evet canım ama şimdilik evde öğretmen,öğretmenlik illaki okulda olur diye bişey yok vede türkçe matt. ing. diye de bişey yok
ben en güzelini yapmaya çalışıyorumm
KURAN öğretmenliği ve ..
inşaalalh iki seneye kadro alırım bende Allahın izniyle
canım en doğrusunu ALLAH bilir ama hesaplamalara göre senin ki oğlan görünüyor canım
gül de kız dedi hadi bakalım görelim inşaallah...kim tuturabilecek
neyse kıslar sizlere doyum olmuyor ben gidip yemeğimi hazırlamaya başlayayımm yavaşş yavaşş
gülüm görüşürüz canımm yarın izinlisin ben gelmeden de çıkarsın canımmm çok öpüyorum senii tatili iyi değeerlendirin cancağazımmm öptümmm
kıslar görüşürüz sizleride öpüyorummmmm bye byeeeeee
ya reyannnnnnnnnnnnnnnnn yazdım ama cevap gelmedi senden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esra bidaha sana bişi yazmıcam bkk dünde şaka yaptım cvp vermdedin bugünde kızıyosan şekerim yapmim öyle açık şakalar
açıktan lise bitirdim ama imamhatibe geçtim sonradan,bir senem var inşaallah bitmesine.bir yandan da fahri görevler yapıyorum işte ara araSeninki de güzel canım çok sevap işliyorsun imamhatip mevzunumusun sen
hadi bakalım kız nasıl hesapladın ne yöntemle yaptın maşallahhhhhhhhh diyorum seninki için baktınmı ne diyooooo pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oğlan olursa eşim çok sevinecek bende şahsen benim için farketmez ben her ikisinide çok seviyorum ayırt edemem kiiii
pardon canım pardooooon,ufak bi şeyi unutmuşum da,kız çıktı canım kızzzz.hadi bakalım hayırlısı
ayyyyyyyyyyyy sinir oldum bak şimdi evhanım yaaa.tamam tamam bu son doğru yapmışım az öncekini oğlanson kararım tamam
kız karar ver kızmı oğlanmı
evhancııım.erkek canıııım
oğlan canım,tarihler cok yakın o yüzden zorlandım hesapta.oğlan çıkıyo canım.nasib bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?