Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hadi inşallah iyi çıkar sonuç cnmm ama nie yanmayla ilgilenmemişki testle alakası yokkii. ne biçim dr. yaf buklava:

sağol gülcüm.bilmiyorum valla.bu testi gebelik düşünüyorumya ondan istedi.önce hormon istemişti,şimdide sıra bunda.hormon temiz çıkmıştı.

kızlarrr size doyun olmuyor ben eve gidiyom ama akşam bekleriz herkezii biz burdayız iyi akşamlar opuyorumnanaktan

güle güle cnmm akşama iyi sohbetler bende sabah okucam die uğraşayım.. byeeee

fundacım doktorun antikaaaa değiştir cnmm saçma sapan işlerii. sinir oluyom sen anlattıkca

gülümmm yazdığımı okumadın sanırımmm elime bişi değdi ama öncekilere göre biraz daha yukarıdaydı

devlette başka doktor yokki,herkes bunu methetti.teşhisleri en iyi buymuş güya.bilmiyorum valla.benim doktordan yana pek şansım yok.daha önce özelde 3 doktora gittim,5 para etmez.eşim fakülteyede gideriz dedi.yanmaya orda baktırırız dedi.zaten rahim filmi istenirse mecbur fakülteye gitcem,devlette yokmuş.

gülümmm yazdığımı okumadın sanırımmm elime bişi değdi ama öncekilere göre biraz daha yukarıdaydı
cnmm görmedim cnm ben şaştım bu parmak işineee farklı farklı baksana.

bence en başdan fakulteye git baştan aşağı incelerler. bende öyle tıp fak. gittim herşeyimi buldular.

kızlar ses kesildi dur tahmin edimm
evhan dizisini seyrediyoo
reyann kocası gelcek ya yemek yapıyoo
esrada uzanıyodu uyudu kaldı disc. çıkıcak zaten belli. duba geçmişle boğuşuyo okucam die. ymr-el şoka girdi çıkamadı hehe

evet canım haklısın.eşimde öyle diyo.kendisi fakültede yaptırdı testleri.şu ramazan bitsin,eğer yanmam geçmezse bu sefer fakülteye gitcem.şu an gyno-flor fitil koyuyorum gece yatarken.o 1 haftada geçiriyor.tabi sonra yine tekrarlıyor ama inşallah tekrarlamadan hamile kalırım.

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:

ayyyy çokkkk sevindim tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi gözün aydın nekadar vardıki adetine ayyyyy günün bombası bide reyann verse tam süper olacaktııııı

ayyyy nerden bildin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz şimdi 7 de dizim başlıcak onu bekliyorum bendeee

yha kıslar doğum kontrol ilacına dr lar rapor veriyor muu ablama eczacı öyle demiş raporla alabilirsin demiş yhaa

bende dedim ablama olurmu öyle şey zaten ssk karşılamıyor dedim bilmediğinden eczacıya bişey dememiş

Yok kız eşimi işe yolladım daha sonra pazardan aldıklarını dolaba yerleştirdim ve geldim şimdi

evhan tatlım lekelenmem oldu bgn adetime 3 gün war test yaptım silik çizgi çıktı ama çok silik değil esasında belirgn yani 2 side gecen hamileliğimdede böle olmştu doktorumu aradım benm kullandm ilaçalar war ondan hemen gt kan tsti yaptr dedi şimdi gttm kan werdm yrn alcam sonucu ama midem felaket 3 gündr bişiler yiyo içimi gbi we 10 gündr çok şiddetli bel ağrım war ama bnmm içime doğmşt bu ay çok enterasan içine doğuo insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…