Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tatlım o jelden sipariş verdinmi

canım benim,öyle güzel yazmışsınki,ALLAH RAZI OLSUN NE DİYİM.HATTA DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KIZLAR.BANADA DUALARINIZI ESİRGEMEYİN NOLUR.benimkide vajinusmusun başka bir çeşidi,aşırı kuruluk,tahriş,darlık ve bolca enfeksiyonnnn

benim kociş çıkmış hastaneden kaynımda geliyomuş ben biraz ortalığı toplayayım kocişe turşu ısmarlattım senin yüzünden cadı kız didemmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim kociş çıkmış hastaneden kaynımda geliyomuş ben biraz ortalığı toplayayım kocişe turşu ısmarlattım senin yüzünden cadı kız didemmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhhh afiyet olsun kuzummmmm hadi topla sen ortalığı bende mantar kavurucam börek için

sürekli o jelle ilgili araştırma yapıp okuyorum.hatta topicte konu açmışlar,100 sayfa rahat okudum nerdeyse.herkes memnun,olumsuz bişey yok.kadınlar kulübünde bu jelden sonra hamile kalan çok olmuş.tabi onlar benim gibi sorunlu değildirki.bende ne ararsan var.ilişkinin zevkini çıkaramıyorumki,çünki vajenim ıslanmıyooo

dualarımız hep seninle tatlım bebekten önce inşallah kurtulursun şu rahatsızlığından

dedklerim lütfen aklının hep bi köşesinde olsun,ne zaman sıkıntıya girdin bunları düşün.teselli için yazmadım,belki şu an ki sevincime sebeb olan o.
LÜTFEN..
NE DEMEK BU KARDEŞLİK GÖREVİMİZ

didemmm baktınmı

didemcim sen sölüosun handanın canı çekio ohhh maşllah...bende kaçar güzeller görüşrüz yarın hayırlı uykular...

oyyy bunlarıda yiyebilrmiyim allahım ay bende böyle bişey istiyom nasip eder inşallah

çok üzülüyorum evhanım bildiğin gibi değil.adet olunca yine ağlıcam.
canım senin için dua edicem buayadet olursan üzülme ne olur bize söz ver buay kafana takmayacaksın hep olumlu olacaksın bak ozaman ben inanıyorum herşeyin çok güzel olacağına ok
kızma sakın olurmu bana ben senin iyiliğin için diyorum

didemcim sen sölüosun handanın canı çekio ohhh maşllah...bende kaçar güzeller görüşrüz yarın hayırlı uykular...

ay evet ya tamam tatlım iyi geceler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…