Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canim benim cikmam lazim iftara davetliyiz hazirlanip cikacagiz birazdan.sana hayirli geceler:1hug:sonra yine gorusurz insallah sana yarina iyi haberlerle gelirimm:Saruboceq:

kız yapsana merak ettim çok dün bi arkadaşımızda akşam öğrendi bu saatlerde ya yapsana buarada çok saol canım güzel dileklerin için rabbim sanada yaşatsın bu duyguyu tez zamanda inşallah hamilesindir
canim idrarimi yeni yaptim inan hic yokkk:kedi::kedi:ama sabretcem yarin yapacagimm ilk idrarda daha kesin cikar diyolarr.soz yarin ilk isim testi yapmakeyvahedigeldismile

canim benim cikmam lazim iftara davetliyiz hazirlanip cikacagiz birazdan.sana hayirli geceler:1hug:sonra yine gorusurz insallah sana yarina iyi haberlerle gelirimm:Saruboceq:

canim idrarimi yeni yaptim inan hic yokkk:kedi::kedi:ama sabretcem yarin yapacagimm ilk idrarda daha kesin cikar diyolarr.soz yarin ilk isim testi yapmakeyvahedigeldismile

canım ne olur sonucu yaz olurmu bak çatlatma bizi meraktan sonra bazen öyle yapıyolar sinir oluyom hadi bakalım hayırlı iftarlar olsun inşallah
hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :CüvCüv:

canim alistim ya negatif gormeye tek cizgiyi gorunce attim copee , dayanamadim son idrarda olsa azmaz yaptim ama az degildi idrarim yetti yanii.n yapalim .hic olmazsa hayal kurmam

ayyyyy canım hemen çöpemi attın yaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyy bravo vallaha kız bidaha bak deli tamam yoksa yoktur herşeyin hayırlısı tabi ama olsun buay olmazsa öbür ay olur ama bence bi daha bak

ayyyyy canım hemen çöpemi attın yaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyy bravo vallaha kız bidaha bak deli tamam yoksa yoktur herşeyin hayırlısı tabi ama olsun buay olmazsa öbür ay olur ama bence bi daha bak
aslinda soru n bende nefret ediyorum test yapmaktan .n yapalim bidahaki aylara insallah umut dunyasi -sana hayirli aksamlar canim kendine iyi bak opuyorum seni:1hug:

aslinda soru n bende nefret ediyorum test yapmaktan .n yapalim bidahaki aylara insallah umut dunyasi -sana hayirli aksamlar canim kendine iyi bak opuyorum seni:1hug:

tamam canım baktınmı sonkez kız bi baksaydınnnnnnn neyse sanada hayırlı akşamlar olsun bende çok öptümmmmmmm opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmm
razvanur canım neden attın testi hemen canım benimm hayırlısı olsun canımmmm günün geçmişmiydii ( geçmişi okumadımda)

saol canım iyiyim ne olsun eşim telefonda bende size bakım bi dedimmm
yarın artık uzun uzun geçmişi okurummm ne var ne yokk

kizlar diger topiklere girmeye calsitim ama hala bakimda diyordu bir buna girebildim bu ne sans sizdeki birkac saat once uyuya kalmisim yine ruyamda hamile oldugumu gordum hep ruyamda goruyorum zaten gerecktede olsun artik

Yuba bir gün gerçek olur inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…