık bunları düşünme hamileliğin tadını çıkartkızlar hani diyosunuz ya göğüslerim büyüdü ağrıyo uçları karardı sızlıyo kaşınıyo falan bende hiçbiri yok hala bende her belirti vardı bunlar yoktu aksine prolaktin ilacını bırakınca küçüldüüü hiçbişey yok bence kişiden kişiye değişiyo bide eline sert bişey geldimi diyoduk ya bakın benim gelmişti ama hamile çıktım
amaaaaan bu bişemi kız biz önceleri neler konuşuyorduk yataktaki sorunlarımızı bile bir birimize sorup durduk kocişlerin hakkında bileevet o parmak olayı bendede hatalı çıktı. ya şu sayfaya bi erkek girse sapık ilan eder bizi çarşaf çarşaf yayın yapar ortada delikafadulden delikafadulden delikafadulden
dur kız evham yapıp beni söylediğime pişman ettirme şimdi normal bi durumdur yahu hemen kötü düşünmeevet ölçüyodum ateşölçerim var baş ucumda sürekli ölçüyorum ve aynı çıkıyodu. tekrar ölçtüm yine 36.2 , ayy evham yaptım şimdi(
sende iyiymişsin bacım buda ateş söndürme şeklimi ?
ayy bu çok iyi i fikirmişşş çook güldüm amaaa :)))[/QUOTE
Öyle yaa kendimce çözüm buldum işte
gece sönmemiş ateşi cnmmm giydi gecelikleri tabiii ver yansın ateşiiii.. şimdide söndürcem die uğraşıyo:roflol::roflol:
gece sönmemiş ateşi cnmmm giydi gecelikleri tabiii ver yansın ateşiiii.. şimdide söndürcem die uğraşıyo:roflol::roflol:
ayyy gül gül karnım ağrıdı kızlar yaa yeteer
ya zaten gece eşimle küsüştük,ben ağladım kızdım falan sonradan zor barıştık,biraz üstüme geldi sözleriyle,bende kızınca öyle işte amaaan,sonradan gönlümü aldı
yani gecelik falan yoktu ortalarda
kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
selam canım bende yumurtlama dönemimde hamile kalmadım adetimden bikaç gün sonra hamile kaldım, yumurtlama dönemimde senin gibi aksilikler olmuştu bu ay boşa geçti diye üzülürken bi baktım hamileyim :) Allahtan ümit kesilmez inşallah sende hamilesindir.selam arkadaşlar bende hamile olmayı bekleyenlerdenim ama artık bu ay pek ümit yok doğrusu sanırsam yumurtlama dönemim geçti ve hep aksilikler oldu boşa geçirdikbir ay daha geçti
bişey giymeden yattın yani e ateşinin sönmüş olması lazım dı
mesela ben şu parmak olayını çok merak ettimmm :)))ayyyyyyy bütün kızlar toplandııııkkkkkkk ayyyyyyyyy bu topiği ele geçirse erkek ler gazeteler manşet oluruz haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hele bizim adamlar okusa yandık artık ayyyyyyy güldüm çookkkkkk ya sayenizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acaba yeni gelen arkadaşlar ne düşünüyordur hallımızda bunlar delimi acaba diyolardır kesinnnnnn
hoşgeldin cnmm ama iyimi yaptın bilmem bizim burası parmaklayan kadınlar topiğine döndü hadi git bi sende dene cnmm.selam arkadaşlar bende hamile olmayı bekleyenlerdenim ama artık bu ay pek ümit yok doğrusu sanırsam yumurtlama dönemim geçti ve hep aksilikler oldu boşa geçirdikbir ay daha geçti
yukardaki sözler snada geçerli cnmm hoş geldiniz.kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
kıyamamm bi gece boşa gitti yanii sen genede giymişindir geceliğini. hadi hadiiiiayyy gül gül karnım ağrıdı kızlar yaa yeteer
ya zaten gece eşimle küsüştük,ben ağladım kızdım falan sonradan zor barıştık,biraz üstüme geldi sözleriyle,bende kızınca öyle işte amaaan,sonradan gönlümü aldı
yani gecelik falan yoktu ortalarda
dur gülüm yapıp geliyommmmmmm bekleyinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?