Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canımcım ne demek dertler paylaşınca bi nebzede olsa azalır canım benimm seve seve dinlerimmm üzme kendini
ama görümcen ayıp etmiş alınan set yanında taşınır mı yhaa onun yaptığı resmen görgüsüzlük canımmm
ayy bizde eşimin aldığı takılar kaynanamda durdu hep o sakladı allaha şükür evimde her şeyim var
bende sen gibiyim sildim mi olay bitmiştir bende eylülde kayınıma söyleyeceğim her şey netleşsinde bir güzel kalaylayacağım canımm ben sustukça üzerime geliyorlarr ailemi suçluyor kayınım o yüzden olayı aydınlatırsam bende daha rahat edeceğim

canım insanlaarı anlamak çok zor hiç bir zaman aileler yüzünden kavga etmeyin kapıyı kapaınca dışarıda kalıyorlar canımm

Canım eylülü nedne bekliyorsun hallolmadı öylemi hala ama çok ayıp ettiler sana benim aileme öle bir laf söylesinler yıkarım başlarına evlerini,benim abimle görüşmüyoruz maalesef eşinden dolayı çok olaylar yaşadık anlatmakla bitmez anneme babama çok çektirdiler hala da çekiyorlar,tabi eşimin aileis eşimde biliyor haliyle bir gün eşim abim hakkında olumsuz bişey diyecek oldu hemen susturdum o benim abmi yaptığı yanlış olabilri ama sen sakın karışma bu meseleye dedim açıkcası ailemin eksik bir tarafını göstermemek için çok uğraşıyorum çünkü erkeğin ağzına laf verdin mi bitmiştir.

canım insanlaarı anlamak çok zor hiç bir zaman aileler yüzünden kavga etmeyin kapıyı kapaınca dışarıda kalıyorlar canımm

Canım ben buna inanmıyorum kapını kapatsan telefon var o da yetiyor zaten sinir etmeye ben sana hangi birini anlatıyım bunların bana davranışı aslında çok iyi yavrum kuzum diye severler iş yaptırmazlar ama insanın içinden çıkmıyor işte hem hep diyorum ben bu kadar anlayışlı olmayıp herşeyi isteseydim o zamanda yavrum derlermiydi?

canım eylülün 16 sında oradayım abla kart alıp gelecek o yüzden geçmş hesaplardan bakacağımm temmuzda ne kdar yatmış ve çekilmiş ondan sonra ablamla kaynanamlara geçip kaynanamlarda varken kayınıma diyeceğim şey bu konuda bize yalan söyledin bundan sona asla benimle konuşma ve evimede asla gelme diyeceğim eğer kaynanamlarda olurmu kızım öyle şey falan derlerse bu konuda haklıyım eğer oğlunuzu haklı görüyorsanızda bende size gelmem sizde bana gelmeyin diyeceim ailemi hırsızlıla suçladınız yeter artıkbu aya kadar zor dayandım diyeceğim
ola olmadan önce arardım hal hatır ederdim bu olaydn sonra eşim koştu bende slm söyledim kayınbabama benden aradığın teli eşime verdim baban arıyor diye

ay çk uzun kafanı şişirdim canım yhaa

önceleri rahat rahat uyurdum ama olaydan sonra geceleri uyanırdım oldum alıma geldikçe eşime sevgim azalıyor valla ailemde tedirgin bu konda evimin anahtarı var annemlerde kışlık sebze koymak için dolaba babam demiş yha evden bişşey kaybolur sonra bizden bilirler açmayın kızın evini demiş çok zoruma gitti neden babamın böyle düşünmesine sebep oluyor kendi kafaları rahat
eşim geçenerde boşver olay büyütme dedi acaba kardeşi gerçeği mi söyledi banane hiç kimse ailemi hırsızıkla suçlayamaz

Canım çok haklısın ve doğru yaparsın suçlunun ortaya çıkması lazım seni çok iyi anlıyorum inşaallah hayırlısıyla sonuçlanır,ailesinin yaptıkları ve eşinin onları haklı görmesi tabi ki sevgisini azaltıyor insanın hem senin hem de eşini etkiler bu durum,inşaallah çok fazla tatsızlık çıkmadan hallolur insan neler yapmak istiyorda işte ömür boyu yüzyüze bakılacak diye susuyor çoğu yerde,ayrıca başımı şişrmedin asıl sabahtan beri ben seni yordum.

olur mu hiç şekerimm ama hiç bişy umrumda değil ömür boyu yüz yüzede bakacak olsam bu konuda asla susmam canımm benim yeter yaniii uykularım kaçıyor düşündükçe

Canım yanlış anlama böyle bir konuda bende susmam tabiki söyle susulur mu hiç.

dert aradıktan sonra ondan bol ne varr sürüyleeee canım işte kendimi zor tutuyorumm işte hayırlısı olsun artık canımmm ne diyeyimmm

Ceylin sağol canım sayende biraz rahatladım hamile kıyafetleri bakıyorum bu gidişle benim çabuk ihtiyacım olacak bulantım yok ya iştah yerinde.Bu arada kız ismi arıyordum erkeğinki hazırda kızı buldum bakalım bu sefer beğendirebilecekmiyim eşime EBRAR ECE diyorum,erkek zaten çoktan hazır EMİR ENSAR.

Amin canım hayırlısı olsun inşaallah çok üzülmeden hallolur bu iş.Sen içini ferah tut Allah'a sığın gerisi kolay.Allah(cc) iftirayı ortaya çıkarır.

arkadaşlar merhaba hayırlı gunler
bişey kafama çok takıldı sormak ıstıyorum sıze bana yardımcı olabilrisiniz inşallah

ben 1 yıllık evlıyım adet donemlerınde göğüslerim çok agrırdı dokunamazdım ama şimdi 3 aydır falan hiç bişey yok sadece edet olmadan 2 gun once falan çok az bı agrı olmaya başladı.
acaba bunun nedeni ne olabilir bana yardımcı olabilirmisiniz

eşim yengesiyle telde knuşuyordu yengesi işte siz ikiniz çalışıyorsunuz falan dedi sanırım para istedi herhalde eşimde senin içi mi çalışıyoruz dedi bende dedim bundan sonra bende onun eşinden para isteyeyim dedim sustu kaldı bişey diyemedii sanırı ne oldu sustun falan diyordu eşimmmm ayyyyyyy sinir oldum valla

Ay birde para konuları var ya bir bizi bize bıraksınlar ya herkes kendi hayatına baksın onlara fikrini soran varmış gibi herşeye karışıyorlar herşeyde hak görüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…