Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar ben kaçtım hepinize hayırlı iftarlar yarın görüşürüz
reyyan canım sendende yarın güzel haber beklyorum olumunekankayizsmile

nöbetleri iyi geçsin inşallah.bende bugün doktora gittim esracım.yumurtalık testi.kaç yumurtan var,kalitelimi falan diye.sonuç perşembeye çıkcak.testin adı progestoron testi.inşallah şu ilişki sırasındaki yanmamda geçer.bazen oluyo,bazen olmuyo anlamadım.KIZLAR ACABA BENİM VAJEN SPERMLERE KARŞIMI HASSAS???

ayyyy canım benim ya hadi bakalım yarın güzel haberlerini alalım kan sonucunu yazmayı unutma tatlım merkta bırakma bizi bi giden bi daha gelmiyo bazen haberde vermiyo sinie oluyoz sonraaa

alerjin olabilir cnmmm bak bunu bi araştırtsana.
bende gebe kalmaya çalışanların en sonundayımm heheeee enson benden test isticeniz. merakdan çatlıcanız.

gülcüm fakülteye gidince bunu söylicem.bu yanma bazen oluyo,bazen olmuyo.ama her ay oluyo sonuçta.spermlerle alakalı olabilir.çünki yanma haricinde şikayetim yok.anlamadım gitti.eczacılarda o dediğim jeli duymamışlar bile.düşün memleketin halini.

ayy reyan çıkmış ben gitmeden sonucu sölese bari yaaa yarına kadar mrk ederimm.
mehtapcım eline sağlıkk iyi akşamlar güzelim.

cnmm bende yeni duydum ilacıı demekki tanınmış deil iyice araştır bencee hem k.k daki söylenenlere bakma dr. dan araştır bence.

ay benimk,de güvenlik sölemişmiydimm. adam caz 1 gün gece evde 1 gün yok gündüzleri hep evde ben yokum. 2 güne bi görüşüyoz nasıl bebek olcak bilmommm

Yok canım söylememiştin benim eşimin işi daha iyi o halde 2 gün gündüz 2 gün gece 2 günde izinli olarak çalışıyor belediye binasında çalışıyor

Yok canım söylememiştin benim eşimin işi daha iyi o halde 2 gün gündüz 2 gün gece 2 günde izinli olarak çalışıyor belediye binasında çalışıyor

burda belediyede çalışanlar sabah8,30 akşam 5 ctesi pazar tatil cnmm senin adam nie öle çalışıyo. benim adamda güsel iş bulursa değiştircekya.bütüngün evde sıkılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…