Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

alemsinizyaa ama doğru çıktı parmak testii ozaman handanda eline dokunmuş hamile bende dokunmadı deilim.. hadin kızlar herkez bi parmaklayıp gelsin ne var ne yok blelimsüprizzzzz

ay gül allah sana uzun ömür versin çatladım gülmekten ya :roflol:

canım ne komikti ozaman sende her türlü belirti vardı ikidebir koşup bakıp geri geliyordun meğer prolaktin yapmış neyse sen artık bunları düşünme hamileliğin tadını çıkart
evet o parmak olayı bendede hatalı çıktı. ya şu sayfaya bi erkek girse sapık ilan eder bizi çarşaf çarşaf yayın yapar ortada delikafadulden delikafadulden delikafadulden
amaaaaan bu bişemi kız biz önceleri neler konuşuyorduk yataktaki sorunlarımızı bile bir birimize sorup durduk kocişlerin hakkında bile efnan vardı kulakları çınlasın aman gelir gelmez girer inşallah özledik ümrede melisada yok çoktandır kızlar
evet ölçüyodum ateşölçerim var baş ucumda sürekli ölçüyorum ve aynı çıkıyodu. tekrar ölçtüm yine 36.2 , ayy evham yaptım şimdi (
dur kız evham yapıp beni söylediğime pişman ettirme şimdi normal bi durumdur yahu hemen kötü düşünme

selam arkadaşlar bende hamile olmayı bekleyenlerdenim ama artık bu ay pek ümit yok doğrusu sanırsam yumurtlama dönemim geçti ve hep aksilikler oldu boşa geçirdik bir ay daha geçti

gece sönmemiş ateşi cnmmm giydi gecelikleri tabiii ver yansın ateşiiii.. şimdide söndürcem die uğraşıyo:roflol::roflol:

ayyy gül gül karnım ağrıdı kızlar yaa yeteer
ya zaten gece eşimle küsüştük,ben ağladım kızdım falan sonradan zor barıştık,biraz üstüme geldi sözleriyle,bende kızınca öyle işte amaaan,sonradan gönlümü aldı

yani gecelik falan yoktu ortalarda

bişey giymeden yattın yani e ateşinin sönmüş olması lazım dı

selam arkadaşlar bende hamile olmayı bekleyenlerdenim ama artık bu ay pek ümit yok doğrusu sanırsam yumurtlama dönemim geçti ve hep aksilikler oldu boşa geçirdik bir ay daha geçti
selam canım bende yumurtlama dönemimde hamile kalmadım adetimden bikaç gün sonra hamile kaldım, yumurtlama dönemimde senin gibi aksilikler olmuştu bu ay boşa geçti diye üzülürken bi baktım hamileyim :) Allahtan ümit kesilmez inşallah sende hamilesindir.

ayyyyyyy bütün kızlar toplandııııkkkkkkk ayyyyyyyyy bu topiği ele geçirse erkek ler gazeteler manşet oluruz haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hele bizim adamlar okusa yandık artık ayyyyyyy güldüm çookkkkkk ya sayenizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee acaba yeni gelen arkadaşlar ne düşünüyordur hallımızda bunlar delimi acaba diyolardır kesinnnnnn

mesela ben şu parmak olayını çok merak ettimmm :)))

hoşgeldin cnmm ama iyimi yaptın bilmem bizim burası parmaklayan kadınlar topiğine döndü hadi git bi sende dene cnmm.

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
yukardaki sözler snada geçerli cnmm hoş geldiniz.

kıyamamm bi gece boşa gitti yanii sen genede giymişindir geceliğini. hadi hadiiii
bu ateş boşa diiil
dur gülüm yapıp geliyommmmmmm bekleyinnn

hadi cnmm parmakla gell :roflol::roflol:

bize katılan bizim gibi oluyo zaten evhancım merak etme,onları da kendimize benzetiyoruzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…