Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esracım senden ne var ne yokk adetin ne zamandı cnmm

Canım benim eylülün 6 yada 7 si olur bakalım nasip kısmet iki gündür karnım yine şişti ve kaşıklarına arada ağrı saplanıyor sanki bir ağrılık varmış gibi içinden bir his var diyor ama yoktur canım öyle ışte

hoşbulduk canım ben birazdan çıkıcam san bi rüya anlatsam yorarmısın
anlat cnmm yorimm

inşallah cnmm allah tez zamanda versin. belki vardır.

yok kız hiç öyle bir umudum yokkk.3 gündür bişey yoktur diye fitil bile kullanıyorum.bende kesin ve kesin yok eminimmmmm

ablam görmüş rüyasında beraber 3tane gelinlik bakıyomuşuz gelinliklerden birisi krem diğerleri beyazmış gelinliği bana bakıyomuşuz ablam krem rengini alma diyormuş bana kendide çok güzel bi elbise bakıyomuş denemek istemiş bende abla belki erkek vardır dikkat et demişim kafasını kaldırınca bi anda cami gibi bi yerde oluyormuşuz camide hutbe okunan yerde bi adam görmüş ablam o anda sonrada 3 gelinlikte bi yerde serili duruyomuş böyle anlattı bana ne demek acaba

ben çıkıyorum kızlar,eşim birazdan gelcekmiş.yemeğin altını söndüreyim.HEPİNİZİ ÇOKKKK SEVİYORUMMMMMMMM

hayrolsun cnmm siz bi türbe yada cami gibi biyere gitceniz orda 3 dilek diliceniz ve allah nasip ederse olcak dileğiniz.. ama mutlaka gidinnn

hayrolsun cnmm siz bi türbe yada cami gibi biyere gitceniz orda 3 dilek diliceniz ve allah nasip ederse olcak dileğiniz.. ama mutlaka gidinnn

saol canım ağzına sağlık bu arada kızlar ben yarından itibaren tatile çıkıyorum bayramdan sonra gelicem inş ama ara ara girmeye çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…