kimse kalmadı yieeee bende 1 saat snra sizi bırakcam işde.
ben geldim kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr
cnmm benim hele bide büyümeye başlasın bak neler hissetcen..gitme gitme geldiiiim,canım benim yoruldum bugün yaa,bize bi araba şart oldu artık...mukabeleye gittim ya,yazık kadınlar da adet olcam sanıyorlardı,artık öğrenirler onlarda bugün yarın
ayy canım hala alıştıramadım kendimi,yalandan seviyom sanki karnımı
ama ne kadar güzel bişeymiş yaa
dün beni bi görsen evde hem inanamıyom iftara dk lar var bi yandan da ağlayarak sofrayı koyuyom :dance:
amin cnmm benim içime senin oğlan gibi geliyo cnm nebileyim içime öyle doğdu.gül cüm az önce bi dr dan duyduğumuz bi testi yaptım cinsiyetle ilgili.TABİ EN DORUSUNU RABBİM BİLİR BU SADECE BİRAZ TAHMİN biraz da bilimsel açıdan hesaplama yaptım doğum tarihleriyle ilgili,
kız görünüyor ama hadi hayırlısı
rabbim kucağıma almayı da nasib etsin
sizlere de hayırlı bi gebelik en kısa zamanda
yaaa herkes nere gitti yaaaa güüüüüüüüüüüül evhaaaaaaan ceyliiiiiin nerdesiniz ben geldim kaçtınız yaaa
mafoldumben
cnmm benim hele bide büyümeye başlasın bak neler hissetcen..
allahım mutluluğunu daim etsin cnm
amin cnmm benim içime senin oğlan gibi geliyo cnm nebileyim içime öyle doğdu.
kardeşimin 2 bebeğinide önceden ben bildim. tahminim içime doğan çıktı. hatta şimdiki kız adını bile cinsiyeti belli olmadan hazırladıydım.
allah hayırlısını eli ayağı düzgün versin
deminde ben ağlıyodummmafoldumben
ay özeline mesaj attım yeni gördüm
rabbim yaa bu mutluluğu herkes yaşasın,özellikle gül üm ceylin funda isteyen herkese hayırlı bir evlat versin rabbim
hadi bakalım hayırlısı,dediğin gibi sağlıklı olsun da kız oğlan farketmez ama benim gönlümden kız geçiyordu hep bide hesapta öyle çıktı,inşaalah cinsiyeti öğrendiğim gün de konuşuruz böyle yaaa
ne güzel bişey rabbimm cokacimcoook acıktım da haa akşama davetliyiz bugün çabuk olsun akşam psikolojık olarak acıktım yaniii
ayy gülüüüüm ptesi bi olsa da dr a gitsem artık yaaa,çok merak ediyorum
ne kadarlık yavrucuğumm
yarın tekrar test alıp yapcam inşaallah günüm geçince bakalım nasıl çıkacak
esraaa canım nerelerdesin
nasılsııın
DEMİ YAAA,Bİ YAZSIN SORACAM BEN ONA alsanaalsanasmiledidem yok tabi evhanın sesi çıkmıyoo seni seniiii. biz neyiz kızz..
HAYIRLISI cnaımm hayırlısı,en uygun zamanında ggelir inşaalahreyhancımmm tşk ederim duan için canım benimm inşş canım eşimden vize çıktı bakalımm bu ay geçsin bizde çalışmalara kasım gibi başlarızz
çünkü bayram sonrası ben gidiyorm eşimde ekimin sonunda gelecek o yüzden kasım ayına kaldı artık bu ayda doğum kontrol ilacına başlamıştım adetle beraber canımmm
amin aminn teşekkür ederi kusurabakma sana hiç yazmadım kendi derdimden,hoşgeldin aramıza,yaa öyle canım işte,bambaşka bişey dr a gidene kadar pek inanamayacam herhalde.rabbim sanadatez zamanda hayırlısını nasibetsin.düşünebiliyormusun daha dün bu vakitlere kadar bende senin gibi diyordum hamilelere,bizede inşaalah bizede diye,bak bugün ne diyorum.inşaalah sizde öyle olursunuz en kısa zamandaoncelikle hayirli olsun sizin yazdiklarinizi okurken resmen heyecanlandim kendimi ayni sekilde hayal ettim gercekten ne kadar guzel bir duygu ya hamile oldugunu bilmek cinsiyetini merak etmek nolur rabbim bizlerede nasip etsin Allah saglikli sihatli hayirli bir evlat kucagina almayi nasip etsin
ilk o yapılır sonr amuayene mi eder,hiç bilmiyom anlatsana.ayy demi yaa,ceylinim ayarlar artık evlilik yıldönümü çizelgem bebeğim için değişir artık.deneyecem canım inşaalah öyl olurkan testi yapar herhalde ptesi. belli olur kaç günlükk meleğin.
bence daha koyu çıkar bu sefer
didem yok tabi evhanın sesi çıkmıyoo seni seniiii. biz neyiz kızz..
Canım yemek yapıcaktım köftesini yoğurdum bıraktım daha var iftara diye siz nasılsınız :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?