Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hayatım eşindede sorun olabilir bence sebamed genital bölge temizleyici al hergün sende eşinde kullan bi ara bende eşimden çok enfeksyon kaptım onu kullanmaya başlayınca kalmadı hiçbişey

tamam kuruluk var ama bu kadarıda olmazki.bazen yanıyo,bazen yanmıyo,bende anlamadım.ayrıca akıntım falanda yok.

eşimde o kadar titiz ve temizdirki,sanmıyorum ondan olduğunu canım ya..aslında bende temizim ama diyorumya anlamıyorum bir türlü.kronik iltihap varda o mu tekrarlıyo sürekli bilmiyorumki.ramazan bitsin fakülteye gidip bi de orda yaptırcam testleri.offfff ben hamile kalamıyorummmmmmmmmmmm

kalırsın ya yapma böyle böyle yaptığın sürece olmaz tabi düşünme ne olur

sürekli çocuk düşüncesiylemi giriyorsun ilişkiye tatlım ne yapıyorsun

genelde vajen acıcakmı,yine yancakmı,tahriş olcakmı diye en başta tedirgin giriyorum ilişkiye.bebekte aklıma geliyo tabi.ön sevişme uzun bile olsa benin vajen ıslanmıyo.darlıkta var.yani ben hiçbir zaman hamile kalamıcam demektir.

rayyan bu akşam illa ağlatcan beni ya çok duygulandım ya annesi bebişinide severmiymiş....
ay kusura bakmayın canlarım yaaa,heyecandan ne yapcamı bilemiyorum,içim bi tuhaf karnıma dokundukça ağlayasım geliyooo,şimdiden annelik duyguları.çok garip.şükürler olsun rabbimmmmmm
ayyyyy kızım daralmanın zamanımı şimdi canlan birazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ay ne bileyim yaa,çok kötü oldummm,içinde bir canlının olması çok görip bi duygu,bide inanabilsem,

sizlere o kadar imreniyorumki kızlar,şu an bile ağlayasım var.bu ayda kesin ve kesin hamile değilim eminim.zaten 2 gündürde fitil kullanıyorum o yüzden.gyno-flor varya o.yanmaya fayda etsin diye.

oooo sen kendine tespiti koymuşun cnm dur bakalımmm doktorlar konuşşun sen ümit olki onlarında yaptığı tedaviler işe yarasın en baştan yelkenleri suya indirme olmaz ki amaa...lmaz:

sizlere o kadar imreniyorumki kızlar,şu an bile ağlayasım var.bu ayda kesin ve kesin hamile değilim eminim.zaten 2 gündürde fitil kullanıyorum o yüzden.gyno-flor varya o.yanmaya fayda etsin diye.

canım sen gerçekten çok streslenmişsin,bak çok etkiliyormuş,ben bu ay hep duadaydım amaşu düşncemde vardı yani,gündüz ilişkimiz yok,çok da giremedik bu ay ilişkiye,olmaz herhalde diye hesaplar yaparken,adet ağrım var diyordum kıızlara,erken geliyor diyordum,beklemiyrdum,ama işte durum ortada,rabbim diledimi neler olmuyo ki,biraz teslimiyet canım teslimiyettt
teslim oldun mu ona,havale ettin mi şlerini seni senden iyi bilen elbette bildiği var...lütfen çok kasma kendini.
sana bir sır vereyim vajınusmus hayatımı mahvetti ve her yalaşımızda onu düşündük yapamadık,ne zmanaki hayat ondan mı ibaret dedik salıverdik herşeyi
ve en önemlisi RABBİME HAVALE EDİP BEKLEDİK herşey yoluna giriverdi ve umrede tam olarak sıhhate kavustum.
el ibret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…