Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

oyyy bunlarıda yiyebilrmiyim allahım ay bende böyle bişey istiyom nasip eder inşallah

üzerindekiler de nasıl yakışmış demi,artık bende HAMİLEYİMMMMM YAAAAAberaber ce aşerelim canım yiyelim bunlarııııı sositososito sositososito sositososito

inşaallah rabbim bunlar gibi tatlı tatlı bebişler verir bize,ayyy ben mi diyorum yaa bunuuuu inanamıyorum hala,didemcim nolur bana bi tokat attttt

et evhanım.ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM SİZİNDE EVLATLARINIZI KUCAĞINIZA ALMAYI NASİPE TSİN İNŞALLAHH.SAĞLIKLA SIHHATLE.DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.KENDİMİ UMUTSUZ VAKA GÖRÜYORUM ÇÜNKİ.

kıyamam kızzzzz ayıl ayıl bebişin var artık karnında yanlız değilsin kuzum

yok canım uzatmıyoruz.hatta öncesinde zeytinyağı sürüyoruz birde ama sonrasında olan oluyo yine.3 gün rahatsam 4.gün başlıyo yanmaya.

TAMAM MIIII,ÜZÜLMEK YOK NE OLUR EN AZINDAN BUGÜN BENİM HATIRIM İÇN,BİRAZDAN eşim gelir bend eşu bulaşığı bi araya toplayım da sonr ahallederiz,yürüyüşe çıkalım diyorum akşam biraz serin gibi

bi yandan mantar doğruyum bi yandan kuzu kuzu çalıyo kıvırıyom ohhh akşam akşam sapıttım

kızlar biraz önce nette sperm alerjisine baktımda,ondada belirtiler yanma,kızarıklık,şişme falan diyo.acaba alerjimmi var??

tamam canım benim.yürüyüş güzel fikir,hele hamilelikte daha süper ve çok faydalı.ama kendini yormadan

mantarlı börek yapcam ya gülüm mantarlar bozulmadan bugün kavuramda artık geç oldu yarın sarar atarım buzluğaaa sanada gönderemmi bi kaç paket

bencede canım benim yarın sarıp atarsın nasıl sarıyon gül olarakmı ayyyy düşünmen yeter tatlım ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…