Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOH MAŞAALLAH BENDEN ÖNC E GELDİ HABERRRRRRR HEYYOOOO
YOK KIIIZ nerdee benle ilgilenmedi diye küstüm zaten,

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
gözün aydın cnmm şimdimi öğrendinn nasıl oldu anlat bide git bi parmak at gel sendede doğru sonu.ç vercekmi görelim.

mesela ben şu parmak olayını çok merak ettimmm :)))

bence hiççç merak etme cnmmm alışkanlık yapıyo bırakamıyon:roflol::roflol:

gülüm elime bişi değiyor ama öncekine göre biraz daha yukarı çıkmışş canım yha ben söylediğinin tam tersini hatırlıyorum değerse gebe değil değmezse gebesin diye hatırlıyorum canım yha bak şimdi ikilemde kaldımm yhaaaaaaaa

parmak olayını biliorum ama hangisi doğru blmiorm bende bişi değio değince hamile değilsn die biliodm ama hamileym şmdi öğrendm brz erken öğrendm çok tuhaf duygular içerisindeym hatta kendmde değilimmmmmmmmmmmm

kızlar iftar yakın ben çıkabilirm,eşim gelince testi yapcm inşaallah haber veririm,ama önce çıkarım,tekrar girerim haber vermeye

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: oleyyyy hayde bakemmm halay başı kim çekerrr reyan cım sıra sende

sende değmedimii bişi. ala ala biz yapamıyoz herhalde.. ama neysee allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin cnmm.:ecrin_bebek:

kızlar bugün doktora gittim.20.günüm,kan verdim.progestoron testi.sonuç perşembeye çıkcak.doktora yanma var dedim,pek üzerinde durmadı.perşembe günkü sonuç çıksın,bakarız onada dedi.

aslında 21.gün çağırıyolar ama yarın cumartesiya.mecbur bugün oldu.sanırım bu yumurtalık testi,yumurta sayısına ve kalitesine bakılıyor.

kızlarrr size doyun olmuyor ben eve gidiyom ama akşam bekleriz herkezii biz burdayız iyi akşamlar opuyorumnanaktan

kızlar bugün doktora gittim.20.günüm,kan verdim.progestoron testi.sonuç perşembeye çıkcak.doktora yanma var dedim,pek üzerinde durmadı.perşembe günkü sonuç çıksın,bakarız onada dedi.

hadi inşallah iyi çıkar sonuç cnmm ama nie yanmayla ilgilenmemişki testle alakası yokkii. ne biçim dr. yaf buklava:

rahim filmi istemedi henüz.belki onada sıra gelir.yanlız kızlar doktora söylediğimiz halde nedense eşimden hiçbirşey istemiyor.neden sizce??ben eşime testleri kendim yaptırttım rahat olayım diye.doktor eşimden istemiyorrrr

aslında 21.gün çağırıyolar ama yarın cumartesiya.mecbur bugün oldu.sanırım bu yumurtalık testi,yumurta sayısına ve kalitesine bakılıyor.

cnm bikeresinde benimde senin gibi c.tesiye denk geldi dr. um kabul etmedi illa ctesi yaptır dedi hastaneden acil girişi yapıldı ve 21.ci gün bakıldıı. ben senin dr. şaştım kaldımm pes yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…