eşime dedim de kan tahlili içn yarına gidelim diye,acile gitsek millet güler diyor hamilemiyim öğrenmeye geldim mi diyecen diyor,ptesiyi bekleyelim diyo,ama ben sabırsızlanıyorum.napalım kızlar yaa,emin olamıyorummm
ya gerçekten inanamıyorum,bide canım sıkkın eşime süpriz falan yapmayı planlıyordum sizin yüzünüzden bugün yaptım işte hıh :umursamaz:,gitti canım planlarr
ısladım kızlar fasulyemiiiiiiiii
bu fasulye 7,5 lira hem kaynasın hem oynasın
yandan handan yandan seviyom seni candan ohhhh ohhh ohhhhhh
biliyorum seviyosun beniiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmile
bilmiyom ki,beklicez bakalım ama ben eminim,bebeğim benimle inşaalah..AYYY BUNLARI BEN Mİ SÖYLÜYORUM YAAAAAAAAözel hastaneye gidersen acile girmene gerek yok labaratuarları açık pazar bile yapıyolar yada laboratuar yokmu yakınlarda
bak bak triplere bak sennn hamile oldğunu öğrendi şükretcene surat edioo tam dayaklık tammmkaydirigubbakcemile
bak bak triplere bak sennn hamile oldğunu öğrendi şükretcene surat edioo tam dayaklık tammmkaydirigubbakcemile
oh cok iyi cnm ya hemen parıl parıl ederler a dan z ye...
kızlar avatara bi bakın hele,görünüyo mu bilmioym ama
canım bana gözüküyo gibi geldi ama göz yanılmasıda olabilir çok dikkatli bakmak lazım
kızım çok küçük bu resim çizgileri odaklayarak sadece çizgilerin olduğu kısmı çek koy anlaşılmıyoki
cnm normal resim olarak yüklesen daha anlaşılır...
didemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin senklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?