Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bak bak triplere bak sennn hamile oldğunu öğrendi şükretcene surat edioo tam dayaklık tammmkaydirigubbakcemile

ısladım kızlar fasulyemiiiiiiiii
bu fasulye 7,5 lira hem kaynasın hem oynasın
yandan handan yandan seviyom seni candan ohhhh ohhh ohhhhhh

özel hastaneye gidersen acile girmene gerek yok labaratuarları açık pazar bile yapıyolar yada laboratuar yokmu yakınlarda
bilmiyom ki,beklicez bakalım ama ben eminim,bebeğim benimle inşaalah..AYYY BUNLARI BEN Mİ SÖYLÜYORUM YAAAAAAAA UÇMAK İSTİYORUM EN YÜKSEKLERE DAĞLARA TAŞLARA HAYKIRMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
bak bak triplere bak sennn hamile oldğunu öğrendi şükretcene surat edioo tam dayaklık tammmkaydirigubbakcemile

AAA cezasını verdim beni öpmeden çıktı evden,çok uğraştı sonunda azıcık bi yank kopardı ama,olsun,sen beni yordun dedim,getirmedin unuttun dedim,bebiş üzüldü dedim,daha cezaları bitmedi duuuuuurrrrrrrr

sensin dayaklık olan reyyen sen sizin yüzünüzden süpriz yapmadım dedin ya onun için diom cnm...

ha sen bana mı diyonnnnn,şükretmem mi ayyyyyy,çok şaşkınım var ya,secdelere kapanıyom,nasıl bi duygu rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla..

kızlar sonunda şirketi ayarladım akşam üstü aradılar kadın yazık hamileyim deyince ayarlamış bi grubu pazartesi günü 2 kişi sabah 9 gelcek temizlik malzemeleri onlardan 80 liraaaaa ay evim parlayacak sonunda şükürler olsun rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…