hoşgeldin cnmmselam kızlar
esrayla aramda 1 gün var.onun adeti 7 ağustostu,benimki 8.yani eylülün 5 i 6 sı gibi adet oluruz heralde.ben olurumda,esracımı bilmiyorum.
napim kızlar benim vajen sizinki gibi sağlıklı olsa bu kadar kafaya takmazdım ama gebe kalamayaşımın sebebi benim.bunuda biliyorum.
esracım senden ne var ne yokk adetin ne zamandı cnmm
esrayla aramda 1 gün var.onun adeti 7 ağustostu,benimki 8.yani eylülün 5 i 6 sı gibi adet oluruz heralde.ben olurumda,esracımı bilmiyorum.
anlat cnmm yorimmhoşbulduk canım ben birazdan çıkıcam san bi rüya anlatsam yorarmısın
Canım benim eylülün 6 yada 7 si olur bakalım nasip kısmet iki gündür karnım yine şişti ve kaşıklarına arada ağrı saplanıyor sanki bir ağrılık varmış gibi içinden bir his var diyor ama yoktur canım öyle ışte
anlat cnmm yorimm
inşallah cnmm allah tez zamanda versin. belki vardır.
merhaba kıslar benimki beni çağırdı sonra döndü yattı bende kalktım geldim yanınıza
ablam görmüş rüyasında beraber 3tane gelinlik bakıyomuşuz gelinliklerden birisi krem diğerleri beyazmış gelinliği bana bakıyomuşuz ablam krem rengini alma diyormuş bana kendide çok güzel bi elbise bakıyomuş denemek istemiş bende abla belki erkek vardır dikkat et demişim kafasını kaldırınca bi anda cami gibi bi yerde oluyormuşuz camide hutbe okunan yerde bi adam görmüş ablam o anda sonrada 3 gelinlikte bi yerde serili duruyomuş böyle anlattı bana ne demek acaba
merhaba kıslar benimki beni çağırdı sonra döndü yattı bende kalktım geldim yanınıza
hayrolsun cnmm siz bi türbe yada cami gibi biyere gitceniz orda 3 dilek diliceniz ve allah nasip ederse olcak dileğiniz.. ama mutlaka gidinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?