Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hanimlar ben cikiyorum iftara son 15 dk. sonra yine ugrarim bu topige cok cana yakinsinizz .insalah banada ugurlu gelirsiniz .allahim saglik versin sizlere ve bebislerinizee:Saruboceq:

tatlım bide acımıyacak ı dinle bak bunuda seversin

hanimlar ben cikiyorum iftara son 15 dk. sonra yine ugrarim bu topige cok cana yakinsinizz .insalah banada ugurlu gelirsiniz .allahim saglik versin sizlere ve bebislerinizee:Saruboceq:

canım hayırlı iftarlarınız olsun inş,darısı senin başına her zaman gel bekleriz

ay ben bu aralar tatlı yemek istiyorum devamlı browni intenseye sardım ayyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy ki tatlı sevmem

ben çok severim bu adamı yani tanımam üzerine bütün şarkıları güzeldir gerçi şarkıları geç gözleri yeter ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh boshayallersmile

kız ağzına acı biber süreceğim seninnnnnnnnnnnn hımmmmmmmmmm klava: klava: klava: klava:

güyaaaa ben börek sarıcaktım yemekten sonra hala bulaşık makinasını bile boşaltamadım kaldıki börek sarıcam neden acaba

ben çok severim bu adamı yani tanımam üzerine bütün şarkıları güzeldir gerçi şarkıları geç gözleri yeter ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh boshayallersmile

aman eşin duymasın cnm...
benim pek tipim dil cnm...renkli gözde memlekette çookk var doyduk renkli gözden...sositososito

ayyyyyy canım benim turşumu dedin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım çekti çokkkkkkkkkkkkkkkkkk kurufasulye turşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa canım bişey istedi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ay kalk hemen fasulye ısla şükür canın yemek istedi hadi kalk yarın pişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…