Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

reyhancımm tebrik ederimm canım benimm inşşş sağsağlim kucağına almayı nasip eder rabbimm canım yha çok sevindimm inannn

hamişler çoğalıyoo darısı bizim bşımıza
kremre güle güle iyi tatillerr bol bol dinlenmeler
esracımm sesin çıkmıyo kısss

ceylinim p.tesi çalışıyonuzmu biz çalışıyomuşuz resmi tatil halbuksennn öfya
güle güle esraaa iyi iftarlar

çalışıyoruz canım burda resmi tatil falan önemli değil canımmmmm şimdiden 40 müşteri var tur için canımmm

reyhancımm tebrik ederimm canım benimm inşşş sağsağlim kucağına almayı nasip eder rabbimm canım yha çok sevindimm inannn

merhabaaa canımcım teşekkürler darısı başınıza inşaallah..
öyle işte çok büyük süpriz oldu bizede beklemediğimiz anda geliverdi
amin aminnnnn çok sağol

ben geldim millet gidiyo
ymr-el canım biliyosun demi ikimiz aynı gün öğrendik hamile olduğumuzu
nasılsın kendini nasıl hissediyorsun alışabildin mi

kizlar hosbulduk ben 1 yil 1 aydir evliyim 6 aydir bebk dusunuyoruz bu ay 5 . denememiz olacak 11 eylulde 25 yasima girecegim buu ayki regl tarihim 15 eylul insallah dogum gunumde hamile oldugumu ogrenmek nasip olur bu siteye girmeden once sip diye hamile kalacagini dusunenlerdenim 2 3 ay olmayinca neden olmuyor diye sorgulamaya basladim ve neler neler ogrendim yumurtlama tarihi ovulasyon her ay %25 gebelik sansi vs vs ve gebeligin hicte kolay olmadigini anladim hayatimda ilk defa gecen ay 11 gun regl gecikti ama hamile degildim galiba psikolojik kendimi cok etkiledim bebegim olsun o kadar cok istiyorumki her bilgiye acim resmen umarim bana bu surecte yardimci olursunuz

yok şekerimm ancak giderseniz yarın gidersiniz canımmmmmm bize bayramda falanda tatil yok zaten sonrasında ben gideceğimmm
neyse kıslar siz sohbet ederken ben bulaşığımı yıkayıp geliyorummm 6 buçuk gibi de yemeğe başlarım artıkk

bu ay ates takibi, ovulasyon testi yapiyorum ve yine bu siyeden okuyup ikl defa bu ay denedigim preseed kullaniyorum insallah vesile olurda bebisime kavusurum kizlar size sormak istedigim birsey var bugun avatarima gecen ayki ovulasyon testimin fotosunu ekledim ikinci cizgilerim hic diger cizgiden koyu degil hep ayni acaba bi sorun varmidir sizce yumurtlamismiyim yorumunuz varsa cok sevinirim

reyhnacım alışabildin mi canımm hamileliğe
hayır yaa,AMA artık EŞİM evden çıkarken sadece beni değil bebeğimi de öpüyo biliyomusun,alışamadık alışmaaya calışıyoz
yeni hamilemizzz hoş geldin cnmm naptın belirtilerini yaz bize şimdii kaç gündür ne vadıı.
bi dk canım biriyle görüşüyom hemen geliyom yazacam hepsini

valla cnmm ben o testleri hiç denemedimm görmedimde. sadece sana şu tavsiye edeyimm gün aşırı stressiz doğal bir ilişki ile ovulasyon günü kaçmıyor. ben takip etmiyom hiç düzenli gün aşırı 1 ay boyunca deneyin bence. bide ovulasyon oldumu yumurta akı gibi sıvı gelir karnın ağrır dikkat et bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…