canim idrarimi yeni yaptim inan hic yokkk:kedi::kedi:ama sabretcem yarin yapacagimm ilk idrarda daha kesin cikar diyolarr.soz yarin ilk isim testi yapmakeyvahedigeldismilekız yapsana merak ettim çok dün bi arkadaşımızda akşam öğrendi bu saatlerde ya yapsana buarada çok saol canım güzel dileklerin için rabbim sanada yaşatsın bu duyguyu tez zamanda inşallah hamilesindir
canim benim cikmam lazim iftara davetliyiz hazirlanip cikacagiz birazdan.sana hayirli geceler:1hug:sonra yine gorusurz insallah sana yarina iyi haberlerle gelirimm:Saruboceq:
canim idrarimi yeni yaptim inan hic yokkk:kedi::kedi:ama sabretcem yarin yapacagimm ilk idrarda daha kesin cikar diyolarr.soz yarin ilk isim testi yapmakeyvahedigeldismile
canim simdi yaptim testi negatif yani tek cizgii .. ne yapalimm senide meraklandirdim kusurabakma
canim alistim ya negatif gormeye tek cizgiyi gorunce attim copee , dayanamadim son idrarda olsa azmaz yaptim ama az degildi idrarim yetti yanii.n yapalim .hic olmazsa hayal kurmamayyyyyy canım ne arada derede yaptın bekle biraz 10 dk
canim alistim ya negatif gormeye tek cizgiyi gorunce attim copee , dayanamadim son idrarda olsa azmaz yaptim ama az degildi idrarim yetti yanii.n yapalim .hic olmazsa hayal kurmam
aslinda soru n bende nefret ediyorum test yapmaktan .n yapalim bidahaki aylara insallah umut dunyasi -sana hayirli aksamlar canim kendine iyi bak opuyorum seni:1hug:ayyyyy canım hemen çöpemi attın yaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyy bravo vallaha kız bidaha bak deli tamam yoksa yoktur herşeyin hayırlısı tabi ama olsun buay olmazsa öbür ay olur ama bence bi daha bak
aslinda soru n bende nefret ediyorum test yapmaktan .n yapalim bidahaki aylara insallah umut dunyasi -sana hayirli aksamlar canim kendine iyi bak opuyorum seni:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?