Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm sen avatarı mı soruyodum orda "yeni yaptık" yazıyo ben aşağıdaki grafiği diosun sandım pardon

hehheh heeeee ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN :roflol:
benim misafirler geldi,ben kaçıyorum
hadi sana kolay gelsin canimmmsempatiksalakcinni

cnm sen avatarı mı soruyodum orda "yeni yaptık" yazıyo ben aşağıdaki grafiği diosun sandım pardon
ewet guzelimmm avartari sormustummm:lepi:
yani henüz oldu henüz yaptık manasında
heee gercekmiii o zaman cukk diye oturmus benim avartar desene:sm_cool:

sen ne yapiyosun suphecim regl tarihin ne zamanŞeniz

hadi sana kolay gelsin canimmmsempatiksalakcinni

ewet guzelimmm avartari sormustummm:lepi:

heee gercekmiii o zaman cukk diye oturmus benim avartar desene:sm_cool:

sen ne yapiyosun suphecim regl tarihin ne zamanŞeniz

ben 14 haftalık hamileyim cnm. sendede var sanırım bişiler

ayyyyy evet ya baksana herkes bi yerlerde eşinle geziyodur bizde yarın kadınlar gelicek temizliğe dağınıklık topluyozzzz işteeeeeeeeeeeee

kolay gelsin canımmm ayyy bende ofiste oturuyorummm yhaa uykum var yhaa
handan bişi sorcam idrarını yapınca zeytinyağ gibi üstünde yüzen bişey oluyormu yhaa bende var nedenini anlayamadımmm canımmmm

canım bende yok sanırım dikkat etmedim yani tek şey çok koyu sarı ve tortulu okadar ay canım ya hayırlısıyla bi dr a gitseydin ne var ne yok çıksaydı ay böyle beklemekte zor yaaaaaaaaaaaa canım sen bugünde mi çalışıyon kıyamam sana

çalışıyorum canım valla hayırlısıyla gitseydim evet canım yaa aklım kaldı inan ama işte ne yaparsın el işi adam haftaiçi yoğun diye bana haftasonu veriyor olmuyor kiiii o zamanda

ceyliniiiiiiiiiiim
ben geldim çocuklar vardı kuran öğrettiğim yeni gittiler,ay ne kadar sıkıcı bugün burası kimseler yok yaaa demiii

kizlar birsey soracagim sizlere tam su an yumurtlama donemindeyim sayilir daha pozitifi yakalayamadim ama dunden beri kotuyum hafiften grip oldum hamile kalmama engel olurmu bu grip ne dersiniz

evet reyhancım çok sıkıcı valla nasıl gdiyor alıştınmı hamileliğe canımmm
iyi canım yaa,ara ara sancı giriyor hala kasıklarıma.donup kalıyorum.alıştım hayatım da kötü oluyorum yaaa,yarın tatil ya işte,dr a gidecektim,yarında 30 ağustos tatili salıya kaldım çok canım sıkkın,kan tahlili bile yaptıramadım yaaa
kizlar birsey soracagim sizlere tam su an yumurtlama donemindeyim sayilir daha pozitifi yakalayamadim ama dunden beri kotuyum hafiften grip oldum hamile kalmama engel olurmu bu grip ne dersiniz

ban kalırsa canım hesap falan boşver şimdi,pozitif düşünmek hamile kalmanın yarısı derim sana kaydirigubbakcemile3 ciddiyim ama,sen engel olur mu olmaz mı diye kafanı hiiiç takma,bişey olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…