Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Seninki de güzel canım çok sevap işliyorsun imamhatip mevzunumusun sen

geldi geldi bak yazdım.
gülcüm rabbim hayatını KURANI KERİM e göre ayarlayan ve yaşayanlardan eylesin hepimizi

neyse kıslar sizlere doyum olmuyor ben gidip yemeğimi hazırlamaya başlayayımm yavaşş yavaşş

gülüm görüşürüz canımm yarın izinlisin ben gelmeden de çıkarsın canımmm çok öpüyorum senii tatili iyi değeerlendirin cancağazımmm öptümmm

kıslar görüşürüz sizleride öpüyorummmmm bye byeeeeee

canım en doğrusunu ALLAH bilir ama hesaplamalara göre senin ki oğlan görünüyor canım
gül de kız dedi hadi bakalım görelim inşaallah...kim tuturabilecek

hadi bakalım kız nasıl hesapladın ne yöntemle yaptın maşallahhhhhhhhh diyorum seninki için baktınmı ne diyooooo pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oğlan olursa eşim çok sevinecek bende şahsen benim için farketmez ben her ikisinide çok seviyorum ayırt edemem kiiii

esra bidaha sana bişi yazmıcam bkk dünde şaka yaptım cvp vermdedin bugünde kızıyosan şekerim yapmim öyle açık şakalar

Ceylin gül evet kızlar bakalım ama yumurtlama günüm geçti bu tutarsa artık ama geçen ay da en son çalışma 10 gün kala oldu bakalım artık hayırlısı

tamam canım görüşmek üzere kendinize iyi bakın güzel çalışmalar sizedeeeeee mutlu sonlar olsun inşallah

Seninki de güzel canım çok sevap işliyorsun imamhatip mevzunumusun sen
açıktan lise bitirdim ama imamhatibe geçtim sonradan,bir senem var inşaallah bitmesine.bir yandan da fahri görevler yapıyorum işte ara ara

benim hocam dr arkadaşlarından öğrenmiş,genelde bu hesaplama tutuyor.ama dediğim gibi kız çıktı yanlış olmasın.valla canım nasıl anlatayım şimdi biraz karışık

ayyyyyyyyyyyy sinir oldum bak şimdi evhanım yaaa.tamam tamam bu son doğru yapmışım az öncekini oğlanson kararım tamam

pardon canım pardooooon,ufak bi şeyi unutmuşum da,kız çıktı canım kızzzz.hadi bakalım hayırlısı

ayyyyy canım benim içime kız doğuyo belki erken ama öyleeeeeeeeeee hayırlısı bakalım eşim oğlan istiyo ama benim içim farkermez ben her ikisine seviyom çünküüüü eeee kendine baktınmı pekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar ben çıkıyorumm kendinizee iii bakınn şen kalın bebişlerinizle kalın kocalarınıza iyi bakın iyi akşamlar öptüm hepinizi.....opuyorumnanaktan

Kızlar bir yandan yemek yapıcam bir yandanda sizi takip dedicem cevap almazsanız küsmeyin özelliklede gül sana söylüyorum canım

kızlar bende çıkıyorum artık hazırlanayım ufak ufak...duşa girecem bide.hadi ruçlulara hayırlı iftarlar hanımlar.iyi akşamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…