kız sen var ya sen yedim seni iyiki yanımda değilsin haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsun çatladık kız burdaaaaa hamile hamileeeeeeeeeeeee
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hanimlar ben cikiyorum iftara son 15 dk. sonra yine ugrarim bu topige cok cana yakinsinizz .insalah banada ugurlu gelirsiniz .allahim saglik versin sizlere ve bebislerinizee:Saruboceq:
hanimlar ben cikiyorum iftara son 15 dk. sonra yine ugrarim bu topige cok cana yakinsinizz .insalah banada ugurlu gelirsiniz .allahim saglik versin sizlere ve bebislerinizee:Saruboceq:
tarkanın şon şarkılarını hepsi mükemmel cnm...
ben çok severim bu adamı yani tanımam üzerine bütün şarkıları güzeldir gerçi şarkıları geç gözleri yeter ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh boshayallersmile
ay ben bu aralar tatlı yemek istiyorum devamlı browni intenseye sardım ayyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy ki tatlı sevmem
ben çok severim bu adamı yani tanımam üzerine bütün şarkıları güzeldir gerçi şarkıları geç gözleri yeter ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh boshayallersmile
kız ağzına acı biber süreceğim seninnnnnnnnnnnn hımmmmmmmmmmklava: klava: klava: klava:
aman eşin duymasın cnm...
benim pek tipim dil cnm...renkli gözde memlekette çookk var doyduk renkli gözden...sositososito
aş ermeler başladı he canlarım ...olumunekankayizsmile
ayyyyyy canım benim turşumu dedin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım çekti çokkkkkkkkkkkkkkkkkk kurufasulye turşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa canım bişey istedi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?