ayyyyyy canım benim turşumu dedin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım çekti çokkkkkkkkkkkkkkkkkk kurufasulye turşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa canım bişey istedi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ah ah gören yok bebişim...gözler güzel bakınca herşey güzel göküo cnm benim...
ay niye gören olmasın tatlımmmm dertli bizim kız.
ay kalk hemen fasulye ısla şükür canın yemek istedi hadi kalk yarın pişir
ay ne olcak şimdi...alabilcen biyerler varmı cnm ya...
5 yıllıdır sevgiliyiz 1 sene 2 aylık evliyiz cnm bir kere ne güzel gözlerin var dedini duymadım eşiminn...göz güzel olmuş neye yarar dimi...
tatlım belki içinin güzelliği kapattığı için gözlerinin güzelliğini söylememiştir hiç :teselli:
ayyy bencede hemen ıslıcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız canımıda isteddin ha yemek istemeyen ben canım fasulye turşu çektiii çokkkkkkkkkk
ayyyevet evde varmış kornişon turşu ondan yedim ayyyyyy canım nasıl isdedi canım yaaaaaa
öle cnm onun için güzelliik geçici ondan çok önemsemio neyse 50den sonra güzelleri görüp beni aldatmaz hiç olmazsa böyle avutuom kendimi...:hulya:
ohooo neler var nelerreyhancim belirtilerini yazarmisin canim en ufak detayi ilee:teytey::teytey:
aman tatlım aslında çok kötü bi zamnada yaptım testi bizim kızların hatrına biraz da,eşim çok yorgun oruç olunca bide hiç dermanı yoktu.ilk baktım tek çizgi çıktı moralim bozulmuştu,eşime gidiyordum her zmanki gibi sandı o da bide baktım ki ikinci çizgi çok silik ama var eski testlerde o da yoktu ondan anladım.hamileyimdir demi didemcim,çok silik de olsa yarın tekrar yaparım olmazsa,sonra işte,ben ağlamaya başladım bi yandan ağlarım bi yandan yemeğe bakarım.eşim silik olduğu içn çok sevinemedi açıkçası,yani çok emin olamadı.ama ben nasıl olduğnu anlattım.o zamanişler değişti,ikimizde şuan şaşkın şaşkın dolaşıyoruz,çok garib çokkkkkkkkk şimdi dışarda o,10.30 gibi gelireeeeşin ne tepki verdi ne yaptınızı o an anlatsana...
aaa artık bi sahibi var anammmm vermem gayriiii heyyyyyyyyyyyyyyyytttt işte şimdi halay çekilir uleyyyyn hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:reyyan cidden çatlattın bizi ya ama o avatarındaki fıstığı hala yemek istiyorum
şşşşşşşşşşşt bu gece bizim gecemiz başlarım haaaaa,kutlama yapcaz bananeeeeeeeeeeayyyyyy canım benim turşumu dedin ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım çekti çokkkkkkkkkkkkkkkkkk kurufasulye turşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa canım bişey istedi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
reyannnnnnnnnnnn kız bayıldınmı ne oldu ordamısın iyimisin kendindemisin
ohooo neler var neler
aman tatlım aslında çok kötü bi zamnada yaptım testi bizim kızların hatrına biraz da,eşim çok yorgun oruç olunca bide hiç dermanı yoktu.ilk baktım tek çizgi çıktı moralim bozulmuştu,eşime gidiyordum her zmanki gibi sandı o da bide baktım ki ikinci çizgi çok silik ama var eski testlerde o da yoktu ondan anladım.hamileyimdir demi didemcim,çok silik de olsa yarın tekrar yaparım olmazsa,sonra işte,ben ağlamaya başladım bi yandan ağlarım bi yandan yemeğe bakarım.eşim silik olduğu içn çok sevinemedi açıkçası,yani çok emin olamadı.ama ben nasıl olduğnu anlattım.o zamanişler değişti,ikimizde şuan şaşkın şaşkın dolaşıyoruz,çok garib çokkkkkkkkk şimdi dışarda o,10.30 gibi gelir
aaa artık bi sahibi var anammmm vermem gayriiii heyyyyyyyyyyyyyyyytttt işte şimdi halay çekilir uleyyyyn hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
şşşşşşşşşşşt bu gece bizim gecemiz başlarım haaaaa,kutlama yapcaz bananeeeeeeeeee
evet canım yaa,zorluyorum kendimi çok zorluyom ama inanamıyorum halaaaaaaaaaaa
mafoldumben mafoldumben :sm_cool: :sm_cool: hem ağlarım hem gülerim canım benim öyle işte
oy kuzum ya şu yönden seviniyorum canın yemek istedi iyiki söylemişim
vardır kuzum vardır aslında yarın kan tahlili yaptırsan orda daha net çıkar ki bence öyle yap hayatım
benim ilk değer 48 çıktı doktorum hamilesin dedi inanamadım birsürü ağladım 2. test 198 çıkınca biraz daha inandım çarşamba görünce tam inanırım inşallah
masayı bile silmedim daha yaaaaaaaaaa ay siz yazın arada cvp veririm ne pis pasaklı oldum ben
eşime dedim de kan tahlili içn yarına gidelim diye,acile gitsek millet güler diyor hamilemiyim öğrenmeye geldim mi diyecen diyor,ptesiyi bekleyelim diyo,ama ben sabırsızlanıyorum.napalım kızlar yaa,emin olamıyorummm
ya gerçekten inanamıyorum,bide canım sıkkın eşime süpriz falan yapmayı planlıyordum sizin yüzünüzden bugün yaptım işte hıh :umursamaz:,gitti canım planlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?