Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yazdıklarıma bi ara cevap yazarsan sevirim ceylincim,korkmaya başladım
bak başka bi topikte ne okudum:::

Mesaj Linki
Slm cnm...öncelikle bebişin hayırlı olsun...bunlar çok normal...rahatsız edecek boyutta bile olabilir..bu dönem dikkatli ol..bebeğin rahim duvarına tutunma dönemleri bol bol dinlen ve sıvı tüket...benim 5+4 günlük ben 6. Hft geçince gitmeyi düşünüyorum çünk dediğin gibi kalp atışı anca duyulur ama tabiki risklerde var...allah korusun boş gebelik...dış gebelik vs olabilir erken teşhis herzaman iyidir....

daha ben kan tahlili bile yaptıramadım,e yarında tatil,ne yapacamb en yaaa..
inşaallah öyle boş gebelik dış gebelik falan değildir,gerşekten de meleğim benimledir inşaalah

ceylinim sen bide hamilelikte gör o ağrıları. yemin ederim ayağa kalkmaya korkar oldum. her kalkışımda bi sancı bi kasılma öldürüyo beni

canım benimmmmmmmmmmmm yhaa valla reglim bitti ama ağrlaım kesilmedi canım yhaa şiddetli ağrıyor ara ara batıyr canımm
allah yardımcın olsun şekerimm

saol cnm benim. eğer kasıklarında çok batma varsa enfeksyondanda kaynaklanıyo olabilir. benimde yeni evlendiğim sırada olmuştu doktora gittim muayene etti hem idrar yollarını üşütmüşüm hemde mantar çıktı. (bu arada enfeksyon ve mantar bebek olmasına engel oluyomuş) sonrasında bikaç fitil, krem vs verdi geçti çok şükür. eğer gitmediysen bi görün derim

canım dr a gitmedim iznimi haftasonua verdi patron
canım regli bitiminden sonra ki ilişki sonrası sulu kan geldi ve sonr peçeteyede pembemsi şeklinde deva etti 3 - 4 gün sonra kesildi canım zaten bu ay bebiş istesekte olmaz adetin 2. günü dk ilacına başladım canım önümüzdeki ay kısmet olursa

REYYANNNIMM opuyorumnanaktan
CANIM KUSURA BAKMA kocam aniden geldi bende pc yi nasil kapatip dokumanlari nasil silecegimi sassirdim .esim kiziyo benim ozel seylereimi yazmama cok kotu kavga etmistik bu yuzden .ondan senin derdine care olamadim guzelim n olur kusura bakmaaakaydirigubbakcemile5

canim bak icinde kotu hislerin olmasi dogal ama sen pozitif dusunmellisin .turkiyenin hastahane durumlarini bilmiyorum eger bilen bir arkadas veya hemsire bayan varsa topikte ona sorabilirsin guzelim. ama icini ferah bebisinin ultrason goruntulerinin hayalini kur .bak ben onu bile kuramiyorum ya benim gibi olsan .sen icini ferah tut oyle stres yapma yegenimeolumunekankayizsmile

ceylin kaaçmışşşş,ravzanurcum şu avatarın pek hoşuma gitti yaa :)
gercektenmmi bayanssulusmileama ingilizce n yaziyo bilmiyorum bilen varsa tercume etsin liltfenna.s.

uff haklısın aslında,ama korkuyorum tahlil bile yapılmadı ya daha.sağol canım

hhhmm anladım canım,dikkat et o zamn sende canım

ben şeye benzettim,sperm kuyruğuna :))),bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…