kızlar bende çıkıyorum artık hazırlanayım ufak ufak...duşa girecem bide.hadi ruçlulara hayırlı iftarlar hanımlar.iyi akşamlarrr
canım hadi bakalım inşallah gönlümüzden geçiyo öyleeeeeeeee bakalım senin ne çıktı tatlım merak ettim bak
ohh hele şükür ben çıkmadan yazdın,benim kız çıktı canım.bakalım tutacak mı gül erkek diyo ama.nasib görecez
hayirli aksamlar arkadaslarr. nasilsiniz bebisler n durumda .:ecrin_bebek:
ben hala pazartesiyi bekliyorum .ama akintim felan yok ..hamile olunca akinti oluyomu herkeste:uhm:
kimse yok galibaa .neysee iyi aksamlarr kizlarr:1hug:
belim hafiften agriyo bide gobek deligime bugun elimde bisey vardi oraya baski yapti cok feci aci hissettim .bide cok idrara gidiyorum halbuki orucluyum su icemiyorum okadarhoşgeldin canım nasılsın ne var ne yokiyiyiz biz şükür ALLAHIMA sanada hayırlı akşamlar bu arada
canım herkesde değişiyo varmı belirti falan
belim hafiften agriyo bide gobek deligime bugun elimde bisey vardi oraya baski yapti cok feci aci hissettim .bide cok idrara gidiyorum halbuki orucluyum su icemiyorum okadar
canim hic dikkat etmedim ama cok aci bir koku var idrarimda bende oructan diyorum az sivi aliyorum ya .ama ben yinede bakayim sizin akintiniz varmiydicanım idrarın ne renk baksana bide yap idrarını bi beklet 15 dk falan koyu sarı ise tortu var sa ve tortu aşağıya çökmüşse bu çok büyük belirti tatlım sana bi ip ucu benden
sol kasikta her zaman deil bugun mesela araba kullanirken bir sanci vurdu gecti ama ara ara sizliyo hafiften.
yaa beklemek bana olum geliyoooo
canim yarin ilk idrarla yapmayi duusunuyorum ama .yine negatif olcak diye korkuyorumm acikcasi .aslinda yapsamda rahatlarim yani ..canım okasık ağrısı bende de olmuştu bende akıntı yoktu ama şimdi varr gün geçtikçe oluyo bende istersen evde bi test yap tatlım ya varsa ıkar belki az kalmış adetine bak
canim yarin ilk idrarla yapmayi duusunuyorum ama .yine negatif olcak diye korkuyorumm acikcasi .aslinda yapsamda rahatlarim yani ..
senin goguslerde hemen degisiklilk oldumu koyulasma vs. bide regl duzenlimiydi cok calisma sonucumu hamile kaldin yoksa ilk denemedemii.ben tam ayin 13. gununde yaptim yattim hatta banyoyuyuda sabah yaptim
tamam canimm oyle yaparim .tesekkurler ilgin icin allahim saglikla versin bebisini kucagina:1hug:canım benim yap bakalım yarın ilk idrarla ama bence şimide yapsan olur bide idrarını yap 15 dk beklet sonra yap testi daha iyi sonuç veriyomuş aklında olsun yani benim göğüslerde bişey yok ne ağrı ne sızı halada yok yani kişiden kişiye değişiyo bence
canım ben 1.5 yıllık evliyim geçen sene düşü yaptım eylülde sonra korunduk hazirana kadar ağustosta da tuttu işteeeeee
tamam canimm oyle yaparim .tesekkurler ilgin icin allahim saglikla versin bebisini kucagina:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?