bugün 20.günüm,doktora gittim.progestoron testi için kan aldılar.sonuç perşembeye çıkcak.yanmayı söyledim doktora,sonuca bi bakalımda onada bakarım dedi.doktorlar bana deva olmuyo kızlar,özelde de 3 doktora gitmiştim hiçbiri fayda etmedi.bu yanma her zaman olmuyo tamam.ama her ay tekrarlıyo işte.anlamıyorumki.ağrım yok,acı yok.sadece yanma.acaba spermlere karşı alerjim mi var nedir??
canımsın yaaa,bu arada asıl ismim saliha benim söyleyim dedim
ikinci çizgi hiç göremeyecem sanıyordum
fundam hiç takma kafaya ne zaman rahatsın o zaman gelir bebişin
tamam kuruluk var ama bu kadarıda olmazki.bazen yanıyo,bazen yanmıyo,bende anlamadım.ayrıca akıntım falanda yok.
eşimde o kadar titiz ve temizdirki,sanmıyorum ondan olduğunu canım ya..aslında bende temizim ama diyorumya anlamıyorum bir türlü.kronik iltihap varda o mu tekrarlıyo sürekli bilmiyorumki.ramazan bitsin fakülteye gidip bi de orda yaptırcam testleri.offfff ben hamile kalamıyorummmmmmmmmmmm
sürekli çocuk düşüncesiylemi giriyorsun ilişkiye tatlım ne yapıyorsun
ay kusura bakmayın canlarım yaaa,heyecandan ne yapcamı bilemiyorum,içim bi tuhaf karnıma dokundukça ağlayasım geliyooo,şimdiden annelik duyguları.çok garip.şükürler olsun rabbimmmmmmrayyan bu akşam illa ağlatcan beni ya çok duygulandım ya annesi bebişinide severmiymiş....
ayyyyy kızım daralmanın zamanımı şimdi canlan birazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
didemmm diğer fotoları gördünmü bebişleriiii
sizlere o kadar imreniyorumki kızlar,şu an bile ağlayasım var.bu ayda kesin ve kesin hamile değilim eminim.zaten 2 gündürde fitil kullanıyorum o yüzden.gyno-flor varya o.yanmaya fayda etsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?