benimde okuduysan belirtilerimde,3 gün öncesinden müthiş bi adet ağrısı başladı,3 gün sürdü ben adet günümde akşam üzeri yaptım
ayy insallahh guzelim ya insallahh:Saruboceq:
acilinde kadın doğum uzmanı olmaz demi,en azzından tahlil için...ufff canım nasıl sıkıldı yaaa,cumadan beri bugünü bekliyorum mafoldumben
gercektenmmi bayanssulusmileama ingilizce n yaziyo bilmiyorum bilen varsa tercume etsin liltfenna.s.ceylin kaaçmışşşş,ravzanurcum şu avatarın pek hoşuma gitti yaa :)
canim ben almanyada yasiyorum ama o ingilizce bir kelime oldugunu biliyorum almancada oyle bir kelime yok sanirsam ama yinede ben sozlugu bir bakayim ..tesekkurler cevapladigin icinŞeniztatlım ing olsa çevirirdim ama yazı almanca
REYYANNNIMM opuyorumnanaktan
CANIM KUSURA BAKMA kocam aniden geldi bende pc yi nasil kapatip dokumanlari nasil silecegimi sassirdim .esim kiziyo benim ozel seylereimi yazmama cok kotu kavga etmistik bu yuzden .ondan senin derdine care olamadim guzelim n olur kusura bakmaaakaydirigubbakcemile5
canim bak icinde kotu hislerin olmasi dogal ama sen pozitif dusunmellisin .turkiyenin hastahane durumlarini bilmiyorum eger bilen bir arkadas veya hemsire bayan varsa topikte ona sorabilirsin guzelim. ama icini ferah bebisinin ultrason goruntulerinin hayalini kur .bak ben onu bile kuramiyorum ya benim gibi olsan .sen icini ferah tut oyle stres yapma yegenimeolumunekankayizsmile
gercektenmmi bayanssulusmileama ingilizce n yaziyo bilmiyorum bilen varsa tercume etsin liltfenna.s.
canim zaten spermm in taa kendisiiii:roflol::roflol::roflolben şeye benzettim,sperm kuyruğuna :))),bilmiyorum canım
canim zaten spermm in taa kendisiiii:roflol::roflol::roflolyuzden yakaladim mi acaba yazdimdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldennasil iyi olmus muusempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?