genelde vajen acıcakmı,yine yancakmı,tahriş olcakmı diye en başta tedirgin giriyorum ilişkiye.bebekte aklıma geliyo tabi.ön sevişme uzun bile olsa benin vajen ıslanmıyo.darlıkta var.yani ben hiçbir zaman hamile kalamıcam demektir.
burdayım tatlımmmmmmmmmmmm
canım sen gerçekten çok streslenmişsin,bak çok etkiliyormuş,ben bu ay hep duadaydım amaşu düşncemde vardı yani,gündüz ilişkimiz yok,çok da giremedik bu ay ilişkiye,olmaz herhalde diye hesaplar yaparken,adet ağrım var diyordum kıızlara,erken geliyor diyordum,beklemiyrdum,ama işte durum ortada,rabbim diledimi neler olmuyo ki,biraz teslimiyet canım teslimiyettt
teslim oldun mu ona,havale ettin mi şlerini seni senden iyi bilen elbette bildiği var...lütfen çok kasma kendini.
sana bir sır vereyim vajınusmus hayatımı mahvetti ve her yalaşımızda onu düşündük yapamadık,ne zmanaki hayat ondan mı ibaret dedik salıverdik herşeyi
ve en önemlisi RABBİME HAVALE EDİP BEKLEDİK herşey yoluna giriverdi ve umrede tam olarak sıhhate kavustum.
el ibret
tatlım o jelden sipariş verdinmi
benim kociş çıkmış hastaneden kaynımda geliyomuş ben biraz ortalığı toplayayım kocişe turşu ısmarlattım senin yüzünden cadı kız didemmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok canım daha vermedin.haftaya vericem siparişi.
canım benim,öyle güzel yazmışsınki,ALLAH RAZI OLSUN NE DİYİM.HATTA DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KIZLAR.BANADA DUALARINIZI ESİRGEMEYİN NOLUR.benimkide vajinusmusun başka bir çeşidi,aşırı kuruluk,tahriş,darlık ve bolca enfeksiyonnnn
ohhhh afiyet olsun kuzummmmm hadi topla sen ortalığı bende mantar kavurucam börek için
canım benim kızııcam artık bakkkkkk bidaha olumsuz konuşursan geliyo oklava ona göreklava: klava: klava: klava: klava: klava:
canım benim,öyle güzel yazmışsınki,ALLAH RAZI OLSUN NE DİYİM.HATTA DESTEĞİNİZ İÇİN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KIZLAR.BANADA DUALARINIZI ESİRGEMEYİN NOLUR.benimkide vajinusmusun başka bir çeşidi,aşırı kuruluk,tahriş,darlık ve bolca enfeksiyonnnn
ayyy kızım sen beni öldüreceksin börekmi dedin bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmm
didemcim sen sölüosun handanın canı çekio ohhh maşllah...bende kaçar güzeller görüşrüz yarın hayırlı uykular...
uzun tutmayın cnm ozman acımaz kremde kullan...genede olmuomuuu
dedklerim lütfen aklının hep bi köşesinde olsun,ne zaman sıkıntıya girdin bunları düşün.teselli için yazmadım,belki şu an ki sevincime sebeb olan o.
LÜTFEN..
NE DEMEK BU KARDEŞLİK GÖREVİMİZ
didemmm baktınmı
canım senin için dua edicem buayadet olursan üzülme ne olur bize söz ver buay kafana takmayacaksın hep olumlu olacaksın bak ozaman ben inanıyorum herşeyin çok güzel olacağına okçok üzülüyorum evhanım bildiğin gibi değil.adet olunca yine ağlıcam.
didemcim sen sölüosun handanın canı çekio ohhh maşllah...bende kaçar güzeller görüşrüz yarın hayırlı uykular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?