canım yok ya uyumuşum uyku çöktü çok sersem gibiyim hala wc ye uyanmasam daha uyucaktım
aşk olsun tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasiz benim canlrımsınız kız söyle bakayım senin içine ne doğuyo benim bebiş ile ilgili reyanna oğlan demişin merak ettim deee
canım yok ya uyumuşum uyku çöktü çok sersem gibiyim hala wc ye uyanmasam daha uyucaktım
aşk olsun tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasiz benim canlrımsınız kız söyle bakayım senin içine ne doğuyo benim bebiş ile ilgili reyanna oğlan demişin merak ettim deee
ohh hamarat kocan evdemi bugün cnmm. benimki işde benimde dünden var gidince yerim tek başıma.Canım yemek yapıcaktım köftesini yoğurdum bıraktım daha var iftara diye siz nasılsınız :CüvCüv:
canımm benimm kaç haftalıkmış öğrenelim canım benimmm teyzesi yer onuuu canım benim
hiç yaa ben bugün ilk defa davetliyim.daha rahatım laf yapıyom sevincime HERKESİ ortak ediyorum işte.ne yapıyon köfteli falan akşama
Fırında patatesli köfte yapıcam canım eşim istedide cokacimcoook
canımm benimm kaç haftalıkmış öğrenelim canım benimmm teyzesi yer onuuu canım benim
cnm sende inşallah aralık annesi olursun ama memlekette olcan haber verirsin herhalde
ohh hamarat kocan evdemi bugün cnmm. benimki işde benimde dünden var gidince yerim tek başıma.
cnm sende inşallah aralık annesi olursun ama memlekette olcan haber verirsin herhalde
mmm çok severiz bizde köfteyi
afiyet olsun canım
kız doğuyo cnmm içime. allah sağlık versin. uyku çok oluyo demi o kandaki progesteron yükseliyoya o yapıyo hem uyku hem bulantı.
kııııııııııııııııııııız neyse kızmayayım uyumuşsun uyu da büyü büyüt.evhancım bana eşinin senin doğum tarihlerini verir misin,bekli tuttururuz,bide hamile kaldığın tarihi yani aşağı yukarı bilirsin sen onu
ohhh hadi bakalım allah belinize kuvvet versin kazanız mubarek olsun inşallah emeğiniz boşa çıkmasın bebiş olsunEvet canım evde sabah işten geldi bugün ve yarın izinli akşam yorgun olmazsam çalışma var yani
kızlar düşününsene,eşim o kadar test aldı bana şimdiye kadar ,tek çizgiye talimdik,ben aldım geldim dün nasib işte heh hehheee
Gelinde beraber olsun canım sen öğretmen misin aaaa daha önce dikkatimi çekmemiş
ohhh hadi bakalım allah belinize kuvvet versin kazanız mubarek olsun inşallah emeğiniz boşa çıkmasın bebiş olsun
cnm nasipden ötesi yok biz ısrar ettik vesile olduk sende öğrendinn. şükürrr rabbime:Saruboceq:
evet canım ama şimdilik evde öğretmen,öğretmenlik illaki okulda olur diye bişey yok vede türkçe matt. ing. diye de bişey yok
ben en güzelini yapmaya çalışıyorumm
KURAN öğretmenliği ve ..
inşaalalh iki seneye kadro alırım bende Allahın izniyle
herhalde canım benim ben gündüz hayatta uyuyamazdım bi anda midem bi tuhaf oldu bide uykum geldi yattım uyumuşum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa herhelde yükseliyo dün değer 1500 çıktı gittikçe yükseliyoooo yükselmesine okadar seviniyorum ki ama yükseldikçe uykum geliyooooooo daha çok
benim 11 01 1984 eşimin 24 11 1982 tahmini ise 6 7 8 ağustos bu 3 ünden biridir muhtemelen tatil bebeği bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?