Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar facede bişey başladımbebişle ilgili çok güzel ya didem baksana biiiiiiiiiiiiiiiii

bel ağrım var hatta sol bacağımı çekiyo canım ve sol kasığım fena acıyorrr arada bıçak saplanmış gibi oluyor sanırım bebiş sol tarafa yerleşiyomuş
tesekkurler canimm.allahim saglikli hamilelik gecirtsinn

Bende geldim kızlar misafirim geliçek onlar gelene kadar sizleyim
hos geldin canim bende ilk defa burdayim

kızlar facede bişey başladımbebişle ilgili çok güzel ya didem baksana biiiiiiiiiiiiiiiii
sanada bebisini saglikla bagislasin rabbimm :Saruboceq:

tesekkurler canimm.allahim saglikli hamilelik gecirtsinn

hos geldin canim bende ilk defa burdayim

sanada bebisini saglikla bagislasin rabbimm :Saruboceq:

saol tatlım aminnnnnnnnnnn :Saruboceq: inşallah sende hamilesindir canım benim inşallah

ay harikaydı ya

demi bencede hemen sanada haber vereyimdedim bişeyde yazaamıyom faceye kimse bilmiyo diye ondan burdan dedim

kizlar benim regl duzenli prolaktinimde sorun vardi oda su 2 aydir cok iyi oldu ve bu ay 13. beraber olduk.dr dedigi gun yani .o yuzden tuhafim ama 2 aksam once esimle birlikte oldukdan sonra cok cok hafif pempemsi kagidaa leke geldi ama kan renginde degildi . ondan umudumu kestim yani anliyaacaginiz:çok üzgünüm:

hemen umutsuzlanma tatlım tabi havalara girip sonrada üzülme bekle bakalım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…