Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyyyyysen hamilesin çok net kızım bu ne siliği benimkiyle aynı çıkmış yani adetken yaptığımla ben ilk yaptığımda mikroskop lazımdı görmek için düşünnnnnnnnnnn ayyyy hamilesin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi:

yanılmamışsın kuzum hamilesin sennnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy CANLARIMMMMMMM AĞLATTINIZ BENİ YAAA,İNSAN GÜLERKEN AĞLAR MI AĞLARMIŞ İŞTEEEE mafoldumben :dance:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy CANLARIMMMMMMM AĞLATTINIZ BENİ YAAA,İNSAN GÜLERKEN AĞLAR MI AĞLARMIŞ İŞTEEEE mafoldumben :dance:

ağlar ağlar hemde nasıl ağlarrrr bende bebişime diyom bak şimdi reyan teyzen hamile diye opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar nasıl başarıyosunuz bu hamileliği.yumurtlama günleriniz adetinizin kaçıncı günü oluyo,yumurtlama günlerinde ara vermeden mi ilişkiye giriyosunuz.BEN MESELA 11.GÜN BAŞLIYORUM,1 GÜN ARAYLA DEVAM.BAZEN ARAYA EŞİMİN NÖBETLERİ GİRİYO AMA YİNEDE 1 GÜN ARAYLA GENELDE YAPIYORUZ.

reyyanım kötüyüm yaaaa!!! senin adına çokkkk sevindim canım benim.....
niye canım hayrola,neyin var.sağolasın rabbim sanada tattırsın hayırlısıyla bu duyguyu
canım reyyanım ikinci çizgi silik bile olsa hamilelik oluyo.ben kendimde mesela hiç göremedim o çizgiyi hiçç
sende gör inşaallah sende görrr...
evet cnm resimlerden baktım daha ne olsun cnm yaaa...kaydirigubbakcemile2

mafoldumben sağolun kızlar yaa,eşim pek anlamayınca birinci çizgi gibi olcak bekliyordu öyle,ne bilsin,benim biraz şevkimi kırmıştı aslıda,ama rahatladım şimdi
ANNESİNİN KUZUSUUUUU

kızlar bana bişeylr oluyor yaaaa,daralıyorum

bugün 20.günüm,doktora gittim.progestoron testi için kan aldılar.sonuç perşembeye çıkcak.yanmayı söyledim doktora,sonuca bi bakalımda onada bakarım dedi.doktorlar bana deva olmuyo kızlar,özelde de 3 doktora gitmiştim hiçbiri fayda etmedi.bu yanma her zaman olmuyo tamam.ama her ay tekrarlıyo işte.anlamıyorumki.ağrım yok,acı yok.sadece yanma.acaba spermlere karşı alerjim mi var nedir??

tatlım ben yumurtlama günlerimi internette hesaplamıştım o 5 günde hiçö durmadan çalıştık ilk denemede tuttu ama onu düşünmedik hiç tadını çıkardık o anların aklımıza gelmiyodu hiç bebek

ağlar ağlar hemde nasıl ağlarrrr bende bebişime diyom bak şimdi reyan teyzen hamile diye opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canımsın yaaa,bu arada asıl ismim saliha benim söyleyim dedim
ikinci çizgi hiç göremeyecem sanıyordum
fundam hiç takma kafaya ne zaman rahatsın o zaman gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…