kızlar facede bişey başladımbebişle ilgili çok güzel ya didem baksana biiiiiiiiiiiiiiiii
tesekkurler canimm.allahim saglikli hamilelik gecirtsinnbel ağrım var hatta sol bacağımı çekiyo canım ve sol kasığım fena acıyorrr arada bıçak saplanmış gibi oluyor sanırım bebiş sol tarafa yerleşiyomuş
hos geldin canim bende ilk defa burdayimBende geldim kızlar misafirim geliçek onlar gelene kadar sizleyim
sanada bebisini saglikla bagislasin rabbimm :Saruboceq:kızlar facede bişey başladımbebişle ilgili çok güzel ya didem baksana biiiiiiiiiiiiiiiii
tesekkurler canimm.allahim saglikli hamilelik gecirtsinn
hos geldin canim bende ilk defa burdayim
sanada bebisini saglikla bagislasin rabbimm :Saruboceq:
tesekkurler canimm.allahim saglikli hamilelik gecirtsinn
hos geldin canim bende ilk defa burdayim
sanada bebisini saglikla bagislasin rabbimm :Saruboceq:
ay harikaydı ya
özlediniz mi beni ben geldim
Neyse kızlar misafirlerim geliyor ben kaçar bay
tarkan dinliyom yerimde duramıyorum oh yandannnn
kizlar benim regl duzenli prolaktinimde sorun vardi oda su 2 aydir cok iyi oldu ve bu ay 13. beraber olduk.dr dedigi gun yani .o yuzden tuhafim ama 2 aksam once esimle birlikte oldukdan sonra cok cok hafif pempemsi kagidaa leke geldi ama kan renginde degildi . ondan umudumu kestim yani anliyaacaginiz:çok üzgünüm:
Neyse kızlar misafirlerim geliyor ben kaçar bay
ne dinliyon kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz delikafadulden
tamam canim oyleyim zaten .sizin gibi suan bende icimde melegimi tasisam yaaa cok takiyorum kafamaa:çok üzgünüm:hemen umutsuzlanma tatlım tabi havalara girip sonrada üzülme bekle bakalım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?