Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyyy canım benim ya hadi bakalım yarın güzel haberlerini alalım kan sonucunu yazmayı unutma tatlım merkta bırakma bizi bi giden bi daha gelmiyo bazen haberde vermiyo sinie oluyoz sonraaa

tatlım tabiki wericem ztn ilk işim nete grip sze haber wermek oldu daha eşim hariç kmse bilmio tahminimce 3.5 haftalık ama ben biliodum gece kalkıp yemek yiyiodm hç huyum değil çok değişkk hssediorm şoktayım hala yrn sonucu alınca cıkarım heralde şoktan

burda belediyede çalışanlar sabah8,30 akşam 5 ctesi pazar tatil cnmm senin adam nie öle çalışıyo. benim adamda güsel iş bulursa değiştircekya.bütüngün evde sıkılıyo.

Canım geceleride belediye binasını bekliyorlar ama olsun ya bu devirde böyle iş bulmak zor çalışsın çalışmayana ekmek yok

ekmek aslanın ağzında deil midesinde artık
eşim aradı cnm sıkıldıı halası gil biz yemeğe gelcez demişler emrivakii ne sinir oldumyaaa ben daha burdayım onlar bize yemeğe gelcek hayret bişi. evde bişi yok pazara geç çıktığımdan gidemiyom ne dengesizler ya ben 8 de eve varcam ne yapcam onlaraa öfffffffffffffff

saol esracım iyiyim iş yerinde son rütuşları yapıyorum birazdan çıkacağımmm bende
herkese iyi akşamlar görüşürüz kıslarrrrrrrrrr

ayy gülcüm en sinir olduğum şey.emri vaki ve o gün haber vermek.hadi evde bişey yok.ne düşüncesizler yaa..valla ben 1 çeşit yemek yapıyorum onuda iki gün yiyoruz düşün.2 kişi olunca böyle.canım umduğunu değil bulduğunu yesinler.en kolayı makarna valla.ve hazır çorba.

markettede öyle hemen hazır olcak ne oluyoki başka.bimdeki mantı hoşuma gidiyo mesela.mantıda olur.bu arada esracım doktor sitesinde bile kaydım var.onlarda kısa ce sinir bozucu cevaplar yazıyor.

gülcüm bende o jeli yeni duydum ama onlar eczacı sonuçta.sonuçta insan başa gelince herşeyi araştırıp o zaman öğreniyo.internette bayağı araştırdım.bi de şu doktor sitesinde duydum ilk.ordaki doktor başka hastaya yazdığı cevabında bunu söylemiş.

konu açmayı bilmiyorum canım ya,yazan olurmu bilmem ama şu preseed jeli bi sorayım yinede.kesin kararlıyım alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…