geldim canım ya bulaşıkları makinaya kodum mutfak topladım mantar yıkadım
benimkiler duruyor öyle,şaşkınlıktan sadece sizinle konuşmak istiyorum,başka bişey değil.canım ekle beni de resimlere bi bak
ay evet gözüküo cnmmmmmm ay çok heycanlı....zemuszemus
orda daha net demi,resimlerime girdin demi canım,var yani yanılmamışım ben
fundacım naberrrr
baktım tatlım kız baya belli bu yani göz ynılması filan değil bence var yani
demi yaaa,eskiden testlerde negatif oldumu sap gibi çıkardı tek çizgi,diğer yerler bembeyaz olurdu,bunda öyle değil işte,azda olsa var,yeni o zaman gebelik demi yaa
ayyyyyysen hamilesin çok net kızım bu ne siliği benimkiyle aynı çıkmış yani adetken yaptığımla ben ilk yaptığımda mikroskop lazımdı görmek için düşünnnnnnnnnnn ayyyy hamilesin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :lepi:
yanılmamışsın kuzum hamilesin sennnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy CANLARIMMMMMMM AĞLATTINIZ BENİ YAAA,İNSAN GÜLERKEN AĞLAR MI AĞLARMIŞ İŞTEEEE mafoldumben :dance:
reyyanım kötüyüm yaaaa!!! senin adına çokkkk sevindim canım benim.....
niye canım hayrola,neyin var.sağolasın rabbim sanada tattırsın hayırlısıyla bu duyguyureyyanım kötüyüm yaaaa!!! senin adına çokkkk sevindim canım benim.....
sende gör inşaallah sende görrr...canım reyyanım ikinci çizgi silik bile olsa hamilelik oluyo.ben kendimde mesela hiç göremedim o çizgiyi hiçç
evet cnm resimlerden baktım daha ne olsun cnm yaaa...kaydirigubbakcemile2
kızlar nasıl başarıyosunuz bu hamileliği.yumurtlama günleriniz adetinizin kaçıncı günü oluyo,yumurtlama günlerinde ara vermeden mi ilişkiye giriyosunuz.BEN MESELA 11.GÜN BAŞLIYORUM,1 GÜN ARAYLA DEVAM.BAZEN ARAYA EŞİMİN NÖBETLERİ GİRİYO AMA YİNEDE 1 GÜN ARAYLA GENELDE YAPIYORUZ.
ağlar ağlar hemde nasıl ağlarrrr bende bebişime diyom bak şimdi reyan teyzen hamile diye opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?