Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

reyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim 30 agustos regl gunum ve bende idrarimi yaparken sanki idrarim hic bitmicekmis gibi baski oluyo hafifte kasinti demeyimde tuhaf bisey hissediyorum . goguslerim zaten patliyacak gibi haif bel agrisi sik idrara gitme var .acaba belirtiler olabilirmi

kizlar hayirli aksamlar . benim sorum olacak cevap verebilirmisiniz yeni anne adaylari:1hug:

canım hoşgeldin aramıza dediklerin belirti olabilir tatlım,

kızlar tekrar geldimmmm masa topluyorum

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s.

belirti olabilir kuzum ama şimdiden tahlil yaptırma biraz bekle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…