Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Günaydın evhancım.
Melike bekarken benimde göğüslerim çok acır ve şişerdi evlendiketn sonra geçti nedenini bilemiyorum.

kısss gezme derdinde kendisi eşinin gönderdiği paradan ev kirasıı vermek dururken yedi içti gezdi sonra bizden istediler eşim vermedi yhaa ben şöyle adam akllı gezmemişim çalışıp ekmeğimin derdindeyim kimse için çalışmıyorum ben söyledim ama biz ikimize çalıştığımız için cesaret alıp ondan bizden istiyorlar dedimm eşim hak verdiii canımmm akılandım diyor para vermemeye çalışıyor ama belli olmaz

kıslarrrrrrrrrrr huuuuuuuuuu ndn sustunuzzzzzzzzzz
yoksa be evin işlerini yapmaya gideceğimm canımmmmm

Aman canım vermesin siz boşuna mı yoruluyorsunuz bir ev sahibi olursunuz hiç değilse ona buna yedirirse eşin hiçbirşeyiniz olmaz.Benim eşim kardşide askerdeyne birkaç kere istedi nasıl sinir oldum bizim taksitten belimiz bükülmüş ben oluyum eşim olsun sütümüze bişey alamıyorduk beyefendi sigara içiyor diye para göndericez eşime dedim bıraksın sigarayı o sigara içecek diye para gönderemezsind edim bu da söyeldi telefonda bizim durumumuz iyid eğil diye utanmıyorlarda hem hiçbirşey yapmayıp hem para istemeye ailesinede söyeldim böyle yaptı oğlunuz diye.

Ceylin ben biraz ev işi yapıyım canım sonra yine görüşürüz senidne işin varmış zaten.

aaa aşkolsun kızlaaar kimselerde yok tatili buldunuz keyif yaparsınız demiiiii,
yaaaa benim bi sorunum vaaaar.kim yardım edeceeeek

merhaba arkadaslar iyi pazarlar herkeseea.s.

iyi akşamlar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmm
razvanur canım neden attın testi hemen canım benimm hayırlısı olsun canımmmm günün geçmişmiydii ( geçmişi okumadımda)

kızlar günaydın
sağlıklı sıhhatli
mutlu huzurlu
şanslı bereketli
aşk ve sevgi dolu
müjdeli haberlerle dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle tabi benimde.....
canlar o kadar iyisinizkii insanin icini cok rahatlatiyosunuzzopuyorumnanaktaniyiki varsinizzŞeniz
reyyannn canim yarin iyi haberlerini bekliyorum .insalah gorursun keseyi:Saruboceq:

ceylin33 yok canim daha gecmedi gunum yarin aslindaayerimseniben

goguslerim acimiyo bugun ama cok dolgunlar bide oyle akintim yok hala sadece agzim bir tuhaf bakalim beklicez .ama sanki kirmizilar gelecek gibi hissediyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile

adet gününe ne kadar var canım

REYYANNim kusura bakma ben almanyada yasadigim icin tatili hep unutmusum ..

ozman sali gunu gereceksin he melegii . canim sabret bak o senin karninda sana tutunmaya calisiyorr .. stres yapma gec olsun temiz olsunn:CüvCüv::Saruboceq:

normalde 28 gunde oluyorum o da yarin oluyor ben testi dun yaptim yani 3 gun onceden:kedi:sen n zaman yapmistinopuyorumnanaktan
benimde okuduysan belirtilerimde,3 gün öncesinden müthiş bi adet ağrısı başladı,3 gün sürdü ben adet günümde akşam üzeri yaptım
REYYANNim kusura bakma ben almanyada yasadigim icin tatili hep unutmusum ..

ozman sali gunu gereceksin he melegii . canim sabret bak o senin karninda sana tutunmaya calisiyorr .. stres yapma gec olsun temiz olsunn:CüvCüv::Saruboceq:

acilinde kadın doğum uzmanı olmaz demi,en azzından tahlil için...ufff canım nasıl sıkıldı yaaa,cumadan beri bugünü bekliyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…