işim olmaz dinliyommmmmm ay çok güzel başa alıp alıp dinliyom
aslında herşey sinirle başladı,eşim herşeyi almış bi test almayı unutmuş.kıyameti kopardım bizim kızlar beni paralayacak sen ne yaptın diye
çok yorgun çıkamam dedi akşam alalım dedi,bende yat sen ben kendim alırım dediiiiim veeeeeeeeeeeeee
biraz yoruldum uzak tı ama aldım geldim,yoldada ne diyorum ah babası ahhh yordun bizi
EVET KIZLAR EVETTTTTT SONUNDDA ÇOK SİLİK DE OLSAAAAAAAAAAAAAAA İKİNCİ ÇİZGİ GÖRÜNDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ HAMİLEYİM SANIRIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....ŞÜKÜRLER OLSUN YARADANA.
aslında herşey sinirle başladı,eşim herşeyi almış bi test almayı unutmuş.kıyameti kopardım bizim kızlar beni paralayacak sen ne yaptın diye
çok yorgun çıkamam dedi akşam alalım dedi,bende yat sen ben kendim alırım dediiiiim veeeeeeeeeeeeee
biraz yoruldum uzak tı ama aldım geldim,yoldada ne diyorum ah babası ahhh yordun bizi
EVET KIZLAR EVETTTTTT SONUNDDA ÇOK SİLİK DE OLSAAAAAAAAAAAAAAA İKİNCİ ÇİZGİ GÖRÜNDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ HAMİLEYİM SANIRIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....ŞÜKÜRLER OLSUN YARADANA.
fotosunu birazdan koyacam bi inceleyin bakalım,iki gün sonra tekrar yapacam testi.ikimizde inanamıyoruz yaa,yalan gibi kızlar yaaaaa
canim tebriklerr . bravo amma sabirlisin okadar yazi yazamazdim her halde eger hamile olsaydim canim tezya hemen hamileyim yazardim .allahim tamamina erdirsin guzelimm:Saruboceq:aslında herşey sinirle başladı,eşim herşeyi almış bi test almayı unutmuş.kıyameti kopardım bizim kızlar beni paralayacak sen ne yaptın diye
sen halay çek tatlım ben sevinç ve şaşkınlıktan ağladım,inanamıyorum ki hala yaaa,şaka gibiiii
allahhhh yandan yandan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gerçektennnnnnnn ayyyy çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacanım bence yarın acilemi gidersin şimdi mi dersin bilmem ama bence hemen bi kan testi yaptırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyyyy sonunda tatlım benim sonundaaaaaaaaaaaa
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
şükür binnlerce şükür bebeğim olmayacak sanıyordum şükürler olsun rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni seviyorum Allahımmmmmmmmmmm
öyle canım yaa,ama çok silik eşim de tereddüte düştü,ama ben kendimden eminim o kadar belirti demi ama.en kısa zamanda kan tahliline inşaalahay çok sevindim tüylerim diken diken bi garip oldum canım benim ya hihoyyyt
canim tebriklerr . bravo amma sabirlisin okadar yazi yazamazdim her halde eger hamile olsaydim canim tezya hemen hamileyim yazardim .allahim tamamina erdirsin guzelimm:Saruboceq:
ayyyyyy bu şarkı çoook güzelmiş canım ya tutuum bu şarkıyı bak bizim şarkı olsun bu kız duydunmuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sağoluun canlarımmmmmm,yok öyle değil aslında o da haklı aşırı yorgun ve oruç garibim.akşam alalım diye ısrar etti bende dayanamam dedim aldım geldim:teytey::teytey:
ah cnm çok ama çok sevindim çok duygulandım şimdi ağlıcam...cnm benim bide gidip sen almışın testi....mafoldumben taş kalplı kocalar...neyse ağlaa zmanı dil haydi halaya...:teytey:
canlarım benim çok tatlısınız,rabbim diledimi neler oluyo işte,ben tedavi düşünürkennnayyy gözlerim yaşardı bana noluyo be ay canım ya allahım tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhh
bende çok ağlamıştım inanamamıştım bir türlü şahsen hala inanamıyorummmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öyle canım yaa,ama çok silik eşim de tereddüte düştü,ama ben kendimden eminim o kadar belirti demi ama.en kısa zamanda kan tahliline inşaalah
biraz bizimkileri gıcık etmek için bekledim alkisalkisalkis alkış banaaaa alkışşşşşşşşşşşşş
ay evet kız bizim şarkımız olsun bu :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?