hadi inşallah iyi çıkar sonuç cnmm ama nie yanmayla ilgilenmemişki testle alakası yokkii. ne biçim dr. yaf buklava:
kızlarrr size doyun olmuyor ben eve gidiyom ama akşam bekleriz herkezii biz burdayız iyi akşamlar opuyorumnanaktan
cnmm görmedim cnm ben şaştım bu parmak işineee farklı farklı baksana.gülümmm yazdığımı okumadın sanırımmm elime bişi değdi ama öncekilere göre biraz daha yukarıdaydı
devlette başka doktor yokki,herkes bunu methetti.teşhisleri en iyi buymuş güya.bilmiyorum valla.benim doktordan yana pek şansım yok.daha önce özelde 3 doktora gittim,5 para etmez.eşim fakülteyede gideriz dedi.yanmaya orda baktırırız dedi.zaten rahim filmi istenirse mecbur fakülteye gitcem,devlette yokmuş.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:
kızlar ses kesildi dur tahmin edimm
evhan dizisini seyrediyoo
reyann kocası gelcek ya yemek yapıyoo
esrada uzanıyodu uyudu kaldı disc. çıkıcak zaten belli. duba geçmişle boğuşuyo okucam die. ymr-el şoka girdi çıkamadı hehe
yha kıslar doğum kontrol ilacına dr lar rapor veriyor muu ablama eczacı öyle demiş raporla alabilirsin demiş yhaa
kızlar ses kesildi dur tahmin edimm
evhan dizisini seyrediyoo
reyann kocası gelcek ya yemek yapıyoo
esrada uzanıyodu uyudu kaldı disc. çıkıcak zaten belli. duba geçmişle boğuşuyo okucam die. ymr-el şoka girdi çıkamadı hehe
Yok kız eşimi işe yolladım daha sonra pazardan aldıklarını dolaba yerleştirdim ve geldim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?