Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

selam kızlarrrr ben de eylül 17 yi bekliyorum nasipse hayırlısı inşallah dualarınızı eksik etmeyin kızlarrrrrr nolurrr

rabbim sanada yaşatsın canım hamileliği tez zamanda inş güzel haberlerini alırız yakındaaaaaa

neyseeee kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler hayırlı sahurlar olsun inşallah ALLAHA EMANET OLUN KIZLAR...yarın kısmetse görüşürüz

merhaba canlarr,ptesi yi sabırsızlıkla bekliyorummm acaba meleğim ne zamandır benimle..
ravzanurcum,oruçsan akşam üzeri yap sana akıl.benim idrarım çok koyu sarıydı ihtimal vermediğim bi anda geliverdi şükür.
bide erken daha test için biraz bekle,bi de hesaplamaları falan boşver,hep yaptım hesapları hiç çıkmadı,amaaan dediğim zaman geliverdi meleğim inşaalah bunları sana teselli için değil gerçek olduğ için yazıyorum

Günaydın kızlar pazar pazar kimse yok tabi beni en iyi siz anlıyorsunuz sinirlerim çok bozuk hamileliğine sevinemiyen tek insan benim heralde herkes bebek hayli kurarken benim böyle hissetmeme kızabilirsiniz ama beni tanıyanlar bebei ne kadar istediğimi bilir ama öğrendiğim günden beri sevincimi yaşayamadım önce eşimin ilgisizliği ki hala sürüyor ben anlatmazsam bebekle ilgili bişey sormuyor bişey söylesem hamileliktendir diye dalga geçiyor bir tek annemgil yani balmalarda dahil yanımdalar onlarla derteliyorum strese girme üzülme diyor babam eskinin adamlarındandır o bile sevinmiş zaten torunlarını çok sever ama iyi kızım yalnızdı orda can yoldaşı olur emiş,eşimin ailesi öğrendikten iki gün sonra aradı şimdi biz eşimle bayrama memlekete gidicez çünkü ablamlar orda onlarda alanyada oturuyor ve görüşmek için iyi bir fırsat,ama her zaman gelmemmize sevinen eşimin annesi istemiyor gitmemmizi kadı o kadar eblli etti ki istemediğini ama ben istemidiğimden değil diye kıvırıyor mevzuda eşimin ablasının düğünü var bayramdan sonra ama tarihi belli değil kaça kere söyledim bakın biz gelice yol sıkıntısı yol masrafı yaptırmayın diye ama hanfendiler karşı tarafın konuşmasını bekliyor kaynanamda bana tutup e oğluma iki kere masraf olmayack mı dedi oğlunu düşüne zaten düğünü yapacaksınız konuşun bizim geldiğimiz tarihte yapın değil mi yani iki kere masraf olacak bayrama gelemyin diyor bende dedim ki anne kaç kere söyledim size düğünü konuşun diye ben ablamgili görmek için geliyorum dedim o kadar sinirlendim ki üstelik gitmek için eşim ısrar etti şimdi hakkını yiyemem ablanları gör bir daha görüşmeniz zor olur dedi,ya kafın bir de gelmemem için bahaneler üretiyor ablası demiş ki yanei eşimin teyzesi hamileliğin ilk aylarında tehlikeliymiş yolculuk bende dedim ki benim doktorum var bişey olmaz dedikten sonra olmaz heralde yani senin ablana ... düşer dedim tabiri caizse,kadın konuşup konuşup yok ben gelmenizi istemediğimden diyor ya,bende deim düğünü kurbandan önce yaparsınız artık iki bayram arsı çok uzun değil zaten yok o tarihe kalmaz diyor Allah aşkına kızlar şurda ramazanın bitmesine ne kaldı düğün tarihi belirlenmez mi ama o kadar sinirliyim ki anlatamam artık çok doldum ama kayınpederim beni dinler bu kadının bencilliğ beni deli etti kızı evleniyorya artık dünya onun oldu kimseyi düşünmüyor diyecm kayınpederime eğer biz evimize döndikten sonra düğün yapıyoruz gelin derlerse baba biz daha yeni geldik kurbandan önce olsada bayramıda görsek diycem adam zaten damadı ve ailesini sevmedi işine gelir,beni buna o kadın zorladı gerçeketn çok sinirliyim annem kızıyor boşver şunları diye ama elimde değil hamileyim ve kadın beni düşündüğü için değil kızının düğününü düşündüğü için gitmemizi istemiyor.

Kızlar çok uzattım biliyorum ne olur kusura bakmayın ama dertleşecek kimsem yok burda siz beni anlıyorsunuz.Ben hamilemiyim bunden haberim yok hala yaşatmıyorlar bu duyguyu bana (

burdayım canım yazını okuyordum takma kafana boşver üzme kendini canım benimmm dert etme kendinee cancağazımm

Sen nasılsın ceylin? Nasıl takımıyım canım öyle sinirlerim bozuk ki eşim doğru düzgün ilgilense bu kadar üzülmem sanki o hamile bir aklım diyyor bayrama gidince dönme,ya birde kadın diyormuş ki annemgile doğumda buraya mı gelecek ay ben niye oraya gideyim mantığa bakarmısın.

canım ne olsun bende çalışıyorum işte düğün telaşından ne dediğini bilmiyordur kaynanan canım sen üzme kendiini eşinde alışamamıştır canım aklında başka hesaplar yapıyordur o yüzden seninle ilgilenememiştir sen sıkma canını her şey yoluna girer merak etme

benimde reglim bitti ama kasık ağrılarım devam ediyor ara ara batmalar oluyor zonkluyor falan ne olduğunu anlayamadım canım dr a da gidemedimm kaç gündür

Canım doktora git ihmal etme ayağını üşütmüşte olabilirsin ama ama kesin git.
Hı düğün teleşından 32 yaşında kızına koca buldu havalarda uçuyor bizim düğünümüzde bu kadar telaşlı değildi bizim evimize bir çöp almadılar doğru düzgün bişey takmadılar 3 bilezik desem nasıl olur ama kızına herşeyi istiyor güya kaynanam değildi annemdi ya ne demezsin bir laf vardır en iyi kaynana hiçbirşey yapmasa alt çenesi oynarmış,ben evlendiğimde evde eşya yoktu babamların verdiği çeyiz yatak odam mutfak eşyam vardı bunlar hiçbirşey yapmadı hepsini evlendikten sonra eşim aldı şimdi kızının nişanlısı evlenip boşanmş eski eşyalarında oturtmak istemiyorlar tabi bunları onlar söylemiyor bana annemgil söyledi,sen olsan ne düşünürsün hiçbirşey yoktu ya evimde zamanla oluyor ama yıpranıp kalıyorsun evliliğin sarsılıyor,başkasından getirdikleri yer minderi başkasının eski perdeleri eşimin yattığı yatak ve kendi eski yırtık halıları vardı.

sıkma canını haklısın insan ister istemez kızıyor canım ayıp etmişler ama canım bizimde farklı sayılmaz eşimin 1 yaz çalışıp kazandığıyla yaptık evimizi allahtan bizimkiler halıları muftak eşyalarımda eksik yoktu kaynanamlar 2 battaniye savan falan verdi takacakları bileziği de eşime aldırdılar canım gerdanlık seti varya biz ondan almak istemedik ben takmam zaten ve hani bozdurursak elimizde para etsin diye kolye seti yaptırdık bileklik yerinede bilezik almıştı eşim ama ailesi isteyince onlara verdi canımmm
hiç kimsenin dört dörtlük değil sıkma canını bitanemmm

Senin durumunda kötüymüş canım ama yeni evli bir insanının eşyasız evde oturmaıs çok zor oluyor am herşeyin yeri zamanı var eşimle çok kavga ettik bu konuda çok yıprandık doğru değil ama insan kendini tutamıyor daha bir sürü kardeşi var onları bekliyorum bana yapılan en ufak haksızlıkta affetmiycem artık eski beni bulamazlar yapım böyle bir kere sildim mi bitmiştir,geçen gün annemlerde ifatardaydılar görümcem anneme setini göstermiş yanında taşıyormuş çantasında annemde demiş tabi her genç kızın rüyasıdır anladıysa annem pek laf söylemez böyle konularda ama kadın bile sinir olmuş düşün artık ki annem çok sakindir bütün aileyi idare eder.

Canım kusura bakam canını sıktım mecbur değilsin benim dertlerimi okumaya,çok doldum ondan normalde herşeye ağlardım ağlayamıyorum biliyormusun ruh gibiyim ben mutlu olmak istiyorum eşimle severek evlendik tanıştığımızda herşey başkaydı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…