kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOH MAŞAALLAH BENDEN ÖNC E GELDİ HABERRRRRRR HEYYOOOOkızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
YOK KIIIZ nerdee benle ilgilenmedi diye küstüm zaten,hoşgeldin cnmm ama iyimi yaptın bilmem bizim burası parmaklayan kadınlar topiğine döndü hadi git bi sende dene cnmm.
yukardaki sözler snada geçerli cnmm hoş geldiniz.
kıyamamm bi gece boşa gitti yanii sen genede giymişindir geceliğini. hadi hadiiii
bu ateş boşa diiil
hadi cnmm parmakla gell :roflol::roflol:
gözün aydın cnmm şimdimi öğrendinn nasıl oldu anlat bide git bi parmak at gel sendede doğru sonu.ç vercekmi görelim.kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
mesela ben şu parmak olayını çok merak ettimmm :)))
parmak olayını biliorum ama hangisi doğru blmiorm bende bişi değio değince hamile değilsn die biliodm ama hamileym şmdi öğrendm brz erken öğrendm çok tuhaf duygular içerisindeym hatta kendmde değilimmmmmmmmmmmm
gül kız herkezi parmaklatmaya gönderiyon bacım
kızlar bugün doktora gittim.20.günüm,kan verdim.progestoron testi.sonuç perşembeye çıkcak.doktora yanma var dedim,pek üzerinde durmadı.perşembe günkü sonuç çıksın,bakarız onada dedi.
aslında 21.gün çağırıyolar ama yarın cumartesiya.mecbur bugün oldu.sanırım bu yumurtalık testi,yumurta sayısına ve kalitesine bakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?